Tell me Tuesday ♥ Last, Now and Next

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik Wine Up! van Yvanka van der Zwaan en Mieke Koster. Op zich leuke korte stukjes van elke dame maar ik had gedacht dat het echt een verhaal op zich zou vormen.

Vroeger dachten ze altijd: met veertig zijn we af. Dan heb
je het helemaal gemaakt, heb je gehoorzame kinderen, veel tijd voor jezelf en je relatie. Nooit meer luiers. Nooit meer onzeker. Meer tijd. Meer geld. Top. Niets blijkt minder waar: je carrière is nog steeds niet af, je kinderen luisteren helemaal niet meer, iedereen gaat scheiden of vreemd of heeft een burn-out. Seks staat nog altijd op een laag pitje. Je ouders worden nu écht oud. En dan beginnen je tieten te hangen en moet je ook nog een leesbril. Lang leve het fantastische rotleven van een veertiger. Welkom in de wereld van Anna (42), Caro (41) en Esmee (40).

Wanneer ik dit typ ben ik begonnen aan Seizoen van de heks (Grimmige avonturen van Sabrina, #1)
van Sarah Rees Brennan. Tot zover leest het lekker weg en is de opmaak erg mooi!

Het is de zomer voor haar zestiende verjaardag, Sabrina Spellman weet dat haar wereld op het punt staat te veranderen. Haar leven bestaat uit het bestuderen van magie en toverspreuken, rondhangen met vrienden en naar de film gaan met haar vriendje Harvey Kinkle.

Nu de tijd in de ‘normale’ wereld langzamerhand op aan het raken is, beseft ze dat het achterlaten van haar vrienden veel moeilijker is dan ze had verwacht. Al helemaal nu ze niet meer precies weet wat Harvey voor haar voelt. Wanneer haar nicht Ambrose voorstelt om een spreuk uit te spreken die zijn ware gevoelens voor haar zullen onthullen gaat het helemaal mis. Een mysterieuze bosgeest bemoeit zich met de spreuk en alles begint averechts te werken.
Sabrina heeft zich altijd al aangetrokken gevoeld tot de macht van de magie. Toch begint ze steeds meer te twijfelen of haar magie haar niet het verkeerde pad op leidt. Zal ze ervoor kiezen om het pad van het licht te verlaten om het pad van de nacht te volgen?

Hierna ga ik denk ik beginnen aan Verovering (Game On #1) van Kristen Callihan.

De regels:

1. We zoenen niet
2. We blijven niet bij elkaar slapen
3. We vertellen dit aan niemand
4. We worden NIET verliefd

Anna Jones wil maar één ding: zo snel mogelijk afstuderen. Verliefd worden op Drew Baylor, de quarterback van het footballteam, is ze absoluut niet van plan. Drew is zeker belachelijk sexy en charmant, maar hij staat altijd in de aandacht, en als hij volgend jaar voor een team in de NFL gaat spelen zal dat alleen maar erger worden. Dat lijkt Anna helemaal niets, dus wat haar betreft blijft het bij scharrelen en houden ze zich allebei aan een paar strenge regels.

Maar Drew wil wel graag meer. Hij vindt alles leuk aan Anna: ze is slim, mooi en niet op haar mondje gevallen. Als footballspeler heeft hij geleerd om niet op te geven en alles op alles te zetten om zijn doel te bereiken. Zijn doel in dit geval? Niet alleen Anna’s lichaam, maar ook haar hart veroveren…

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 comments

  1. Ik heb gisteren “De geheime Apotheek deel 1” gelezen, maar ik vond het persoonlijk wel echt een dertien in een dozijn middle grade. Daarna ben ik begonnen aan “De Torenclub en het geheim van de grafheuvel” en ik ben vanochtend ook begonnen aan “Succubus Studies”. Daarnaast zijn we ook bezig met de buddy read van “Dangerous Alliance” dus daar heb ik gisteren de eerste 70 pagina’s van gelezen en vandaag de volgende 70.
    Het plan op dit moment is dat ik donderdag “Cruel Magic” op ga pakken, maar je kent mij zo ondertussen. Dat kan donderdag zomaar weer anders zijn.

      1. Hahaha, ja! Ik heb Cruel Magic gelezen! Heerlijk boek! Ik wilde even pauze nemen na 150 bladzijdes, maar toen wilde ik niet stoppen dus ik verschoof de pauze naar de 200, toen naar de 250 en uiteindelijk heb ik het boek maar gewoon in één ruk uitgelezen. Goede keuze dus!

  2. Het laatste boek dat ik las was The Spell of a Highlander van Karen Marie Moning. Daarnaast las ik ook een leuke Harry Potter fanfic die Marcia me had getipt en momenteel ben ik nog in Obsidian bezig. Waar ik voorlopig nog steeds geen fan van ben. Maar misschien komt dat nog.