Tell me Tuesday ♥ Last, Now and Next

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

 

Als laatste las ik Dark Mind van Cis Meijer.

Een schoolfeest loopt volledig uit de hand: na een challenge met aartsrivale Claire vlucht Desi in paniek naar huis. De volgende dag wordt Claire dood gevonden in een weiland. Haar zus Jara is spoorloos.

Omdat Desi voor haar tv-stage een misdaadreportage maakt, denkt ze de raadselachtige zaak te kunnen onderzoeken. Thom helpt Desi bij haar zoektocht naar Jara, maar hij verzwijgt zijn ware motieven.

Wie heeft Claire vermoord? Vertrouwen Thom en Desi elkaar genoeg om de zaak op te lossen voordat er meer slachtoffers vallen?

 

Wanneer ik dit typ ben ik halverwege Truth or Dance van Chinouk Thijssen.

Hoe ver ga jij voor je danscarrière?

Truth or Dance. Zo heet de groepschat waar ballerina’s India, Lisa, Nikki en Zoë opeens aan worden toegevoegd. De meiden denken dat het een schoolproject is, waarbij ze door opdrachten uit te voeren kans maken op de hoofdrol in de eindvoorstelling van het conservatorium. Maar de opdrachten van Truth or Dance zijn bizar en soms zelfs ronduit gevaarlijk. De vriendinnen willen niets liever dan dansen, maar zijn ze bereid om daarvoor hun vriendschap op het spel te zetten? En misschien zelfs over lijken te gaan?

Het eerste mysterieuze en zenuwslopende deel van ‘Truth or Dance’, een trilogie over de duistere kanten van de balletwereld. Voor young adults.

Hierna ga ik denk ik voor De Bijles (Hoe sla je een Hufter aan de Haak, #1) van Sara Ney

Grofgebekt. Arrogant. Een klootz*k. Er is geen twijfel over mogelijk, Sebastian ‘Oz’ Osborne is de meest gelauwerde atleet van de universiteit, en waarschijnlijk ook de grootste hufter. Een lopend, pratend cliché. Hij heeft vieze praatjes, een geweldig lichaam en het kan hem geen barst schelen hoe jij of anderen over hem denken.

Slim. Elegant. Conservatief. Vergis je niet, Jameson Clarke mag dan misschien wel de meest hardwerkende student van de universiteit zijn, ze is zeker niet preuts. Ze brengt het merendeel van haar tijd door in de bibliotheek en is waakzaam als het gaat om viespeuken, atleten en hufters. En Oz Osborne valt in al die categorieën. Jameson is slim, sarcastisch en… zeker niet wat je op het eerste gezicht zou verwachten.

Hij wil haar beter leren kennen.
Hij wil haar helemaal gek maken.
Hij wil… Haar.

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 comments

 1. Oew! Weer allemaal boeken die niet mijn eerste smaak zijn! Wat cool!
  Ik heb gisteren Succubus Bargain gelezen, wat ik echt een heel leuk en vermakelijk boek vond, dus ik ga binnenkort de hele serie maar eens in paperback aanschaffen.
  Ik ben nu bezig in Wit Konijn, Rode Wolf en tot nu toe ben ik er echt verliefd op.
  En wat ik morgen ga lezen? Dat ga ik vanavond bedenken 😛 Nog een e-boek denk ik. En een Reverse Harem ook verwacht ik.

 2. De bijles is echt heel grappig! Ik las gisteren Reaper’s blood uit en ben begonnen aan a curse so dark and lonely begonnen. Maar nog niet ver genoeg om daar iets over te zeggen

 3. Net uit: Break a Leg (deel 2 van Truth or Dance) en Harry Potter 3 (dat was een luisterboek, die luister ik vaak tijdens het huishouden, koken enzo).
  Nu bezig in: Hof van Mist en Woede.
  Hierna: waarschijnlijk een detective/thriller, nog geen idee welke.