Tell me Tuesday ♥ Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik ‘Maar een mens’ van Mireille Schipper uit. Ik kreeg een e-mailtje van haar of ik haar boek zou willen recenseren.

Nadat ik op haar website een stukje las was ik geïnteresseerd. Helaas pakte het lezen iets minder uit! Mijn mini recensie vind je hier binnenkort op de blog!

De 17-jarige Haiden is al twaalf jaar bevriend met Elliot. Ze doen alles samen en als Elliot in een ongeluk overlijdt, weet Haiden zich geen raad. Met een hectisch familieleven, een vriendin met haar eigen problemen en pestkoppen op school probeert Haiden zich staande te houden, maar dan komt Elliot terug…

Op het moment dat ik dit berichtje tik lees ik ‘Zonderling’ van Laini Taylor! Hij is bijna uit dus een recensie vind je hier snel!

De droom kiest de dromer, niet andersom. Lazlo Strange, oorlogswees en junior bibliothecaris, vreest dat zijn droom slecht gekozen heeft. Al sinds zijn vijfde is hij geobsedeerd door de mythische verloren stad Weep, maar het vergt meer moed dan Lazlo in zich heeft om de halve wereld over te steken en naar de stad op zoek te gaan. Dan doet zich een prachtige kans voor: een held genaamd de Godslayer en een groep legendarische krijgers heeft zijn hulp nodig bij het oplossen van een mysterieus probleem. Lazlo moet deze kans grijpen of zijn droom voor altijd verliezen.

Waardoor werd Weep tweehonderd jaar geleden gescheiden van de rest van de wereld? En wie is de blauwe godin uit Lazlo’s dromen? Hoe kon hij over haar dromen voordat hij wist dat ze bestond? En als alle goden dood zijn, waarom lijkt zij dan zo echt?

Next op de planning? Is een boek waar ik ook al in begonnen ben!

De vloek van de Ferox is alweer het achtste deel uit de Bieb-bende serie van Michael Reefs!

Wie kan de eeuwenoude vloek verbreken?

Als in de kas van Villa Zomergoud een hanger van een oud standbeeld begint te gloeien, ontvouwt zich voor de Bieb-bende een nieuw mysterie. De kunstenaar Pilotti blijkt onder zijn standbeelden geheimen te hebben verstopt. En die hebben alles te maken met de vloek die op de Ferox rust, het schip van George Hill.

De Man met de Bijl wil niets liever dan de vloek van zijn schip verbreken, zodat hij eindelijk zijn meesterplan kan voltooien: de eigenschappen van de kinderen afnemen en afdalen naar het diepste punt van de heuvel. Lukt het de kinderen om hem opnieuw te slim af te zijn?

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 comments

 1. Ik heb gisteren “the royal rabbits of London 2” en “Game of Thrones Graphic Novel 9” gelezen. Ik ben ook al begonnen aan Queen of Hearts van Colleen Oakes. Vandaag ga ik of Snow White of Cinderella lezen en dan verder met Queen of Hearts. Ik heb nog geen idee wat ik hierna ga lezen. Dat is een probleem voor morgen 😉

 2. Mijn last was Torenhoog van Katherine McGee, mijn now is Hemel in het ijs van Adrienne Young (omdat die al een hele tijd in de kast staat en ik al mijn ongelezen boeken wil lezen) en mijn next is We hunt the Flame van Hafsah Faizal.

 3. Ik heb net ‘Stepsister’ van Jennifer Donnelly uitgelezen. Wat een fantastisch boek! Het heeft echt alles; het sprookjesachtige van een hervertelling een subtiele knipogen naar belangrijke thema’s zoals o.a. bodypositivity.

  Ik ben net begonnen in ‘Good Omens’ van Neil Gaiman en Terry Pratchett omdat ik het boek wil lezen voordat ik op Amazon Prime de serie ga kijken.

  Daarna ga ik waarschijnlijk ‘Liefde en Gelato’ van Jenna Evans Welch lezen voor de ‘Golden Girls Readathon’
  Joany onlangs geplaatst…Vondsten van mei ’19My Profile

 4. Mijn “last” was Becoming van Michelle Obama (luisterboek via Storytel), “now” is The Potion Diaries: Royal Tour van Amy Alward en “next” eerlijk gezegd nog geen idee! Maar er komt van de week wel weer een box binnen en heb nog genoeg in de kast en op de ereader te staan. Zonderling heb ik in het Engels en misschien pak ik die wel.

 5. Ik las net de Duistere troon van Kendare Blake en zodra ik mijn blogfeed weer een beetje heb bijgelezen wil ik in Vanuit het duister van Nora Roberts beginnen. Daarna wordt het weer iets van de grote tbr die nog staat te wachten in mijn kasten maar ik heb nog geen flauw idee welk specifiek boek dat zal worden.