Tell me Tuesday ♥ 50 Last, Now and Next!
Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik het nieuwe boek van Lauren Weisberger! Mijn recensie vind je binnenkort hier in Wonderland!

Emily uit De duivel draagt Prada krijgt de spin-off die ze verdient.’ Cosmopolitan

Emily Charlton is terug! Jaren nadat ze Runway en Miranda Priestly vaarwel zei, werkt ze als imagomanager voor de hotste sterren van Hollywood. Maar de volgende generatie ligt op de loer. Emily heeft een klapper nodig om relevant te blijven. Een klapper zoals topmodel Karolina Hartwell.
Karolina heeft het allemaal: een fantastische man, een prachtig kind, een succesvolle modellencarrière… en een strafblad. Als ze onterecht beschuldigd wordt van rijden onder invloed lijkt dat het einde van zowel haar carrière als haar huwelijk.
Emily ziet haar kans schoon. Samen met gezamenlijke vriendin en ex-topadvocate Miriam Kagan schiet ze Karolina te hulp. Onder het genot van ontelbaar veel skinny lattes zetten de drie vrouwen alles op alles om erachter te komen wie Karolina erin heeft geluisd en plannen ze de zoetste wraak die Manhattan ooit heeft gezien. En wie kan daar beter bij helpen dan de enige echte Miranda Priestly?
De pers over Leugens en lattes

Op het moment dat ik dit berichtje tik lees ik nog steeds het achtste deel in de Bieb bende serie van Michael Reefs. Ik heb echt heel erg weinig leestijd op het moment en ben zo druk dat ik wanneer ik in de avond mijn boek oppak meteen in slaap kukel! Nog twee weekjes en dan is er 1 week vakantie! Dat word hopelijk veel lezen… al halen we dan ook onze kittens op!

Wie kan de eeuwenoude vloek verbreken?

Als in de kas van Villa Zomergoud een hanger van een oud standbeeld begint te gloeien, ontvouwt zich voor de Bieb-bende een nieuw mysterie. De kunstenaar Pilotti blijkt onder zijn standbeelden geheimen te hebben verstopt. En die hebben alles te maken met de vloek die op de Ferox rust, het schip van George Hill.

De Man met de Bijl wil niets liever dan de vloek van zijn schip verbreken, zodat hij eindelijk zijn meesterplan kan voltooien: de eigenschappen van de kinderen afnemen en afdalen naar het diepste punt van de heuvel. Lukt het de kinderen om hem opnieuw te slim af te zijn?

Next op de planning? Ik denk één van deze twee boekjes die ik binnenkreeg! Maar dat ligt ook weer aan in welke bui ik ben voor welke ik ga!

De laatste zes

Terwijl de aarde wordt geteisterd door aardbevingen, orkanen en overstromingen worden vierentwintig van de slimste tieners ter wereld geselecteerd om één van de zes plekken te bemachtigen op het ruimteschip naar Europa – de maan van Jupiter. Daar zullen ze een nieuwe kolonie stichten.
Voor de Italiaanse wedstrijdzwemmer Leo is deze missie precies wat hij nodig heeft na het verlies van zijn familie. Maar Naomi, een Iraans-Amerikaans wetenschapsgenie, heeft weinig vertrouwen in de missie.
Leo en Naomi staan aan het begin van een genadeloze strijd die hen tot het uiterste zal drijven. Maar pas wanneer er steeds minder finalisten overblijven en hun lot dichterbij komt, beseffen de twee wat er precies op het spel staat…


Gewist

Kyla heeft geen verleden meer.
Haar persoonlijkheid is uitgevlakt, haar herinneringen zijn voor altijd verloren.
Ze is Gewist.
Volgens de regering was ze een terrorist en verdient ze een tweede kans – zolang ze zich aan de regels houdt. Maar door Kyla’s hoofd galmen echo’s van vroeger. Ze wordt voorgelogen, niets is wat het lijkt. Wie kan ze vertrouwen in haar zoektocht naar de waarheid?

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

 1. Oew…leuke boeken weer! Ik ben vooral erg benieuwd naar gewist!
  Ik heb gisteren “Team Mortis-Kristalkinderen” gelezen. Een vlot lezende filmische jeugdthriller (alhoewel ik het thriller aspect zelf wel mee vind vallen). Ik ben vanochtend begonnen in “Alle sterren” en ik vermoed dat ik die morgen ga uitlezen en dan staat Game of Thrones deel 3.2 op de planning! 😀 Een storm van zwaarden, deel B, dus. En ik vermoed dat ik daar dan wel tot zaterdag of zondag zoet mee ben 😉

 2. De laatste boeken die ik uitlas: Gewist van Teri Terry en Het meisje met de vlechtjes van Wilma Geldof. Allebei mooie boeken.
  Nu ben ik over de helft van Ingesloten van Samira Ahmed, op 1/3 van The final Six van Alexandra Monir, aan het begin van De duistere kant van Mara Dyer van Michelle Hodkin en op de helft van Het negende gebod van Chris Houtman.
  Als Ingesloten uit is pak ik of A curse so dark and lonely van Brigid Kemmerer of De eliminatie van Daniëlle Bakhuis.

 3. Mijn Last is The Xoron Redemption van Jeffrey Debris. De recensie staat de 12e op de blog van The Book Dragons Nook.

  Mijn Now of Nows zijn World of Warcraft chronicle III en Bloedwetten van Sophia Drenth.

  Warcraft Chronicle he ik gekozen omdat ik wel een WoW nerd ben. En je kan deze rustig op je gemak lezen. Het beschrijft de tijdlijn en het meeste ken ik al. Maar het is leuk om dit eens beknopt en op de goede volgorde te lezen.

  Bloedwetten staat al een eewigheid op mijn lijst om te lezen. Maar ik stel het elke keer uit omdat ik niets geen om vampierverhalen. Maar na Kleine Moordenaar gelezen te hebben, begon het te kriebelen en heb ik hem vandaag opgepakt.

  En mijn Next is het boek van George R R Martin genaamd Fire & Blood.

 4. Ik las gisteren Dates from hell uit, een boek met vier kortverhalen van ondermeer Kim Harrison en Kelley Armstrong. Vandaag hoop ik in Sea Witch van Sarah Henning te kunnen beginnen en daarna is Magic Binds van Ilona Andrews aan de beurt.