Tell me Tuesday ♥ Last, Now and Next!

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik Al deze mooie vreemden van Elizabeth Klehfoth. De recensie lees je binnenkort hier in Wonderland.

Op een prachtige zomerdag in 2007 verdwijnt Grace, de mooie, jonge vrouw van zakenman Alistair Calloway en moeder van Charlie…

Tien jaar later heeft de zeventienjarige Charlie nog altijd geen antwoord op de vraag wat er precies met haar moeder gebeurd is. Inmiddels zit ze op een prestigieuze school in New England en heeft ze zich volledig in het kostschoolleven gestort. Daarbij hoort ook het lidmaatmaatschap van de A’s, een geheim genootschap van medescholieren. Om door de A’s geaccepteerd te worden moet ze een aantal riskante opdrachten uitvoeren, die ervoor kunnen zorgen dat ze haar vrienden kwijtraakt en van school wordt gestuurd.

Dan komen de duistere gebeurtenissen uit het verleden en het heden onverwachts samen, en zou Charlie de verschrikkelijke waarheid over haar familie en haarzelf weleens niet kunnen overleven…

Nu ik dit typ ben ik bezig in Gebroken van Teri Terry. Dit is het vervolg op Gewist en is wederom erg spannend!

Ik zou door moeten zijn na wat ik gisteren deed: vernietigd door de chip die ze in mijn hoofd aanbrachten toen ik werd Gewist.
Kyla hoort zich niets te herinneren van voordat ze werd Gewist. Maar de duistere geheimen uit haar verleden zitten nog ergens diep in haar verstopt. Als haar oude en nieuwe leven zich met elkaar vermengen, raakt ze verstrikt in een levensgevaarlijke strijd tegen de Hoeders – zonder enig idee wie ze wel en niet kan vertrouwen. Ondertussen heeft ze maar één echte missie: Ben vinden.
In dit aangrijpende vervolg op Gewist dwingt een charismatische maar gevaarlijke man uit haar verleden Kyla een keuze te maken.

Next op de planning? Ik heb meerdere boekjes liggen die ik wil lezen maar ik ga denk ik voor Verknocht van Lisette Jonkman omdat ik wil weten hoe het verder gaat!

Lucy gaat naar Toscane om mee te werken aan een film. Ze doet de visagie van de beroemdste acteur van Nederland, Aris. Een buitenkans! Niet dat Lucy Aris leuk vindt, trouwens. Aris is gewoon goed voor haar netwerk. Meer niet. Eenmaal thuis lijkt het alsof haar vriend Olivier zich steeds verder van haar afkeert. Is hij jaloers, of is er een andere reden? Lucy wordt afgeleid door haar studielast, de bruiloft van twee vrienden en ze maakt zich zorgen om haar beste vriendin. Zo ziet ze over het hoofd wat écht belangrijk is. Pas als het bijna te laat is, ontdekt ze hoe groot haar probleem precies is…

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 comments

 1. Je bent leuke boeken aan het lezen!
  Ik heb gisteren “Becoming the Dark Prince” gelezen en dat was uiteraard liefde op het eerste gezicht. Ik ben nu bezig in Anne of Green Gables en ik weet nog niet precies wat ik daarna ga lezen. Ik heb meer dan genoeg keuzes en opties!

 2. Ik heb als laatste naar Vijf Stappen van Jou geluisterd, wat een bijzonder boek was dat! Heel leuk.
  Nu lees ik oa De Onverwachte Held van Kamer 13B van Teresa Toten, ook deze is heel bijzonder. Ik heb er eigenlijk nog weinig mensen over horen praten terwijl ik het nu wel erg goed vind.
  Als volgende wil ik Toffee lezen want die staat al een tijdje op mijn TBR en ik heb heel erg zin in weer een Sarah Crossan!
  Veel leesplezier!

 3. Ik las Lord’s Fall van Thea Harrison en ben nu een poging aan het doen om in Beast’s Heart te komen. Het is een hervertelling van Beauty and the Beast maar dan vanuit het perspectief van het beest. De laatste dagen (nu ja, weken) lukt het me echter maar moeilijk om me op het lezen te focussen dus het wil niet echt lukken om in het verhaal op te gaan. Ik weet nog niet wat ik hierna ga lezen. Misschien wel het boek van Terri Terry dat in jouw lijstje stond want dat is hier gisteren ook toegekomen.