Tell me Tuesday ♥ Last, Now and Next!

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik Festival van Iris Hermans. Mijn recensie lees je zo snel als mogelijk hier in Wonderland!

Prachtige coming of age-roman over een Gap Year, vriendschap en schuldgevoel.

Lieve Eli,

Ik heb onze foto opgehangen. Je weet wel, die ene.

Met een tevreden grijns en grote ogen vol verwachting.

Klaar voor het festivalseizoen!

Na haar eindexamen gaat Anna naar Barcelona om Spaans te leren. En nog veel meer. Hoe je heimwee op afstand houdt., hoe verslavend muziek blijft.  En hoe de scheidslijn tussen lekker gaan en te ver gaan, flinterdun is. Maar vooral: dat schuldgevoel gewoon met je meereist. Waar je ook naartoe gaat.

Wanneer ik dit typ ga ik beginnen aan Je laat me blozen (Fusion #3) van Kristen Proby.

Katrina is een no-nonsense type en regelt de wijnen in Seduction, het hipste restaurant in de omgeving van Portland. Zowel op haar werk als thuis schrikt ze nergens voor terug, alhoewel… ze is doodsbang om te vliegen. Op een dag moet ze noodgedwongen met het vliegtuig mee voor haar werk: het wordt een horrorvlucht vol turbulentie. Katrina snakt naar een veilige landing, al blijft de opvallende man naast haar niet onopgemerkt.
Ryan ”Mac” MacKenzie is eigenaar van een succesvol bedrijf in wijnreizen. Hij kan de ontmoeting met Katrina in het vliegtuig maar niet vergeten. Als hij tijdens een wijntour restaurant Seduction binnenstapt, staat ze plotseling voor zijn neus.
Mac is vastbesloten om uit te zoeken wat Katrina en hij nog meer delen, behalve hun passie voor wijn en elkaar. Ligt echte liefde in het verschiet?

Hierna ga ik voor Langs de lijn van Karin de Graaff.

Zij stuurde mij via Instagram een berichtje of ik wellicht interesse had in haar boek!

Er komt een recensie van online maar ook een interview met Karin en een winactie!

Op zaterdagochtend speelt er meer dan voetbal alleen…

Hoe pak je de draad op als de liefde van je leven je is ontnomen? Voetbalmoeder Anouk weet niet wat haar overkomt als ze de nieuwe voetbaltrainer van haar zoontje ontmoet. Zes jaar na het overlijden van haar man bezorgt Ruud haar gevoelens waarvan ze dacht dat die waren verdwenen. Al die vlinders brengen Anouk volop in verwarring. En waarom valt ze nou net voor een getrouwde man? Wat ze niet weet is dat Ruud worstelt met zijn nogal wispelturige ex.

Bij dezelfde dorpsclub duikt voetbalhater Kim op die haar broertje komt ophalen. Ze valt als een blok voor Branco. Hij is een profvoetballer. Die waarheid houdt hij vanwege Kims hartgrondige voetbalafkeer nog even voor zich. Maar hoe lang kan hij dat spel blijven spelen?

Heerlijke feelgood over opnieuw beginnen, vertrouwen en de liefde toelaten tegen het herkenbare decor van vers gemaaid gras en voetballertjes-op-een-kluitje

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 comments

  1. Als laatste las ik het groene kristal van Esther Wagenaar. Recensie komt maandag.

    Nu lees ik Geestverwanten van Hilda Spruit en die recensie volgt snel…

    Hierna ga ik Bink van Nathalie Kokke lezen en hopelijk dit jaar nog uitlezen en recenseren

  2. Ik ben mijn man heel dankbaar voor de kans om voetbalmama-vanuit-de-zetel te zijn: hij en zijn tante wisselen af voor de trainingen en hij gaat de matchen mee. Daar kruipt tijd in zeg! Maar ik geloof best dat het een bijna op zichzelf staande wereld is waar je boeken vol over zou kunnen schrijven!

  3. Mijn blogfeed is ondertussen zo groot dat ik pas een jaar later reageer. 😉 Geen schrik dit soort flauwe grapjes ga ik niet de hele tijd maken in 2020. Het eerste boek dat ik dit jaar las was de geïllustreerde editie van The Tales of Beedle the Bard (dat boek kreeg ik van mijn schoonouders). Nadien wilde ik een boek van Thea Harrison lezen. Eentje in de Elders-serie dat ik tijdens de swap had gekregen. Maar toen besefte ik dus dat het voorgaande deel op mijn andere lijst met tips stond en dat boek had ik net niet gekregen. Dus ben ik in iets helemaal anders begonnen. Een romantisch verhaal van Jill Shalvis .. Chasing Christmas Eve.