Tell me Tuesday ♥ Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik het eBook ‘Mason’ van Linda Kage.  De recensie hiervan lees je binnenkort hier in Wonderland!

Het kan me niet schelen wat mijn nicht zegt; Ik ben niet de koningin van onmogelijke relaties. Ik bedoel, alleen maar omdat mijn laatste vriend me probeerde te vermoorden en een litteken in mijn nek achterliet, me dwong om door het land te trekken en mijn naam in Reese Randall veranderde om aan hem te ontsnappen, betekent niet-

Oh, wie houd ik voor de gek? Voor een eerstejaars op de universiteit moet ik de slechtste dating record ooit hebben.

Het is geen wonder dat liefde het laatste is wat ik in gedachten heb wanneer Mason Lowe mijn leven binnengaat. Maar de chemie tussen ons is als bam! Onze verbinding tart logica. En hij is gewoon zo hot. Om hem heen voel ik me levendiger dan ooit tevoren. Ik vind het zelfs leuk om met hem te kibbelen. Hij zou mijn soulmate kunnen zijn … behalve een piepkleine glitch.

Op het moment dat ik dit berichtje tik lees ik ‘De vloek van de Ferox’, dit is alweer het achtste deel uit de Bieb-bende serie van Michael Reefs!

Wie kan de eeuwenoude vloek verbreken?

Als in de kas van Villa Zomergoud een hanger van een oud standbeeld begint te gloeien, ontvouwt zich voor de Bieb-bende een nieuw mysterie. De kunstenaar Pilotti blijkt onder zijn standbeelden geheimen te hebben verstopt. En die hebben alles te maken met de vloek die op de Ferox rust, het schip van George Hill.

De Man met de Bijl wil niets liever dan de vloek van zijn schip verbreken, zodat hij eindelijk zijn meesterplan kan voltooien: de eigenschappen van de kinderen afnemen en afdalen naar het diepste punt van de heuvel. Lukt het de kinderen om hem opnieuw te slim af te zijn?

Next op de planning? De magische apotheek van Anna Ruhe. Ik ben hier zo benieuwd naar!

Het ruikt vreemd in de oude villa, naar… naar wel duizend dingen tegelijk! Dat is het eerste wat Lucie aan haar nieuwe thuis opvalt. Maar die geuren lijken nergens vandaan te komen en de sleutel die Lucie onder een vloerplank vindt, lijkt in geen enkel slot te passen. Is er soms een verborgen kamer in de villa? Samen met haar jongere broertje Benno en hun buurjongen Mats gaat Lucie op onderzoek uit. Als ze de geheime kamer in de villa vinden, kunnen de kinderen hun ogen niet geloven: de muren hangen van de vloer tot aan het plafond vol met planken. En op die planken staan duizenden flesjes, waarin de heerlijkste parfums borrelen en glinsteren! Al snel komen ze erachter dat achter het glas niet alleen de heerlijkste geuren schuilen, maar ook talloze gevaren. En één flesje kan zelfs beter voorgoed gesloten blijven…

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 comments

  1. Ik heb vrijdag voor ik vertrok naar BloodyNightCon nog een versie van Cinderella gelezen. Daarna ben ik begonnen in Ever the Hunted (en ik moet nog 180 pagina’s), ik ga straks in de bus eerst deel 3 van the Royal Rabbits of London lezen voor ik verder ga met Ever the Hunted. Ik denk/hoop dat ik vanavond nog een Game of Thrones Graphic Novel weg kan lezen en daarna ga ik eens kijken wat ik nog in mijn kast heb staan en waar ik zin in heb voor morgen!

  2. Het laatste boek wat ik heb gelezen is ‘Good Omens’ van Neil Gaiman en Terry Pratchett. Nu kan ik mooi de serie gaan bingen op Amazon Prime.

    Momenteel ben ik ‘De Huurster van Wildfell Hall’ van Anne Brönte aan het lezen. Als ik deze uit heb heb ik van alle gepubliceerde Brönte-zussen een boek gelezen en kan ik dat punt van mijn bookish bucketlist schrappen.

    Als ik die uit heb ga ik aan de slag met ‘The Priory of the Orange Tree’ beginnen van Samantha Shannon. Ik ben heel erg benieuwd naar dat bakbeest van een boek
    Joany onlangs geplaatst…Bookemon Badgeathon 2019; Wrap UpMy Profile

  3. De magische apotheek ziet er echt heel leuk uit. Ik lees nu Dear Evan Hansen en ik vind hem echt fantastisch en heftig. Hierna heb ik nog geen idee wat ik ga lezen.