Tell me Tuesday ♥ Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik Luister naar me van Kirsten Proby! Mijn recensie vind je binnenkort hier in Wonderland!

In de Fusion-serie openen vijf vriendinnen een restaurant dat in korte tijd razend populair wordt. Een van de vriendinnen krijgt meer op haar bordje dan ze had verwacht…
Het restaurant Seduction wordt al snel het populairste restaurant in Portland. Addison Wade is een van de vriendinnen die het restaurant heeft gerealiseerd. Ze is vastberaden om het succes vast te houden en bedenkt een plan om nieuwe klanten te trekken met live muziek.
Maar als voormalig rockster Jake Keller zich uiterst zelfverzekerd meldt voor de weekendoptredens, weet ze dat ze in de problemen komt. Addie herkent hem onmiddellijk. Ze had in haar tienerjaren haar slaapkamer volhangen met zijn posters. Hij is op en top een foute man… Precies haar type, en precies wat ze niet kan gebruiken.

Op het moment dat ik dit berichtje tik lees ik Schone schijn van Sarah Dessen. Ik heb hem bijna uit dus ook deze recensie zul je binnenkort zien verschijnen!

Peyton is de lieveling van de familie. Hij krijgt altijd alle aandacht en alle liefde. Zelfs als hij alcohol drinkt en achter het stuur kruipt en vervolgens iemand aanrijdt en naar de gevangenis moet, staat nog iedereen achter hem. Zijn zusje Sydney kan de hypocrisie niet aan en probeert weg te vluchten. Daarbij ontmoet ze de familie Chatham, een gezellig en chaotisch huishouden vol warmte en pizza. Een van hen is de zachtaardige Mac. Voor het eerst voelt Sydney zich gezien.

Next op de planning? Ik denk dat ik dan voor Zonderling ga van Laini Taylor! Daar ben ik toch wel heel benieuwd naar! Helaas nog geen fotootje van getrokken!

De droom kiest de dromer, niet andersom. Lazlo Strange, oorlogswees en junior bibliothecaris, vreest dat zijn droom slecht gekozen heeft. Al sinds zijn vijfde is hij geobsedeerd door de mythische verloren stad Weep, maar het vergt meer moed dan Lazlo in zich heeft om de halve wereld over te steken en naar de stad op zoek te gaan. Dan doet zich een prachtige kans voor: een held genaamd de Godslayer en een groep legendarische krijgers heeft zijn hulp nodig bij het oplossen van een mysterieus probleem. Lazlo moet deze kans grijpen of zijn droom voor altijd verliezen.

Waardoor werd Weep tweehonderd jaar geleden gescheiden van de rest van de wereld? En wie is de blauwe godin uit Lazlo’s dromen? Hoe kon hij over haar dromen voordat hij wist dat ze bestond? En als alle goden dood zijn, waarom lijkt zij dan zo echt?

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments

 1. Zonderling is echt prachtig. Veel leesplezier alvast.
  Gisteren las ik De bijzondere woorden van Gioia van Enrico Galiano uit. Ik vond het een heel mooi boek.
  Ik ben bezig in een hele stapel:
  Het achtste leven (voor Brilka) van Nino Haratischwili. Prachtig, maar ook heel dik,
  Mazzel tov van Margot Vandeestraeten, omdat ik afgelopen week in Antwerpen was en erg nieuwsgierig werd naar de orthodoxe Joden die je daar veel ziet,
  Thunderhead van Neal Shusterman, de opvolger van Scythe en zeker net zo goed,
  Koninkrijk van as van Sarah J. Maas, ik moet er nog erg inkomen en
  Beauty Sleep van Kathryn Evans, een boek over een meisje dat na veertig jaar slaap wakker wordt in een heel nieuwe wereld.
  Het volgende boek op de planning? Duistere troon van Kendare Blake of Frankenstein, de uitgave van Blossom Books door Maria Postema.

 2. Ik las deze maand nog niet zoveel. Eerst las ik Koninkrijk van As (dat gelukkig een mooie afsluiter bleek te zijn) , vervolgens Het boek zonder verhaal (een heel leuk prentenboek) en momenteel ben ik bezig in Onderstromen van Nora Roberts. Eigenlijk heb ik nog geen flauw idee van wat ik hierna ga lezen.