Tell me Tuesday ♥ Last, Now and Next!

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik ‘Even goede vrienden’ van Jane Fallon. Niet zo grappig als gedacht maar wel heerlijk vermakelijk! Recensie volgt binnenkort!

Jane Fallon is de koningin van de ‘sweet revenge’, en in ‘Even goede vrienden’ is ze scherper en grappiger dan ooit!

Amy dacht dat ze álles wist van haar beste vriendin Melissa. Maar ja, Amy dacht ook dat ze verloofd was met de man van haar dromen. Tot die dag dat ze onverwacht vroeg thuiskomt en daar de spullen van een andere vrouw ziet liggen. Spullen die haar verdacht bekend voorkomen…
De meeste vrouwen zouden op dat moment instorten. Amy heeft een beter plan: ze blijft in haar rol als liefhebbende verloofde, maar dan wel met een eigen agenda…

‘Dit boek is fantástisch. Ik was van A tot Z geboeid!’ Marian Keyes
‘Briljant, origineel, scherp en ontzettend verslavend.’ Daily Mail
‘Vilein scherp, met een wending die je niet aan ziet komen. Dit is een heerlijke good read.’ Sunday Mirror

Nu aan het lezen? Too late van Colleen Hoover en ik hou van dit boek! Weet je dat vast! En ik denk dat ik deze uit heb tegen de tijd dat de avond valt als ik dit typ! Want ik zit nu met tegenzin te bloggen omdat ik er anders geen tijd meer voor heb!

‘Too Late’ – de nieuwe, heftige new adult van Colleen Hoover – gaat over Sloan, die al twee jaar een relatie heeft met drugscrimineel Asa. Ze voelt zich meer bezit dan mens, maar ze kan niet bij hem weg omdat hij de zorg voor haar zieke broertje betaalt. Dan ontmoet ze tijdens een college Carter. Ze krijgen gevoelens voor elkaar, maar Sloan wordt ondertussen ook steeds meer onder druk gezet door Asa. Daarom zegt ze ja op zijn huwelijksaanzoek – ze heeft het gevoel dat ze niet anders kan. Maar dan heeft ze buiten Carter gerekend. ‘Too Late’ van Colleen Hoover bevat een dosis crime die ervoor zorgt dat het een enorme pageturner is. Let op: niet geschikt voor tere zieltjes!

Hierna ga ik denk ik voor Backpack van Marlies Slegers! Ben erg benieuwd!

Josefien – Joos voor haar vrienden – heeft de tijd van haar leven wanneer ze drie maanden door Indonesië backpackt. Ze ontmoet op Bali de excentrieke Colette, de surfer Wayan, de vrolijke Linde en de Australische Chase. Wanneer ze op een dag geskimd wordt en geld nodig heeft, weet Chase wel een manier om snel aan geld te komen. Joos besluit eenmalig een drugsdrop te doen, maar Chase heeft andere plannen en Joos komt staat er ineens alleen voor. Als Linde dan ook nog verdwijnt, raakt Joos alle controle kwijt. En dan slaat het noodlot toe…

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

  1. Oew, weer allemaal boeken die ik niet zou oppakken, maar wel leuk!
    Ik heb gisteren Alea Aquarius, de lokroep van het water uitgelezen. Vermakelijk jeugdboek met leuke karakters.
    Ik ben ook bezig in een buddy read Under a Dancing Star, wat niet helemaal mijn soort boek is, maar hij leest wel lekker weg en Bea is een heel tof karakter.
    En ik ben vanochtend ook begonnen in Rebel Belle die ik tot nu toe vermakelijk vind.
    Ik weet nog niet wat ik morgen op ga pakken. Dat zie ik als ik morgenvroeg voor mijn kast ga staan!

  2. Het laatste boek dat ik las was Wild Country van Anne Bishop. Sindsdien lijk ik even in een leesdip beland te zijn want de voorbije drie dagen heb ik amper enkele bladzijden gelezen in The Lady’s Guide to Petticoats and Piracy van Mackenzi Lee. Hierna ga ik waarschijnlijk verder in Seraphina of een boek van Jill Shalvis ter afwisseling.