Tell me Tuesday ♥ Last, Now and Next!

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik Het meisjesmanifest van Carlie van Tongeren. Ik kreeg dit boek in de goodiebag van Yalfu en ik vond het een goed boek! De recensie volgt hier in Wonderland!

Tess heeft een fantastische zomer met Lars, maar als ze terugkomt op school is ze opeens het onderwerp van het ‘Slettenlied’, en heeft iedereen een mening over haar. Tess is boos en verontwaardigd en besluit het er niet bij te laten zitten: ze mag toch zeker zelf weten wat ze doet?

Kati houdt van zingen en gitaarspelen, maar absoluut niet van in de spotlights staan. Ze zweert bij adviesartikelen uit tijdschriften, ook al voelt ze zich daardoor niet altijd beter over zichzelf. Als haar vriendin Tess opeens in het middelpunt van de belangstelling komt te staan, probeert ze zo goed als ze kan te helpen – maar dat lukt niet door op de achtergrond te blijven.

Sara besluit dat dit Het Jaar Zonder Jongens wordt. Na een vervelende ervaring en dan ook nog eens het gedoe met Tess is ze er helemaal klaar mee. Maar sommige dingen kun je niet voor altijd wegstoppen, en Sara beseft dat zijzelf de enige is die haar problemen kan oplossen. En wat moet ze eigenlijk met die leuke jongen van de rugbyvereniging?

Wanneer ik dit typ heb ik Kwade trouw klaar liggen! Ik heb wel even zin in een thriller!

De alleenstaande moeder Vera werkt al jaren tot ieders tevredenheid in een verpleeghuis. Maar dan nadert ze haar veertigste verjaardag. Het blijkt een allesomvattende datum als ze zich realiseert dat de erfenis van haar ouders definitief aan haar voorbij gaat als zij niet voor die tijd is getrouwd. Maar die kans lijkt klein. Vera is eenzaam en moet alle zeilen bijzetten om voor zichzelf en haar verslaafde zoon te zorgen. Als haar zoon voor de zoveelste keer in de problemen zit en de rekeningen zich opstapelen, knapt er iets.

Hierna ga ik denk ik The Iron Sisters (Grace and Fury #1) van Tracy Banghart lezen.

Spannende YA-roman over twee zussen, een kroonprins en een vernietigende keuze.

Serina heeft zich jarenlang voorbereid om een Grace te worden, voorbestemd voor een leven aan de zijde van de kroonprins. Totaal onverwacht kiest hij voor Serina’s rebelse zusje. Nomi belandt in een leven dat ze nooit heeft gewild: achter de paleismuren. Ze moet zich voegen naar de wensen van de prins in de hoop dat ze haar zus ooit weer terug zal zien. Ze weet niet dat Serina naar de mijnen is gestuurd, waar slechts weinigen overleven…

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

 

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 comments

  1. Oew! Het meisjesmanifest staat hier ook op de verlanglijst! En The Iron Sisters (Grace and Fury) vond ik in elk geval heel tof (ik moet deel 2 nog lezen…)
    Ik heb vandaag sign of cupidity gelezen (geen plot en geen seks, waardeloze reverse harem roman dus…). Voor de buddy read van de book box club ben ik daarna begonnen aan The Ten Thousand Doors of January. En morgen ga ik wellicht Winter Princess lezen, maar ik zou zomaar morgenvroeg nog van gedachten kunnen veranderen.

  2. Mijn laatste ‘boek, meer novelle was de jeugdthriller ‘ stief ‘ van Marion Pauw. Gelukkig keer andere insteek dan de standaard jeugdthriller.
    Bijna uitgelezen is ‘ statiegeld voor mijn moeder ‘ verhalen van mensen die opgroeide achter het ijzeren gordijn.
    Het boek waar ik daarna in wil gaan starten wordt een keuze uit een stapel van 10 nog te lezen recensieboeken en ik heb eigenlijk mijn keuze nog niet gemaakt. Waarschijnlijk het kinderboek ‘ Ottilie” in de ‘grijze jager stijl ‘ …

  3. Ik las gisteren Pittig van Linsay Sands uit en dat boek viel jammer genoeg wat tegen. Vandaag hoop ik te beginnen met het herlezen van Harry Potter and the Goblet of Fire (de geïllustreerde editie die eindelijk is aangekomen) en daarna ga ik waarschijnlijk het nieuwe boek met cartoons van Niet Nu Laura lezen.