Tell me Tuesday ♥ 46 Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatst las ik ‘De jongen met twee namen‘ uit! Ik ging dit boek best blanco in maar heb er echt van genoten! Mijn recensie kun je vinden door op de titel hierboven te drukken!

Verliefd op de auteur van je nieuwe lievelingsboek… Samen met haar vader organiseert Lexi boekenconferenties. Vele weekenden brengt ze door in hotels en ze maakt er vrienden voor het leven. Dan leest ze een boek dat haar wereld op zijn kop zet.

Wat doe je als achter het pseudoniem van je favoriete auteur die ene arrogante jongen schuilgaat? Wanneer is hij Haydn Swift en wanneer is hij Aidan Green? En op wie van de twee is Lexi verliefd aan het worden?

ZES CONFERENTIES, EEN MEISJE MET EEN KLEMBORD, EEN JONGEN MET TWEE NAMEN EN ÉÉN NACHT DIE ALLES OP ZIJN KOP ZET.

Op het moment dat ik dit berichtje tik ben ik begonnen in ‘Dit is hoe het ging’ en so far vind ik hem erg tof! De recensie van dit boek vind je natuurlijk ook snel terug in Wonderland!

Cato Schmidt heeft alles: fijne ouders, bloedmooi zusje, leuk bijbaantje en vriendinnen uit het groepje populairste meisjes van de school. Maar Cato worstelt. Met zichzelf en haar pijnlijke verleden. En als haar perfecte leven barstjes begint te vertonen, keert Cato steeds meer in zichzelf. De enige bij wie ze terecht kan is Adrian, haar vriend die ze online heeft leren kennen en haar nooit zal laten vallen.

Next op de planning? Ik denk ‘Twee kunnen een geheim bewaren als er één dood is’ ik ben behoorlijk nieuwsgierig naar dit boek!

Ellery en haar tweelingbroer Ezra moeten noodgedwongen verhuizen naar de geboorteplaats van hun moeder.

Lang geleden is hun tante Sarah daar verdwenen – een zaak die nooit is opgelost en waar in de familie nooit over gesproken wordt. Algauw ontdekt Ellery dat er pas nog een meisje is verdwenen. Net als Sarah was dit meisje homecoming queen op school, en niet lang daarna worden ook de meisjes die dit jaar genomineerd zijn bedreigd. Ellery is een van de kandidaten en besluit zelf op onderzoek uit te gaan. Ze wordt daarbij geholpen door Malcolm, een jongen van school die ze stiekem wel leuk vindt, maar die ook meer lijkt te weten dan hij doet voorkomen. Langzaam maar zeker komt Ellery dichter bij de waarheid. Maar dan vindt er nog een verdwijning plaats en deze keer wel heel dichtbij…

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

 1. Ik heb zondag “the mermaid” van Christina Henry gelezen en vond het ongelooflijk intrigerend! Niet zo dark, sick en twisted als haar Alice verhaal, maar alsnog wel heel tof en ik hou echt van haar bijna ritmische en muzikale schrijfstijl. Gisteren ben ik begonnen in “A Curse So Dark and Lonely” en ik ben er helemaal blij mee tot nu toe. Die hoop ik morgen uit te lezen, zodat ik donderdag The Traitor Prince kan lezen! Ik was helemaal verliefd op the shadow queen en the wish granter, dus ik heb er helemaal zin in!

 2. Het laatste boek dat ik uitlas van Beartown van Fredrik Backman. Echt een heel mooi boek.
  Ik lees te veel boeken tegelijkertijd:
  Verschijning van Joany de Vries is bijna uit, net als The Seven husbands of Evelyn Hugo van Taylor Jenkins Reed.
  Daarna zal On The Come Up wel uitgelezen worden en dan The Wicked King en Feo en de wolven.
  Ik wil heeel graag beginnen in De Royals: gevaar van Erin Watt, maar dan moeten er toch echt eerst een paar boeken uit.

 3. Het vorige boek dat ik las was Volwassen worden is optioneel van Marloes de Vries, momenteel ben ik zowel Hereniging van J.D.Robb als een nogal uitvoerig fanfictie verhaal aan het lezen en hierna ga ik waarschijnlijk eerst weer even iets uit mijn eigen collectie lezen. Vermoedelijk een hervertelling van Beauty and the Beast