Tell me Tuesday ♥ Last, Now and Next!

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik One Small Thing van Erin Watt. Echt een mooi verhaal! Mijn recensie vind je hier zo snel mogelijk!

Sinds haar zus dood is, heeft Elisa constant ruzie met haar overbezorgde ouders. Ze snakt ernaar om een keer lol te hebben en de boel te vergeten. En dus sneakt Elisa het huis uit voor een groot feest. Daar ontmoet ze Chase: knap, verleidelijk en precies wat ze nodig heeft.
Maar hun onvergetelijke ontmoeting heeft grote gevolgen. Ook Chase blijkt een verleden te hebben dat hij liever vergeet. En het heeft te maken met Elisa’s zus…

Wanneer ik dit typ lees ik De Kerstmisaurus en de Winterheks van Tom Fletcher. Ik geniet zo van dit boek ♥ het brengt me helemaal in de kerstsferen!

‘Ze is het best bewaarde kerstgeheim van allemaal,’ fluisterde de Kerstman.
‘Zonder haar zou Kerstmis niet bestaan. Ze is ouder dan de tijd, maar nog steeds zo jong als de dag van morgen. Ze staat bekend als de Winterheks.’

Een jaar geleden ontmoette Willem tijdens een ongelooflijk avontuur zijn wonderlijke vriend, de Kerstmisaurus. Nu keert hij terug naar de Noordpool, waar hij de mysterieuze Winterheks ontmoet. Wanneer Willem ontdekt dat het lot van kerst op het spel staat, moeten hij en de Kerstmisaurus met de Winterheks samenwerken om het kerstfeest te redden…

Magie, humor en vriendschap maken De Kerstmisaurus en de Winterheks tot het meest betoverende kerstverhaal voor de hele familie.

Hierna ga ik voor De laatste brief van Rebecca Yarros, zakdoekjes liggen nog klaar! In het weekend is me het lezen niet gelukt door migraine en ziek zijn maar ik ben ontzettend benieuwd naar deze!

Rebecca Yarros is terug met ‘De laatste brief’, een aangrijpende feelgoodroman over een kick-ass single mom. Ella werd op haar negentiende moeder van een tweeling en runt nu, vijf jaar later, een bed & breakfast. Ze heeft per brief contact met Beckett, die met haar overleden broer in het leger zat. Dan komt Beckett zonder dat ze het weet terug van uitzending en gaat hij in haar B&B logeren om haar te helpen. Zij moet daar niets van hebben, ze kan het toch wel alleen? Maar haar kinderen zijn gek op hem. In ‘De laatste brief’ laat Rebecca Yarros zien dat hoe sterk je ook bent, de liefde vaak nóg sterker is.

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 comments

 1. Oeh! Kerstmisaurus oogt zo leuk! Maar durf hem steeds niet te halen, bang dat het echt heeeel kinderlijk is.
  Valt dat wel mee? Ook wel leuk voor mij, een iets ouder ‘kind’ 😛 ?

  Ik heb clownsnacht gelezen ❤️ geweldig!
  Nu lees ik versplinterd (laatste van de slated serie).
  En daarna weet ik nog niet. Zoveel te lezen

  1. Ik, groot kind, vind hem erg leuk! Ik heb hem dan nog niet uit maar wil zelf deel 1 nog aanschaffen omdat ik van deze so far echt geniet. Maar ik hou dan ook wel echt nog steeds van jeugdboeken en lees ze ook vaker!

 2. Ik heb momenteel een bui waarin ik in zeker twee leesboeken en twee luisterboeken tegelijk bezig ben. De Kleuren van Magie, Julie & Julia, De Troost van een Warm Visje en Harry Potter 5…

 3. Last: was het boek Hars een psychologische thriller, heel apart maar gaaf boek, binnenkort volgt m’n recensie op m’n blog natuurlijk 🙂 Now: Black-out van Lara Reims, daarvan komt de recensie morgen online op m’n blog, ik deed mee aan de in blogtour, echt een heerlijk boek! En daarna ga ik lezen in Het schaduwjaar van Kim Ligget, daar kijk ik zo naar uit! Echt zo ongelooflijk benieuwd naar
  Medusa bren onlangs geplaatst…Unboxing van de Spook a Swap 2019My Profile

 4. Ik las een gedichtenbundel van Bart Moeyaert (Helium) uit en een strip over Alice in Wonderland (jammer genoeg minder goed dan ik had verwacht). Vermits ik het nog steeds moeilijk vind om me te focussen op een verhaal (stout lichaam!) koos ik heel bewust voor een luchtig boek van Jill Shalvis. Toevallig eentje dat ik kocht toen ik met jou en Annabel in Eindhoven was. Misschien dat ik me hierna terug aan een recensie-exemplaar waag. Het laatste deel uit de Gewist-trilogie vna Teri Terry ligt hier bijvoorbeeld nog klaar.