Tell me Tuesday ♥ Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik ‘Schone schijn’ van Sarah Dessen. Deze recensie zul je binnenkort zien verschijnen!

Peyton is de lieveling van de familie. Hij krijgt altijd alle aandacht en alle liefde. Zelfs als hij alcohol drinkt en achter het stuur kruipt en vervolgens iemand aanrijdt en naar de gevangenis moet, staat nog iedereen achter hem. Zijn zusje Sydney kan de hypocrisie niet aan en probeert weg te vluchten. Daarbij ontmoet ze de familie Chatham, een gezellig en chaotisch huishouden vol warmte en pizza. Een van hen is de zachtaardige Mac. Voor het eerst voelt Sydney zich gezien.

Op het moment dat ik dit berichtje tik lees ik ‘Als morgen niet bestaat’! Ik ben net begonnen dus kan nog niet veel vertellen!

De zeventienjarige Lena is de hoofdpersoon in ‘Als morgen niet bestaat’ van Jennifer L. Armentrout. Het ene moment heeft zij nog een vriendengroep, een wederzijdse verliefdheid en grootse plannen voor haar studententijd. Dat verandert als ze na een feestje met vier vrienden betrokken raakt bij een auto-ongeval. Lena is de enige die het overleeft. Ze wordt verteerd door schuldgevoel, kruipt in haar schulp en duwt iedereen van zich af. Deze young adult-roman van bestsellerauteur Jennifer L. Armentrout, ook bekend van de Lux-serie, stelt de vraag: kun je ooit weten wanneer je op het punt staat een enorme fout te maken? ‘Als morgen niet bestaat’ is aangrijpend van begin tot eind.

Next op de planning? Ik denk dat ik dan voor ‘Zonderling’ ga van Laini Taylor! Daar ben ik toch wel heel benieuwd naar! Helaas nog geen fotootje van getrokken!

De droom kiest de dromer, niet andersom. Lazlo Strange, oorlogswees en junior bibliothecaris, vreest dat zijn droom slecht gekozen heeft. Al sinds zijn vijfde is hij geobsedeerd door de mythische verloren stad Weep, maar het vergt meer moed dan Lazlo in zich heeft om de halve wereld over te steken en naar de stad op zoek te gaan. Dan doet zich een prachtige kans voor: een held genaamd de Godslayer en een groep legendarische krijgers heeft zijn hulp nodig bij het oplossen van een mysterieus probleem. Lazlo moet deze kans grijpen of zijn droom voor altijd verliezen.

Waardoor werd Weep tweehonderd jaar geleden gescheiden van de rest van de wereld? En wie is de blauwe godin uit Lazlo’s dromen? Hoe kon hij over haar dromen voordat hij wist dat ze bestond? En als alle goden dood zijn, waarom lijkt zij dan zo echt?

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

 1. Ik heb gisteren [gewoon] verliefd van Luc Descamps gelezen, ik ga zodadelijk beginnen met de held van Anwyn en daarna staat Knetter verliefd op het programma!
  Annette onlangs geplaatst…Boekenpost!My Profile

 2. Het laatste boek dat ik uitlas was de ruim 1200 pagina’s tellende dikke pil: Het achtste leven van Nino Haratischwili. Een heel mooi boek dat ik 4/5 sterren gaf.

  Nu lees ik vijf boeken tegelijk.
  Normale mensen van Sally Rooney. Hier ben ik echt net in begonnen.
  Koninkrijk van as van Sarah J Maas
  Duistere troon van Kendare Blake
  Nothing but The truth van Dick Lehr
  Het licht van Lorelei van Jen Minkman.

  Het volgende boek dat ik oppak is waarschijnlijk Frankenstein verteld door Maria Postema. Met mooie illustraties en een geweldige cover.

 3. Ik las Onderstromen van Nora Roberts en ben momenteel bezig in Nevermoor van Jessica Townsend. Deze maand gaat het lezen echt heel kalmpjes aan maar hopelijk komt daar binnenkort weer verandering in. Ik ga het alleszins niet forceren. Wel ga ik overmorgen naar het boekenfestijn in Antwerpen (wie weet wordt mijn tbr dan nog wat groter) en na mijn huidge boek ga ik waarschijnlijk opnieuw een boek uit de Eve Dallas serie van J.D.Robb lezen.