Tell me Tuesday ♥ Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik De magische apotheek van Anna Ruhe uit! De recensie vind je hier binnenkort in Wonderland!

Een magisch verhaal voor de fans van Harry Potter en Nevermoor! Het ruikt vreemd in de oude villa, naar… naar wel duizend dingen tegelijk! Dat is het eerste wat Lucie aan haar nieuwe thuis opvalt. Maar die geuren lijken nergens vandaan te komen en de sleutel die Lucie onder een vloerplank vindt, lijkt in geen enkel slot te passen. Is er soms een verborgen kamer in de villa? Samen met haar jongere broertje Benno en hun buurjongen Mats gaat Lucie op onderzoek uit. Als ze de geheime kamer in de villa vinden, kunnen de kinderen hun ogen niet geloven: de muren hangen van de vloer tot aan het plafond vol met planken. En op die planken staan duizenden flesjes, waarin de heerlijkste parfums borrelen en glinsteren! Al snel komen ze erachter dat achter het glas niet alleen de heerlijkste geuren schuilen, maar ook talloze gevaren. En één flesje kan zelfs beter voorgoed gesloten blijven…

Nu aan het lezen? The Perfectionists van Sara Shepard! Ben nog niet heel ver maar ik hoop dat het net zo goed gaat zijn als Pretty Little Liars!

Mackenzie, Ava, Julie, Caitlin en Parker lijken op het eerste gezicht niet veel gemeenschappelijk te hebben. Ze hebben elk hun eigen vrienden, drama’s en doelen. Maar ze delen wel één ding: hun intense haat voor Nolan Hotchkiss. Nolan heeft het leven van veel studenten geruïneerd, en ze vinden dat hij moet boeten voor wat hij gedaan heeft. Ze bedenken de perfecte moord – een hypothetische moord, natuurlijk. Het is slechts fictie… totdat hun wens werkelijkheid is geworden. Nolan is vermoord, precies zoals ze hadden gepland. Maar zij hebben het niet gedaan. Dus wie dan wel?

Next op de planning? Ik heb echt heel wat mooie boekjes liggen maar het word denk ik Mind Games van Leona Deakin! Even het pallet reinigen met een spannende thriller!

Vier vreemden worden vermist en er is maar één aanwijzing over hun verblijfplaats. Op de plaats waar ze voor het laatst zijn gezien, ligt een verjaardagskaart met een korte tekst: ‘Het spel is je cadeau. Durf je te spelen?’De politie neemt de zaak in eerste instantie niet serieus: het heeft er alle schijn van dat het om een grap gaat. Maar de families zijn ervan overtuigd dat er iets anders aan de hand is. De dochter van een van de slachtoffers haalt dokter Augusta Bloom, psycholoog en privédetective, over om zich in de verdwijningen te verdiepen. Naarmate Augusta zich steviger in de zaak vastbijt en het gedrag, de beweegredenen en de persoonlijkheden van de vermisten onder de loep neemt, komt ze tot een angstaanjagende ontdekking. Er is één heel duidelijke verbindende factor, een overeenkomende karaktertrek, en die karaktertrek maakt hen heel erg gevaarlijk.

Terwijl het spel steeds meer spelers verzamelt en meer families hun geliefden verliezen, bindt dr. Bloom de strijd aan met de tijd om de slachtoffers te vinden. Maar speelt ze op deze manier niet gewoon mee met het spel?

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

 

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 comments

 1. Oew…toffe keuzes heb je weer!

  Ik ben nog steeds bezig in Game of Thrones 5.1 (Hij gaat nog wel voor het einde van de week uit). Gisteren heb ik Beautiful Creatures the Graphic Novel gelezen en ik ben vanochtend in bed begonnen met De Grijze Jager 1 (die gaat vandaag nog wel uit) en dan morgen, ik vermoed dat het De Graces of De overlevers wordt. Maar ik ben wispelturig, dus dat kan vanavond of morgenvroeg nog veranderen 😉

 2. Mind games klinkt interessant!

  Het laatst las ik Break a leg van Chinouk Thijssen uit. Deel 2 in de serie en lekker spannend.
  Nu lees ik:
  Summer of Salt van Katrina Leno
  The lost coast van Amy Rose Capetta
  The beast within van Serena Valentino en
  Something in The water van Catherine Steadman.
  Het volgende boek:
  Hypnose van Lars Kepler

 3. Last: The Year We Hid Away van Sarina Bowen. Ik houd van haar schrijfstijl.
  Now: The Understatement of the Year van Sarina Bowen. Dit is het volgende losstaande deel.
  Next: Memory Seeker by Carly Marino. Is deel 2 in een serie over aliens. Boek 1 was echt heel goed dus kan niet wachten om te zien hoe het verder gaat

 4. Als laatste las ik een ARC maar ben even de titel kwijt haha. Nu lees ik Mason op mijn e-reader en sorcery of thorns als fysiek boek. Hierna heb ik echt nog geen idee haha

 5. Last: brieven aan de duisternis van Brigid Kemmerer
  Now: De fotograaf van Auschwitz van Luca Crippa en Wild van Mel Wallis de Vries
  Next: vermoedelijk het geheugenboek van Lara Avery

 6. Als laatste heb ik Never Never (#1) van Colleen Hoover uitgelezen. Tof concept, maar ik zat niet zo lekker in het verhaal. Nu ben ik bezig in De geur van groen en Schim & Schaduw. Hierna wil ik Vijf stappen van jou gaan lezen 🙂
  Marieke onlangs geplaatst…Nog 2 weken!My Profile