Tell me Tuesday ♥1

Tell me Tuesday is een nieuw topic hier in Wonderland! Kijk je mee naar mijn Last, Now,  Next?Wat is dit voor een topic denk je misschien? Ik leg het eventjes kort uit!

Ik vond dit leuke artikel dankzij Melissa! Zij heeft een soortgelijk artikel op de woensdag genaamd WWW Wednesday en gezien ik iets nieuws voor op de dinsdag zocht na het einde van de 1000 vragen aan jezelf stelde ze dit voor!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie! Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt! Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste wanneer ik dit tik las ik Niemands Meisje en ik ben er nog steeds niet helemaal uit wat mijn gevoel over dit boek nu precies is? Ik las het wel in een ruk uit, lang leve de NS en sneeuw! Binnenkort zul je mijn recensie hier in Wonderland gaan lezen!

Ik ga beginnen aan Bemind van P.C. Cast & Kristin Cast! Na 10 jaar schreven ze een reünie van het Huis van de Nacht en ik ben heel erg benieuwd wat ik er nu van gaan vinden!

Ik weet dat ik er 10 jaar terug echt verslaafd aan was maar onlangs plaatste Joost een complete rant over deze boeken waardoor ik nu heel erg benieuwd ben of ik deze boeken misschien leuker vond omdat ik toen nog jonger was?

Ik ben pas begonnen maar toch al vrij vlot zat ik op bladzijde 60 dus je gaat het zien in mijn recensie 😉

Hierna twijfel ik heel erg tussen drie boeken! Ik heb namelijk een Rebecca Yarros, Slapende Reuzen en Hartslag op de stapel liggen! Nu twijfel ik dus heel erg tussen die drie!

Ik ben de komende twee weken waanzinnig druk! Of ik heel veel leestijd heb weet ik niet, gelukkig is het bijna kerstvakantie! Dan hoop ik eens lekker wat meters te maken!

Jouw beurt!

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties! ♥

Vertel me wat jij aan het lezen bent en waarom je besloot om dat boek te lezen!

 

9 reacties

 1. Laurie schreef:

  Last: Samuel Bjørk – Ik Reis Alleen
  Now: Astrid Holleeder – Dagboek Van Een Getuige + R. J. Palacio – Wonder
  Next: Kristen Ciccarelli – De Laatste Namsara
  Laurie onlangs geplaatst…2017 | De boeken waar je dit jaar echt niet omheen konMy Profile

 2. Emmy schreef:

  Ik heb Bemind net uit en ik hoewel ik had gehoopt op guilty pleasure, heb ik me alle kleuren van de regenboog geergerd aan bepaalde elementen. OEPS. Nu lees ik N22, wat ook niet helemaal is wat ik had gehoopt. Lastig lastig.
  Emmy onlangs geplaatst…BAK – Win Bemind van P.C. Cast en Kristin CastMy Profile

 3. Isabelle schreef:

  Na alle lovende recensies ben ik aan The Lasr Namsara begonnen, heb hem inmiddels bijna uit! Herlees ook nog de eerste Harry Potter, perfecte december read <3 heb nog geen flauw idee wat ik hierna ga lezen, zóveel leuke boeken haha
  Isabelle onlangs geplaatst…Book Trailer| Brave – Jennifer L ArmentroutMy Profile

 4. Do schreef:

  Ik heb pas Circus Cesaria van Sanne Hillemans uitgelezen wat ik een erg tof boek vond, ik ben momenteel bezig in vier verschillende boeken namelijk: Splintered – A.G. Howard, All The Crooked Saints – Maggie Siefvater, Harry Potter and the Goblet of Fire – J.K Rowling en De Vreemdeling – Albert Camus. Ik denk dat het nog wel even duurt voordat ik ze alle vier uit heb, maar hierna lees ik Season of Migration to the North – Tayeb Salih.
  Do onlangs geplaatst…Is dit een mens – Primo LeviMy Profile

 5. Annabel schreef:

  Ik lees The whispering skull het tweede boek van Lockwood&co ik ben deze gaan lezen omdat ik er benieuwd naar ben, maar ook omdat hij de poll had gewonnen haha.
  Annabel onlangs geplaatst…De week van een boekenwormMy Profile

 6. Bianca schreef:

  Ik lees nu de verhalenbundel My true love gave to me, omdat ik zin had in een boek om in de kerststemming te komen.
  Bianca onlangs geplaatst…Coming soon|Films in decemberMy Profile

 7. zwartraafje schreef:

  Ik zet net tussen twee boeken in. Deze ochtend las ik My kind of Wonderful van Jill Shalvis uit. Net als haar andere boeken was ook dit verhaal hartverwarmend, romantisch en grappig. Het volgende boek dat ik ga lezen is Nimmernacht van Jay Kristoff. Een vrij omvangrijk fantasyboek dus ik ben benieuwd hoelang ik er over ga doen vermits het lezen nog steeds niet zo vlot gaat.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Foto-update #109My Profile

 8. Annemieke let me know you were joining us, so I will make sure I link you every week. ☺
  La La in the Library onlangs geplaatst…WAITING 4 WEDNESDAY – February 2018My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: