Tell me Tuesday ♥ Last, now and next

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

 

Als laatste las ik Begin Again van Mona Kasten. Mijn recensie kun je hier op de blog terugvinden!

Hij bepaalt de regels. Zij breekt ze allemaal.

Nieuwe naam, nieuw kapsel, nieuwe stad. Haar toelating tot Woodshill University is voor Allie Harper de perfecte manier om opnieuw te beginnen. Het enige wat nog ontbreekt is een plek om te wonen. Na een moeizame kamerjacht trekt ze in bij bad boy Kaden White. Hij mag dan erg sexy zijn, met zijn tatoeages en nonchalante houding, hij is ook een arrogante eikel.

Kaden stelt gelijk huisregels op: niet praten over vrouwenproblemen, absolute stilte als hij iemand mee naar huis neemt en fysiek contact is uitgesloten. Eerst vindt Allie dit makkelijk zat, maar de twee groeien geleidelijk dichter naar elkaar toe – en uiteindelijk weet Allie niet langer of ze zich aan Kadens regels kan houden.

Wanneer ik dit typ ben ik halverwege De familie van Louise Jensen. [sorry geen fotootje]

Het verhaal pakt me zeker maar op het moment ben ik zo onwijs druk en krijg ik wanneer ik lees bijna onmiddellijk zware oogleden.

Laura is in de rouw na het plotselinge overlijden van haar echtgenoot. Ze heeft verdriet en worstelt ook om financieel het hoofd boven water te houden. Ze is dankbaar wanneer een lokale gemeenschap, Oak Leaf Organics, haar en haar 17-jarige dochter Tilly een huis aanbiedt.

Maar als Laura en Tilly eenmaal zijn ingetrokken bij hun nieuwe familie, blijken er sinistere dingen te gebeuren. Op een dag overlijdt een van de leden van de gemeenschap. Laura heeft er een unheimisch gevoel over en wil vertrekken, maar Tilly, die onder de indruk is van Alex, de charismatische leider van de Familie, weigert.

Laura probeert uit alle macht haar dochter uit de klauwen van Alex te redden en ontdekt een verontrustend geheim over hem. Maar dan komt ze erachter waarom de Familie haar en haar dochter ooit hebben toegelaten in hun midden – en waarom ze hen nooit meer zullen vrijlaten…

Hierna ga ik denk ik Verleid me (FC Livius #1) van Stefanie Van Mol lezen! [sorry geen fotootje]

Ik heb echt wat heerlijke boekjes op de stapel liggen en ik zou willen dat ik wat meer tijd had om te lezen nu!

Amélie Jonker is aan het werk in het ziekenhuis als ze wordt opgeroepen op de Spoedeisende Hulp voor een topsporter met een flinke blessure. Oliver Prins, aanvoerder en topvoetballer bij voetbalclub FC Livius ’85, raakte geblesseerd tijdens een voetbalwedstrijd. Als Amélie hem komt onderzoeken is hij onder invloed van een zware verdoving en doet hij haar een oneerbaar voorstel.
Ondanks dat nogal gênante voorval is Oliver wel gecharmeerd van de knappe, blonde dokter. Dus als hij terug op controle moet, is hij vastbesloten om haar mee uit te vragen op date. Als ze weigert, weet hij wat hem te wachten staat. Hij zal alles uit de kast moeten trekken om Amélie te verleiden.

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Klinkt inderdaad als allemaal hele lekkere boekjes!
    Ik heb gisteren Brimstone Academy Semester 1 gelezen. Een ongelooflijke guilty pleasure. Ik ben benieuwd naar semester 2.
    Vandaag ben ik begonnen aan Doll Face, deel 7 van de Hard Rock Roots serie. De eerste 41% las weer erg lekker weg in elk geval! Daarnaast gaan we ook de buddy read van The Upside of Falling, waar ik ook erg nieuwsgierig naar ben.
    Ik weet nog niet wat ik morgen op ga pakken. Ik werk thuis, dus ik ga denk ik een Paperback uit de kast pakken. Ik kies vanavond of morgenvroeg wel welke.

  2. Het laatste boek dat ik las was Perfectie van J.D.Robb. Daarna wilde ik in Huis van aarde en vuur starten maar daar is tot nu toe nog niet veel van gekomen. Bij de eerste poging heb ik de eerste drie bladzijden meermaals gelezen en ik bleef het idee hebben dat ik Chinees aan het lezen was. Vervolgens ben ik mijn suiker even gaan testen en bleek die veel te laag te staan. Tja, dan is Nederlands dus plots Chinees voor mij. 🙂 Ik ben ondertussen enkele bladzijden verder maar het lukt me gewoon amper om me te focussen. Ik hoop echt dat het gaat beteren zodra ik in het verhaal en de wereld kan opgaan maar momenteel lukt het dus niet al te best.