Tell me Tuesday ♥ Last, Now and Next!

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik Hazels spreuk (Heksenspiegel, #2) van Marte Jongbloed. Mijn recensie vind je hier binnenkort!

Een verslavende serie over de moderne wereld van de hekserij.

Hazels spreuk van Marte Jongbloed is het tweede deel van de Heksenspiegel-trilogie, waarin een jonge vrouw alles op alles moet zetten om niet in de handen te vallen van een groep zwarte heksen.

Hazel woont weer bij haar oom en volgt een vooropleiding voor de kunstacademie. Ze voelt zich nu helemaal thuis bij haar coven, een heksengroep. Inmiddels kan ze zich weer alles herinneren van wat ze van haar ouders, twee invloedrijke heksen, heeft geleerd. Ze mist haar vader en moeder nu meer dan ooit. Ze zitten ondergedoken omdat ze een strijd voeren met heksen die zwarte magie beoefenen en uit zijn op meer macht. Dan krijgt Hazel een teken van leven van haar ouders: ze willen haar in het geheim ontmoeten. Zonder haar coven in te lichten gaat Hazel naar de afgesproken plek. Maar dan gaat alles mis…

Voor de Heksenspiegel-trilogie heeft Marte Jongbloed veel research gepleegd, coven-workshops gevolgd en rituelen met echte heksen uitgevoerd. Ze won al twee keer de Pluim van de Senaat van de Nederlandse Kinderjury voor haar serie over Herre.

Wanneer ik dit typ ligt The Iron Sisters (Grace and Fury #1) van Tracy Banghart klaar om gelezen te worden!

Spannende YA-roman over twee zussen, een kroonprins en een vernietigende keuze.

Serina heeft zich jarenlang voorbereid om een Grace te worden, voorbestemd voor een leven aan de zijde van de kroonprins. Totaal onverwacht kiest hij voor Serina’s rebelse zusje. Nomi belandt in een leven dat ze nooit heeft gewild: achter de paleismuren. Ze moet zich voegen naar de wensen van de prins in de hoop dat ze haar zus ooit weer terug zal zien. Ze weet niet dat Serina naar de mijnen is gestuurd, waar slechts weinigen overleven…

Hierna ga ik denk ik voor One Small Thing van Erin Watt.

Sinds haar zus dood is, heeft Elisa constant ruzie met haar overbezorgde ouders. Ze snakt ernaar om een keer lol te hebben en de boel te vergeten. En dus sneakt Elisa het huis uit voor een groot feest. Daar ontmoet ze Chase: knap, verleidelijk en precies wat ze nodig heeft.
Maar hun onvergetelijke ontmoeting heeft grote gevolgen. Ook Chase blijkt een verleden te hebben dat hij liever vergeet. En het heeft te maken met Elisa’s zus…

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 comments

 1. Het eerste boek van Marte Jongbloed moet ik nog steeds lezen. Ik hou van heksenboeken. Ik las Grace & Fury al in het Engels en vond het een leuk verhaal. Deel twee ligt hier al te wachten. Ook One small thing ligt al te wachten.

  Zelf las ik als laatste Coraline van Neil Gaiman en een graphic novel over Gagarin, de eerste mens in de ruimte.
  Nu lees ik, nog steeds, Het puttertje van Donna Tartt, Frostheart van Jamie Littler, De zeven zussen; Schaduw van Lucinda Riley , De schaduw van de nacht van Deborah Harkness en Het meisje in de toren van Katherine Arden.
  Het volgende boek? Five dark fates van Kendare Blake en Dear Sweet Pea van Julie Murphy, denk ik.

 2. Oew…allemaal boeken van mijn wishlist of die ik al gelezen heb!
  Ik heb gisteren “The garden of Lost Secrets” gelezen.
  Ik ben nu bezig in drie boekjes: Vince #likeme, een kort boekje bij de serie likeme dat op Ketnet komt. Ik ben bezig in een gratis boekje van Amazon dat een hertelling is van Cinderella en ik ben The Last Bus to Everland aan het lezen.
  En morgen ga ik EINDELIJK Capturing the Devil lezen!

 3. Die cover van Hazels Spreuk is zo mooi!! En The Iron Sisters klinkt ook erg leuk!
  Ik las als laatste Dit is hoe het ging uit, wat een erg bizar en indrukwekkend boek was.
  Nu lees ik A Gathering of Shadows en Een studie in rood.
  Hiermee wil ik American Royals lezen, waar ik erg veel zin in heb 🙂
  Celine onlangs geplaatst…Wrap up oktober 2019My Profile