Tell me Tuesday ♥ Last, Now and Next!

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik After Dark van Juultje van den Nieuwenhof. Ik vond het een tof boek! De recensie vind je hier zo snel mogelijk!

In After dark loopt een spel met mobieltjes gierend uit de hand. Spannender dan dit krijg je het niet!

Paula nodigt haar vriendengroep uit voor een logeerpartijtje. Ze woont met haar moeder en stiefvader in een oud vervallen kunstenaarshuisje in een groot park, waar het ‘s avonds verlaten en stikdonker is.

Paula’s beste vriendin, Saskia, komt niet opdagen en Paula maakt zich zorgen. Intussen stelt een van de vrienden voor een spelletje te spelen: alle mobieltjes moeten op tafel en elk berichtje dat binnenkomt moet hardop voorgelezen worden.

Wat begint als een onschuldig spel, ontspoort algauw in een ongekend drama dat de gruwelijke reden achter Saskia’s verdwijning aan het licht brengt…

Wanneer ik dit typ luister ik naar Perfecte resten. Tijdens het auto rijden en het huishouden vind ik het wel prettig om een audioboek te luisteren. #Nevernotreading word zo wel bijna werkelijkheid!

Ik baal nu alleen steeds als het een korte rit is haha! Ik heb me er al twee keer op betrapt dat ik net wat langer omrijdt!

Het is een perfecte thriller: duister, met geweldige personages en nagelbijtend spannend tot aan de laatste pagina.

Op een afgelegen plek in de Schotse Hooglanden staat een lichaam in lichterlaaie. Al wat achterblijft om het slachtoffer te kunnen identificeren zijn tanden en een reepje stof. Tegelijkertijd schreeuwt een vrouw om hulp in een afgesloten kamer ergens in Edinburgh. Het is Luc Callanachs eerste werkdag bij de Schotse politie en hij krijgt direct een moordonderzoek toegewezen. Net vertrokken bij Interpol wil hij zich graag bewijzen bij zijn nieuwe team en directe collega Ava Turner. De moordenaar is een geduchte tegenstander die vakkundig zijn sporen weet uit te wissen. Het duurt niet lang tot er nog een vrouw wordt ontvoerd; Callanach begint een race tegen de klok om het slachtoffer te vinden voordat het te laat is. Maar het daadwerkelijke lot van de ontvoerde vrouwen is gruwelijker dan Luc ooit had kunnen vermoeden…

Ook heb ik een begin gemaakt in Festival van Iris Hermans.

Prachtige coming of age-roman over een Gap Year, vriendschap en schuldgevoel.

Lieve Eli,

Ik heb onze foto opgehangen. Je weet wel, die ene.

Met een tevreden grijns en grote ogen vol verwachting.

Klaar voor het festivalseizoen!

Na haar eindexamen gaat Anna naar Barcelona om Spaans te leren. En nog veel meer. Hoe je heimwee op afstand houdt., hoe verslavend muziek blijft.  En hoe de scheidslijn tussen lekker gaan en te ver gaan, flinterdun is. Maar vooral: dat schuldgevoel gewoon met je meereist. Waar je ook naartoe gaat.

Hierna ga ik voor Langs de lijn van Karin de Graaff.

Zij stuurde mij via Instagram een berichtje of ik wellicht interesse had in haar boek!

Er komt een recensie van online maar ook een interview met Karin en een winactie!

Op zaterdagochtend speelt er meer dan voetbal alleen…

Hoe pak je de draad op als de liefde van je leven je is ontnomen? Voetbalmoeder Anouk weet niet wat haar overkomt als ze de nieuwe voetbaltrainer van haar zoontje ontmoet. Zes jaar na het overlijden van haar man bezorgt Ruud haar gevoelens waarvan ze dacht dat die waren verdwenen. Al die vlinders brengen Anouk volop in verwarring. En waarom valt ze nou net voor een getrouwde man? Wat ze niet weet is dat Ruud worstelt met zijn nogal wispelturige ex.

Bij dezelfde dorpsclub duikt voetbalhater Kim op die haar broertje komt ophalen. Ze valt als een blok voor Branco. Hij is een profvoetballer. Die waarheid houdt hij vanwege Kims hartgrondige voetbalafkeer nog even voor zich. Maar hoe lang kan hij dat spel blijven spelen?

Heerlijke feelgood over opnieuw beginnen, vertrouwen en de liefde toelaten tegen het herkenbare decor van vers gemaaid gras en voetballertjes-op-een-kluitje

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 comments

 1. Hmmm op dit moment immortal born door lynsay sands (ooit had candlelight romans deze serie jammer dat de uitgever er niet meer is) daarvoor had ik “een gelukkig nieuwjaar” (dol op romans en fantasy romans) mijn next hmmm lastig ik zit te twijfelen tussen Geekerella of kerstmis in heaven point
  Ligt maar weer net waar mijn humeur ligt enzo. En aangezien ik een gekneusde rib heb lekker rustig aan doen en lezen

 2. Wat een superverschillende boeken weer!
  Ik heb gisteren “Piratennest” van Luc Descamps uitgelezen
  En momenteel ben ik weer in drie boeken bezig:
  Straight on till morning van Liz Brasswell gaat vandaag uit (en ik vind hem leuk)
  Deeplight lees ik momenteel met mijn Book Box Club buddies, dus ik heb nu 75 pagina’s gelezen en ga vanavond verder met de volgende 70.
  Daarnaast lees ik tijdens het wachten op de bus in het donker een e-boek: The Raven and the Dove, en ik moet er nog een beetje inkomen.
  Morgen ben ik van plan om The Family Spells of Outcasts op te pakken. Of nog iets anders. Je bent een mood-reader of je bent het niet 😛

   1. The family of spells was echt een tof boek! Alhoewel het zo’n typisch gevalletje is waar het eigenlijke plot pas begon toen het boek nagenoeg klaar was. Zucht. Nu wachten op het vervolg.

 3. Net uitgelezen: Pierre et Mohamed, van Adrien Candiard. Dun en bijzonder boekje dat draait om het gedachtegoed van de bisschop van Oran die, zeven maanden na de monniken van Tibhérine, vermoord werd door ISIS, net als zijn trouwe vriend en chauffeur, de jonge moslim Mohamed. Ik moet het nog eens opnieuw lezen met een potlood erbij, want er staan zoveel mooie dingen in!
  Bezig in: Het huis in de Via Manno van Milena Agus. Een kleindochter vertelt het verhaal van haar grootmoeder en haar zoektocht naar de grote liefde.
  In mijn oren: changer l’eau des fleurs van Valérie Perrin. Nog steeds. Mijn eerste luisterboek, zeventien uur. ‘k Heb er nog drie te gaan dus deze week is het eindelijk uit. Er stonden ook veel mooie dingen in en ik heb spijt dat ik de niet bij kan houden…
  Te beginnen: ik heb twee credits voor nieuwe luisterboeken, maar ik weet totaal nog niet wat ik wil. In het Frans sowieso, maar wat het moet worden? Iets een tikje korter in elk geval. En verder ligt er een aanwinst van de bib klaar: Zo zie je alles van Donald Niedekker. Het enige uit de rek aanwinsten dat me eventueel nog wat zei. Ik denk dat het vrij filosofisch zal worden.

 4. Last: Van In: Episode II van Pieter Aspe (Vlaamse detective/thrillerschrijver). Hij heeft een restart gemaakt met zijn oude serie, en dit wordt een serie van tien delen. Delen zijn los te lezen, maar er zou een soort rode draad in moeten zitten die na 10 boeken duidelijk wordt.
  Now: The Hate You Give (lezen) en Nevermoor 2 (luisteren). Het verhaal van The Hate You Give pakt me, maar niet altijd op een goede manier (ik kan er ook erg over gaan piekeren). Nevermoor is dan een fijn tegenwicht.
  Next: nog geen idee. Ik lees intuitief, dus ik zie wel waar ik hierna zin in heb.

 5. Ik ben momenteel The Trouble with mistletoe van Jill Shalvis aan het lezen. Hiervoor las ik Rebel Belle van Rachel Hawkins en ik weet nog niet wat ik er na ga lezen. Maar de kans is wel groot dat ik na het lezen de verfilming van dit boek van Jill Shalvis ga bekijken. Dat past immers perfect bij de kerstsfeer.