Tell me Tuesday ♥ Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik het zevende deel in de Sea Breeze serie uit. Hopeloos was echt een heerlijk verhaal en je leest mijn recensie van dit boek volgende week!

Verslaving zit in Krits aard – en vrouwen zijn altijd zijn favoriete obsessie geweest. Het past nu eenmaal in het leven van een leadzanger in een band. Hij kan elke vrouw krijgen die hij wil, altijd en overal. Op één na dan.

Blythe is het gewend om alleen te zijn, het strenggelovige gezin waarin ze opgroeide, accepteerde haar nooit als een eigen kind. Dan krijgt ze de kans om op zichzelf te wonen in een appartementencomplex. Als ze tijdens een lawaaiig feestje van haar bovenbuurman gaat klagen, wordt ze overgehaald om te blijven.

Nu aan het lezen? De Magische Apotheek van Anna Ruhe.  Ik ben nog niet zo heel ver maar de schrijfstijl bevalt me wel!

Het ruikt vreemd in de oude villa, naar… naar wel duizend dingen tegelijk! Dat is het eerste wat Lucie aan haar nieuwe thuis opvalt. Maar die geuren lijken nergens vandaan te komen en de sleutel die Lucie onder een vloerplank vindt, lijkt in geen enkel slot te passen. Is er soms een verborgen kamer in de villa? Samen met haar jongere broertje Benno en hun buurjongen Mats gaat Lucie op onderzoek uit. Als ze de geheime kamer in de villa vinden, kunnen de kinderen hun ogen niet geloven: de muren hangen van de vloer tot aan het plafond vol met planken. En op die planken staan duizenden flesjes, waarin de heerlijkste parfums borrelen en glinsteren! Al snel komen ze erachter dat achter het glas niet alleen de heerlijkste geuren schuilen, maar ook talloze gevaren. En één flesje kan zelfs beter voorgoed gesloten blijven…

Next op de planning? Ik heb echt heel wat mooie boekjes liggen maar het word denk ik Mind Games van Leona Deakin! Even het pallet reinigen met een spannende thriller!

Vier vreemden worden vermist en er is maar één aanwijzing over hun verblijfplaats. Op de plaats waar ze voor het laatst zijn gezien, ligt een verjaardagskaart met een korte tekst: ‘Het spel is je cadeau. Durf je te spelen?’De politie neemt de zaak in eerste instantie niet serieus: het heeft er alle schijn van dat het om een grap gaat. Maar de families zijn ervan overtuigd dat er iets anders aan de hand is. De dochter van een van de slachtoffers haalt dokter Augusta Bloom, psycholoog en privédetective, over om zich in de verdwijningen te verdiepen. Naarmate Augusta zich steviger in de zaak vastbijt en het gedrag, de beweegredenen en de persoonlijkheden van de vermisten onder de loep neemt, komt ze tot een angstaanjagende ontdekking. Er is één heel duidelijke verbindende factor, een overeenkomende karaktertrek, en die karaktertrek maakt hen heel erg gevaarlijk.

Terwijl het spel steeds meer spelers verzamelt en meer families hun geliefden verliezen, bindt dr. Bloom de strijd aan met de tijd om de slachtoffers te vinden. Maar speelt ze op deze manier niet gewoon mee met het spel?

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

 

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 comments

 1. Ik heb gisteren “Schaduwjongen” van uitgeverij Clavis gelezen. Het was geen heel uitgebreid verhaal, maar wel een maatschappelijk belangrijk verhaal. Daarna ben ik begonnen in de verhalenbundel Magisch en ik ben sinds zondag bezig met Game of Thrones 5.1 en dan 3 hoofdstukken per dag. Vandaag staat Royal Rabbits of London 3 op de planning en dan even kijken of er nog tijd over is voor een tweede verhaal uit de Magisch Bundel. We will see 😛

   1. Ik lees in een heel hoog tempo en heel veel inderdaad. Maar ik heb deze maand ook als doel staan om 10k bladzijdes te lezen. Ik ga vrijdagavond kijken of ik een read-a-thon nodig heb dit weekend! 😀 Maar ik hoop eigenlijk van niet.

    Ik vind de serie wel tof, je moet er even inkomen, maar ik vond het wel cool. De eerste drie boeken zijn ook heel gaaf, daarna wordt het echt veel te langdradig…daarom maar 3 hoofdstukken per dag, dan ben ik er weer klaar mee 😛
    Annette onlangs geplaatst…Wat maakt een jaar…(2)My Profile

 2. Het laatste boek dat ik las was Vanuit het duister van Nora Roberts. Momenteel ben ik The thief van J.R.Ward aan het lezen en hierna ga ik ondermeer Book Love van Debbie Tung lezen. Er ligt echter ook een hele stapel vakantieleesvoer klaar maar die ga ik nog iets kleiner moeten maken vooraleer we kunnen inpakken. 🙂