Tell me Tuesday ♥ Last, now and next

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?


Als laatste las ik ‘Eerlijk duurt het langst’ van Karen McManus. Dit boek is een vervolg op ‘Een van ons liegt’ en ik was er echt ontzettend benieuwd naar! Je leest mijn recensie hier binnenkort.

Mis jij About That ook zo? Ik wel. Laten we een nieuw spel spelen. Stuur mij je keuze: Truth or Dare.

Eerlijk duurt het langst neemt de lezer mee terug naar Bayview High, een jaar na de dood van Simon Kelleher, de oprichter van de roddelapp About That. Tot nu toe heeft niemand de honger naar roddels zo goed kunnen stillen als hij dat kon, maar dat verandert wanneer iemand op school begint met een spelletje Truth or Dare. De leerlingen ontvangen een bericht van een anonieme afzender, en ze moéten kiezen. Als je kiest voor de waarheid wordt je diepste geheim onthuld; een opdracht kan gevaarlijk en zelfs dodelijk zijn. Simon mag dan gestorven zijn, iemand houdt zijn naam in ere – en gaat daarvoor over lijken.

Wanneer ik dit typ ben ik halverwege ‘Het verlaten huis’ een spannend jeugdboek met een prachtige cover!

Wellicht een beetje dom van mij maar ik las nu net dus dat dit een vervolg is op ‘De duistere school’ een boek dat ook op mijn tbr stapel ligt maar ik nog niet las. ‘Het verlaten huis’ leest echter ook prima weg als stand alone.

Zes vrienden. Een afgesloten huis. Een geheimzinnige kist.

Zes kinderen brengen samen een gezellige avond door terwijl hun ouders verderop in de straat een feestje bijwonen. Er lijkt geen vuiltje aan de lucht, tot een mysterieuze aardbeving het huis in zijn voegen doet schudden en iedereen het bewustzijn verliest.

Wanneer de zes weer bijkomen, zitten ze opgesloten in een vervallen huis, zonder enig idee over wat hen zonet overkomen is. In het midden van de woonkamer staat een mysterieuze houten kist.

En dan gaat de kist open…

Hierna ga ik ‘Nu of nooit’ van J.A. Redmerski lezen, ik heb wel weer zin in een goede New Adult dus hopelijk is hij net zo goed als de synopsis doet vermoeden!

Camryn Bennett dacht dat ze haar leven op een rijtje had, tot alles misging… Ze is vastbesloten positief te blijven en door te bijten. Als een avond in een hippe club een onverwachte wending neemt, besluit ze om alles achter te laten en haar hart te volgen.

Ze stapt in een bus, zonder duidelijke bestemming en gewapend met alleen een telefoon en een tas met essentials. Ze heeft geen idee wat ze eigenlijk zoekt – ze weet alleen dat ze zo ver mogelijk weg wil. Onderweg ontmoet ze Andrew Parrish. Door Andrew ontdekt Camryn een hele andere kant van zichzelf. Ze besluiten een roadtrip te maken en haar leven wordt een stuk wilder en spannender. Maar net als Camryn is ook Andrew ergens voor op de vlucht. Zal zijn geheim ze dichter bij elkaar brengen, of alles kapotmaken wat ze hebben opgebouwd?

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 comments

 1. Havenfall van Sara Holland las ik als laatste uit. Het duurde wat lang voordat ik erin zat, maar uiteindelijk vond ik het wel een fijn verhaal.
  Vandaag denk ik Het glazen hotel van Emily St John Mandel uit te lezen.
  Daarna begon ik echt aan de Believathon. Een twee weken durende readathon die zich richt op het lezen van jeugdboeken. Ik heb er heel veel klaarliggen. De eerste die gelezen wordt is A pinch of magic van Michelle Harisson.

 2. Oew! Wat ben je toffe boeken aan het lezen! De last en now staan ook op mijn TBR!
  Ik heb gisteren Formally Forest gelezen. Het was een typische novella, dus ik vond meer dan de helft overbodig en van de rest snap ik niet waarom dat niet in het main boek komt, maar goed. Ik wacht het volgende deel af!
  Nu lees ik Summer Shadows, het laatste Benedict Brothers boek, en met de Book Box Club lezen we Thorn als buddy read.
  Ik heb het plan om moregen Princess of Wind and Wave te gaan lezen, omdat het nieuwe deel in die serie over 2 weken uitkomt. Maar, je kent mij…dat kan zomaar veranderen!

 3. Last: De chemicus van Stephanie Meyer (DNF)
  Now: Hof van Mist en Woede van Sarah J. Maas
  Next: Waarschijnlijk een detective/thriller

  Eerlijk duurt het langst wil ik ook lezen! Ik hoop dat de bieb hem snel heeft.

 4. Ik las De ijzige verloofde van Christelle Dabos, ik lees Lost and Found Sisters van Jill Shalvis en de kans is groot dat ik hierna Vrees en Wraak van Tomi Adeyemi ga lezen Of één van de twee boeken met cartoons voor booknerds die ik besteld heb bij Buchbar. Want die worden normaal morgen geleverd.

 5. Mijn last is De Jacht van Elle Kennedy. Weer echt een typische Kennedy, maar naar mijn idee kon het boek niet tippen aan De deal (all-time favoriet). Nu ben ik bezig in een aantal boeken, namelijk De winter van de heks (Katherine Arden), Island Affair (Priscilla Oliveras) en Four days of you and me (Miranda Kenneally). Hopelijk kan ik deze week de eerste uitlezen, want daar ben ik al 2 maanden in bezig. Op de een of andere manier ben ik niet echt in een fantasy-stemming sinds dat we allemaal thuiszitten. Hierna wil ik heel graag Verity van Colleen Hoover lezen. Ik heb al zoveel positieve recensies gelezen van dat boek!
  Marieke onlangs geplaatst…Hoe gaat het met mijn reading challenge 2020?My Profile