Tell me Tuesday ♥ Last, Now and Next

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik Horen, zien, zwijgen van J.D. Barker op aanraden van Annabel en ik vond hem echt heel erg goed!

Al ruim vijf jaar terroriseert een moordenaar de inwoners van Chicago. Zijn modus operandi is altijd dezelfde: hij straft zondaars door hun kinderen te ontvoeren. De volgende dag ontvangen de ouders een pakketje met daarin een oor. De dag daarna volgen de ogen. Ten slotte de tong. Wanneer op het lichaam van een verkeersslachtoffer een -pakketje met een afgesneden oor word gevonden, weet -detective Sam Porter twee dingen: 1) Dit is de moordenaar die hij zoekt, 2) hij heeft 72 uur om het laatste slachtoffer te vinden, de vijftienjarige Emory, voor zij aan uitdroging overlijdt. Op het lichaam van de moordenaar wordt ook een dagboek aangetroffen dat Emorys locatie prijsgeeft. Maar iets blijft aan Porter knagen. Was de aanrijding wel een ongeluk? En is de overleden man inderdaad de seriemoordenaar, of loopt de echte killer nog vrij rond?

Wanneer ik dit typ heb ik het vervolg op Horen, zien en zwijgen klaarliggen. Ik ben benieuwd of Het vijfde meisje van J.D. Barker net zo goed is als het eerste deel is!

Het is vier maanden geleden dat detective Sam Porter het leven van Emory redde, maar daarbij Anson Bishop liet ontsnappen. De media en het politiekorps zijn ervan overtuigd dat hij zich door de moordenaar heeft laten bespelen. Porter wordt van de zaak gehaald en mag zich er ook privé niet meer mee bezighouden. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Als het lichaam van de tiener Ella Reynolds wordt aangetroffen in een bevroren meer, denkt de politie direct aan Bishop. Is dit zijn volgende slachtoffer? Terwijl zij zich op de nieuwe vondst storten, volgt Porter een aanwijzing uit Bishops verleden. Hoe meer geheimen zich ontvouwen, des te meer realiseert Porter zich dat er maar één ding nog angstaanjagender is dan een seriemoordenaar: de moeder van een seriemoordenaar.

Hierna ga ik Break a Leg, het tweede deel van de Truth or Dance trilogie lezen, ik ben heel benieuwd hoe dat verder gaat.

Dit jaar zou alles anders worden. Maar nu India is toegelaten op de vervolgopleiding van het conservatorium wordt ze ook daar lastiggevallen.

Via de groepschat Truth or Dance stuurt een anomieme stalker haar en haar vriendinnen nieuwe opdrachten – nog gevaarlijker dan vroeger en met nog ergere gevolgen als ze niet gehoorzamen.

De meiden leven voor het ballet, maar zijn ze klaar voor een dans des doods?

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Zo te zien ben jij in een thriller/mysterie mood! Ik heb gisteren het hele korte boekje “read you like a book” gelezen, wat eigenlijk een introductie is op een serie. Ik weet nog niet of ik eraan ga beginnen. We zien wel. In elk geval, momenteel ben ik Get Bent aan het lezen (het tweede deel in de hard rock roots serie) en ik vind het verbazingwekkend verslavend. Ook zijn we aan het buddy readen voor de Book Box Club en daar lezen we The Pure Heart. Voor morgen ligt Succubus Hunted klaar (en voor donderdag Sinister Wizardry) en voor vrijdag Hidden. Eens zien of ik me aan die planning ga kunnen houden.

  2. Is zien … ik las dit weekend (als ik me niet vergis alleszins) Kinked van Thea Harrison uit en ben momenteel bezig in Heks en Jager. Nog maar mijn derde boek van deze maand dus zeggen dat het geen denderende leesmaand is is een understatement. Ik vermoed dat ik hierna iets heel ontspannend van Jill Shalvis ga lezen. Misschien kan ik daar mijn leestempo wat mee opdrijven.