Tell me Tuesday ♥ Last, Now and Next!

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik Haar Kers (Objects of Attraction, #2) van Penelope Bloom. Ik vind deze boekjes echt heel erg lekker weg lezen! Ik ben heel benieuwd naar het derde deel! Recensies volgen zsm!

Hoe ik haar heb ontmoet? Nette mannen praten nooit hun mond voorbij. Gelukkig ben ik geen nette man. Eerst proefde ik haar fruit, toen ontgroende ik haar en daarna liet ik mijn kaartje achter. Prima begin, niet?

Hoe ik hem heb ontmoet? Hij liep mijn bakkerij in, kocht een kersentaart, stal mijn vaas vol bloemen en liet zijn kaartje achter. Nog steeds geen idee waar dat op sloeg. Jij wel?

William had geen slechter moment kunnen kiezen om Haileys bakkerij in te stappen. De winkel lijdt verlies, haar enge ex laat haar maar niet met rust, o, en ze is 25 en nog steeds maagd. William is belachelijk knap, het soort knap waar vrouwen gekke dingen van gaan doen. Zo ook Hailey. Hij had zijn kaartje achtergelaten, dus het leek een goed idee om hem te bellen. Tot hij opnam met de woorden: ‘Je kers smaakt naar meer. Bezorg je ook aan huis?’

Nu aan het lezen? Jamaica Lane – Lessen in verleiding (On Dublin Street #3) van Samantha Young. Het is het derde deel in deze serie maar de eerdere twee zijn niet uitgegeven in deze uitgave.

Je kunt ze echter ook prima als standalone lezen! Ik ben verliefd op de covers van deze boekjes en ik hoop dat de uitgever de rest ook in paperback uit gaat brengen!

De pijnlijk verlegen Olivia Holloway weet gewoon niet hoe ze een man moet benaderen. Haar verhuizing naar Edinburgh geeft haar de kans op een nieuwe start en ze besluit dat het tijd is om haar angsten opzij te zetten.
Nate Sawyer is een meester in de kunst van het verleiden, maar zal zich niet snel binden aan een vrouw. Hij is de aangewezen persoon om Olivia met haar probleem te helpen. Maar wat eenvoudige lessen in verleiding hadden moeten zijn, wordt al snel een intense romance. Nate heeft echter een verleden dat hem achtervolgt en juist wanneer Olivia hopeloos verliefd begint te worden, laat Nate haar vallen.
Kan Nate zijn angsten overwinnen? En wil Olivia zich opnieuw laten verleiden?

Hierna ga ik als mijn current read goed bevalt meteen door met het vierde deel; India Place – Wilde dromen (On Dublin Street #4) van Samantha Young!

Slechts één nacht heeft Hannah Nichols de hemel op aarde ervaren – met Marco, haar grote jeugdliefde. De volgende ochtend wordt ze alleen wakker. Vijf jaar lang laat Marco niets van zich horen en Hannah weet een ding zeker: dit zal ze hem nooit vergeven.
Zijn vertrek uit Edinburgh waarbij hij Hannah achterliet, was de grootste fout van Marco’s leven. Nog elke dag heeft hij er spijt van. Vijf jaar later komt hij Hannah weer tegen. Maar kan hij haar terugwinnen? Zeker wanneer de fouten uit zijn verleden zwaarder lijken te wegen dan verwacht…
Is er een tweede kans voor een eerste liefde?

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 comments

  1. Oew…weer allemaal onbekende boeken!
    Ik heb gisteren “My name is Rapunzel” uitgelezen. Ik weet nog niet wat ik vandaag en morgen uit de kast ga trekken. Ik zal er zo eens voor gaan staan. Maar ik denk het tweede deel van Rebel Belle sowieso vandaag of morgen!

  2. Net uitgelezen: De executie van Danielle Bakhuis (vond ik mwah). Nu aan het lezen: Koninkrijk van As van Sarah J. Maas (happy me!) en hierna ga ik waarschijnlijk De Midford-Moorden lezen.

  3. Het laatste boek dat ik las was The Lady’s Guide to Petticoats and Piracy van Mackenzie Lee. Momenteel ben ik bezig in All I Want van jIll Shalvis en hierna ga ik waarschijnlijk Seraphina van Rachel Hartman lezen of het nieuwe (vertaalde) boek van V.E.Schwab (mocht daar ook een map instaan).

  4. Als laatste las ik Runaway girl en Godsgrave, op dit moment lees ik House of salt and sorrows en The lost and the scarred. Hierna heb ik echt nog geen idee. Normaal weet ik het wel een beetje maar dit keer helemaal niet haha.