Tell me Tuesday ♥ Last, Now and Next!

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik India Place – Wilde dromen (On Dublin Street #4) van Samantha Young! Ik vond hem helaas minder als het vorige deel dat ik las en daardoor zit ik een beetje in een slump nu…

Slechts één nacht heeft Hannah Nichols de hemel op aarde ervaren – met Marco, haar grote jeugdliefde. De volgende ochtend wordt ze alleen wakker. Vijf jaar lang laat Marco niets van zich horen en Hannah weet een ding zeker: dit zal ze hem nooit vergeven.
Zijn vertrek uit Edinburgh waarbij hij Hannah achterliet, was de grootste fout van Marco’s leven. Nog elke dag heeft hij er spijt van. Vijf jaar later komt hij Hannah weer tegen. Maar kan hij haar terugwinnen? Zeker wanneer de fouten uit zijn verleden zwaarder lijken te wegen dan verwacht…
Is er een tweede kans voor een eerste liefde?

Ik ben begonnen in Genadeloos, het tweede deel in de California Campus serie van Lis Lucassen. Maar heb echt nog maar 5 bladzijdes gelezen of zo? Het zit me lichamelijk ook even helemaal niet mee waar mijn mentale toestand natuurlijk weer last van krijgt…. Dikke zucht op deze dinsdag!

Dani gaat na een moeilijke tijd in Nederland naar California voor een jaar aan de universiteit daar. Door een fout met de studentenhuisvesting ontmoet ze Jax, die zo zijn eigen problemen heeft om mee te dealen. Een schietpartij heeft een goede vriendin van hem het leven gekost, hij kampt met paniekaanvallen en voelt zich kwetsbaar. Dat blijkt hij ook te zijn, want hij wordt smoorverliefd op Dani en kan dat met geen mogelijkheid voorkomen. En als iets kwetsbaar maakt, dan is het wel de liefde.

Hierna ga ik voor een review exemplaar van Bram en de Bliksemjagers van Michael Reefs.

Donder en bliksem hullen de wereld in chaos…

Als zijn vriendin Mei-Lin midden in de nacht op zolder verschijnt, weet Bram dat er iets niet in orde is. Via het dozennetwerk reizen ze naar het Italiaanse dorpje Graun, waar Mei-Lin een eeuwenoude Bolbliksem activeert.

De Bliksemjagers beheren deze bollen om het weer op aarde te kunnen regelen. Bram maakt al snel kennis met Nodin Laffadini, een bekende illusionist. En hij is niet alleen. Samen met een oude bekende van Bram zoeken ze nog meer Bolbliksems, om uiteindelijk een oeroude, gevaarlijke kracht in Mexico te laten ontwaken. Lukt het Bram om te verhinderen dat de twee de macht over de wereld krijgen?

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 comments

  1. Last: De Midford Moorden. Mooi, aanrader, maar geen detective
    Now: Wat als dit het is & Mijn niet zo perfecte leven (luisterboek)
    Next: nog geen idee, ik ben een emotielezer 😉

  2. Pff…ik ben mijn eigen draad een beetje kwijt momenteel!
    Ik heb in elk geval vandaag “Travels with Sushi in the Land of the Mind” gelezen, dus dat was mijn last? Ik ben ondertussen nog steeds bezig in dat laatste Game of Thrones boek (nog 220 pagina’s, dus ik hoop hem zaterdag uit te lezen), ik lees ook momenteel Er was eens (De eerste 2 verhalen heb ik gelezen) en Magical Kingdom Volume 1 (eerste verhaal gelezen). En ik denk dat ik morgenvroeg het tweede deel van Mara Dyer op ga pakken, maar daar kan ik morgenvroeg zomaar weer anders over denken.

  3. Is zien …. ik las gisteren Timeless van Gail Carriger uit en ben nu van plan om De deal van Elle Kennedy te proberen (die vond ik onlangs voor een wel heel mooie prijs in de kringloopwinkel dus nu wil ik het boek wel eens een kans geven). Voor hierna weet ik het nog niet. Hoogstwaarschijnlijk terug een fantasyboek maar daar er staan er nog heel wat van te wachten in mijn boekenkasten.