Tell me Tuesday ♥ Last, Now and Next!

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Geen foto’s deze ronde! Mijn telefoon is weg voor reparatie en alle foto’s staan daarop!

Als laatste las ik Alles is nu van Amy Giles, echt een geweldig boek! Mijn recensie lees je binnenkort!

Alles is stuk. Alles is anders. Alles is nu

Amy Giles deelt een emotionele klap uit met “Alles is nu’. Het gezin waarin Hadley opgroeit lijkt perfect. Maar niets is wat het lijkt. Hadley is de oudste dochter en wordt mishandeld door haar vader. Ze doet er alles aan om haar zusje ditzelfde lot te besparen. Maar als Hadleys verboden relatie aan het licht komt, wordt het huiselijk geweld nog erger. Totdat er een ongeval gebeurt waardoor alles verandert. En na die dag praat Hadley niet meer over wat is geweest. Het kost haar al genoeg moeite om vrede te krijgen met het nu. “Alles is nu’ is een aangrijpende YA crossover van de talentvolle Amy Giles


Wanneer ik dit typ lees ik Flirten met mijn ex van Natasha Madison.

John

Ik had het helemaal gemaakt.
Op de universiteit speelde ik het spel van mijn leven,
woonde ik samen met mijn twee beste vrienden
en had ik de liefde van mijn leven aan mijn zijde.
Ik had het allemaal. En toen had ik niets meer.
Ze dumpte me. Zomaar.

Dani

Ik heb de man van mijn dromen gedumpt omdat mijn huisgenootje zei
dat dit juist de tijd was om vrij en ongebonden te zijn.
Als je studeert, dan moet je geen serieuze relatie willen.
Je studententijd is om helemaal los te gaan en los te laten.
Alleen is dat niet zo geweldig en voel ik me vreselijk ellendig.

Met niets meer te verliezen neem ik het advies
van mijn huisgenoten aan en ga flirten met mijn ex.

Hierna ga ik denk ik voor The Iron Sisters van Tracy Banghart.

Spannende YA-roman over twee zussen, een kroonprins en een vernietigende keuze.

Serina heeft zich jarenlang voorbereid om een Grace te worden, voorbestemd voor een leven aan de zijde van de kroonprins. Totaal onverwacht kiest hij voor Serina’s rebelse zusje. Nomi belandt in een leven dat ze nooit heeft gewild: achter de paleismuren. Ze moet zich voegen naar de wensen van de prins in de hoop dat ze haar zus ooit weer terug zal zien. Ze weet niet dat Serina naar de mijnen is gestuurd, waar slechts weinigen overleven…

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 comments

 1. O! Lekker verschillende boeken!
  Ik heb gisteravond “Verkeerd Moment, Verkeerde Plaats” gelezen, en vond deze erg indrukwekkend. Ik ga denk ik vandaag “Aan het hof van Eden” lezen (tenzij ik in de komende 20 minuten van gedachten verander) en morgen wordt het misschien A Captive of Wing and Feather, maar daar kan ik morgenvroeg zomaar anders over denken.

 2. Ik heb pas The whisper man en into the Drowning deep uitgelezen. Nu lees ik welkome to addamsville en kissing books. Maar lees voornamelijk de laatste en die is erg leuk!

 3. Net uit: Schilderslief van Simone van der Vlugt
  Nu aan het lezen: De Kleuren van Magie van V. E. Schwab
  Nu aan het luisteren: Smaragdgroen van Kerstin Gier (ik denk dat jij die ook leuk gaat vinden, Kwante!)
  Hierna: nog onbekend

 4. Ik las vandaag 4 strips van Melisande en bleef zo nog ietsje langer van Halloween genieten. Waarschijnlijk begin ik nu in een boek dat ik als kerstcadeau voor een vriendin kocht. Ik wil echter niet verklappen welk boek dat is vermits het zou kunnen dat ze je blog leest en daarna moet ik dringend weer eens verder met mijn eigen TBR want die blijft maar stijgen. Oops!