Tell me Tuesday ♥ 43 Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatst las ik Opposition van Jennifer L. Armentrout uit! Ik kan er niet over uit dat het nu een soort van klaar is…. Er komt dan nog wel een novelle maar het is verder gewoon over… Wat een leegte zeg! Geen Daemon en Kitten meer…..

Mijn recensie vind je hier binnenkort in Wonderland!

‘Opposition’ is het vijfde en laatste deel van de Lux-serie van Jennifer L. Armentrout. Na ‘Obsidian’, ‘Onyx’, ‘Opal’ en ‘Origin’ is ‘Opposition’ de absolute climax van deze young adult-crossover-serie. Katy en Daemon moeten harder vechten dan ooit voor het voortbestaan van de mensheid én van hun liefde. Jennifer L. Armentrout voert je mee naar de wereld van de alien en de boekblogger en sluit de Lux-serie op een geweldige manier af met ‘Opposition’.

Op het moment lees ik Verschijning van Joany de Vries! Misschien ken je haar wel van haar blog Craving Pages. Tot nu toe ben ik er heel content mee! Het is echt iets voor een Supernatural fan en laat ik dat nu heel erg zijn!

Jeanne Weeber is de dochter van ‘s werelds populairste YouTube-ghosthunter. Met een team bestaande uit Jeanne, haar vader Howard, zijn rechterhand Nick en clown / cameraman Mirza reizen ze van hot naar her om spooklocaties te onderzoeken. Meestal blijkt er niets bovennatuurlijks aan de hand te zijn, maar aangezien spoken goed zijn voor toerisme, zijn Howard en zijn team tegen een vergoeding wel bereid om wat bewijsmateriaal te fabriceren

Als het team een opdracht uit Nederland krijgt aangeboden neemt Jeanne de opdracht stiekem aan. Ze wil altijd al graag naar Nederland; het land waar haar moeder, die ze nooit heeft gekend, vandaan komt. Ze reist in haar uppie af naar Eindhoven, waar ze wordt opgepikt door Wietse, haar online gevonden gastheer in Oss.

Samen gaan ze op zoek naar Jeanne’s moeder. Dat levert een zoektocht op die leidt langs ouija-borden, op hol geslagen kuddes wisenten en mogelijk sinistere huisdieren, waardoor Jeanne begint te vermoeden dat ze dit keer écht op een bovennatuurlijk mysterie is gestuit.

En als ik dan een boek voor hierna moet kiezen word dat Jinxed! Ik ben er heel erg benieuwd naar gezien ik vroeger als kind ook de trotse eigenaresse was van een Tamagotchi!

En dan zag ik op Goodreads de volgende tekst boven op de cover; Harry Potter in Silicon Valley? Ja, dat maakt wel nieuwsgierig!!!

Laceys grote droom is om later bij moncha te werken, het enorme technologiebedrijf dat de baku heeft uitgevonden, een digitaal huisdier waarmee je honderd keer meer kunt doen dan met een smartphone en die bovendien een echte vriend kan worden.

Om haar doel te bereiken wil Lacey naar Profectus, een eliteschool waar alles draait om hightech. Wanneer ze wordt afgewezen, omdat ze zich geen geavanceerde baku kan veroorloven – maar alleen een simpel insect: de Nokia onder de baku’s – valt haar droom in duigen.

Dan vindt ze onder een struik de kapotte resten van een level 3 baku. Met engelengeduld weet ze het ding te repareren, en dan staat er een adembenemend mooie kat voor haar, die ze Jinx noemt. Tot haar vreugde krijgt ze met Jinx alsnog toegang tot Profectus. Maar dan beginnen de problemen. Jinx is anders. Hij lijkt soms wel… echt. En waarom is haar gezworen vijand Carter zo bovenmatig in hem geïnteresseerd?

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 comments

 1. Ik heb afgelopen zondag “Hart van Smaragd” gelezen voor de blogtour. Ik was er wel blij mee! Heerlijk weglees boek. Op dit moment ben ik bezig in Half Face, ook voor de blogtour en met een buddy read voor “Monster” (het verhaal achter Frankenstein) en mijn volgende boek wordt zeer waarschijnlijk happily ever after, het deel 2,5 in de four kingdoms serie. Een heerlijke clean romance in fairytale style!
  Annette onlangs geplaatst…Recensie: Het dodenspel – Bjorn van den EyndeMy Profile

   1. Ja 😀 Monsters heet het trouwens, meervoud. Bijzonder verhaal, veel emotionele ontwikkeling en weinig actie, maar wel heel interessant! Ik moet nog 50 pagina’s en dan is hij uit!

 2. Het laatste boek dat ik uitlas was Zomerhuis met Zwembad van Herman Koch. Ik vond het geweldig, maar het is niet voor iedereen. Wat kan die man grof zijn.
  Nu lees ik The Kiss quotient van Helen Hoang. Heerlijk boek! Ook lees ik Black enough van Ibi Zoboi e.a.
  Hierna ga ik denk ik Boy Under Water van Adam Baron lezen.
  Alleen contemporaries deze week, want het is Contemporaryathon.

 3. Dit is eigenlijk best wel eng. Op dit moment lezen wij hetzelfde boek, wij lazen hetzelfde boek en jouw volgende boek heb ik al gelezen. Over Lux gesproken, ik weet dat je geen Engels lezer bent, maar misschien zou je toch de Origin serie moeten oppakken als je nog geen afscheid wil nemen van de wereld. Die serie draait om Luc.
  Laurie onlangs geplaatst…(EN) Top Ten Tuesday: Favorite Couples In BooksMy Profile

 4. Ik heb als laatste King of scars uitgelezen die ik echt fantastisch vond! Ik lees nu ook verschijning en The risk van Elle Kennedy en hierna ga ik denk ik The cold in het bones lezen, dit boek zat in de once upon a bookclub box

 5. Het laatste boek dat ik las was Oracle’s Moon van Thea Harrison en gisterenavond ben ik gestart in Godsgraf van Jay Kristoff. Ik heb nog geen flauw idee wat ik hierna ga lezen. Normaal eerst weer een eigen boek en pas nadien eentje van het recensiestapeltje.