Tell me Tuesday ♥1

Tell me Tuesday is een nieuw topic hier in Wonderland! Kijk je mee naar mijn Last, Now,  Next?Wat is dit voor een topic denk je misschien? Ik leg het eventjes kort uit!

Ik vond dit leuke artikel dankzij Melissa! Zij heeft een soortgelijk artikel op de woensdag genaamd WWW Wednesday en gezien ik iets nieuws voor op de dinsdag zocht na het einde van de 1000 vragen aan jezelf stelde ze dit voor!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie! Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt! Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste wanneer ik dit tik las ik Niemands Meisje en ik ben er nog steeds niet helemaal uit wat mijn gevoel over dit boek nu precies is? Ik las het wel in een ruk uit, lang leve de NS en sneeuw! Binnenkort zul je mijn recensie hier in Wonderland gaan lezen!

Ik ga beginnen aan Bemind van P.C. Cast & Kristin Cast! Na 10 jaar schreven ze een reünie van het Huis van de Nacht en ik ben heel erg benieuwd wat ik er nu van gaan vinden!

Ik weet dat ik er 10 jaar terug echt verslaafd aan was maar onlangs plaatste Joost een complete rant over deze boeken waardoor ik nu heel erg benieuwd ben of ik deze boeken misschien leuker vond omdat ik toen nog jonger was?

Ik ben pas begonnen maar toch al vrij vlot zat ik op bladzijde 60 dus je gaat het zien in mijn recensie 😉

Hierna twijfel ik heel erg tussen drie boeken! Ik heb namelijk een Rebecca Yarros, Slapende Reuzen en Hartslag op de stapel liggen! Nu twijfel ik dus heel erg tussen die drie!

Ik ben de komende twee weken waanzinnig druk! Of ik heel veel leestijd heb weet ik niet, gelukkig is het bijna kerstvakantie! Dan hoop ik eens lekker wat meters te maken!

Jouw beurt!

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties! ♥

Vertel me wat jij aan het lezen bent en waarom je besloot om dat boek te lezen!

 

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 comments

  1. Ik heb pas Circus Cesaria van Sanne Hillemans uitgelezen wat ik een erg tof boek vond, ik ben momenteel bezig in vier verschillende boeken namelijk: Splintered – A.G. Howard, All The Crooked Saints – Maggie Siefvater, Harry Potter and the Goblet of Fire – J.K Rowling en De Vreemdeling – Albert Camus. Ik denk dat het nog wel even duurt voordat ik ze alle vier uit heb, maar hierna lees ik Season of Migration to the North – Tayeb Salih.
    Do onlangs geplaatst…Is dit een mens – Primo LeviMy Profile

  2. Ik zet net tussen twee boeken in. Deze ochtend las ik My kind of Wonderful van Jill Shalvis uit. Net als haar andere boeken was ook dit verhaal hartverwarmend, romantisch en grappig. Het volgende boek dat ik ga lezen is Nimmernacht van Jay Kristoff. Een vrij omvangrijk fantasyboek dus ik ben benieuwd hoelang ik er over ga doen vermits het lezen nog steeds niet zo vlot gaat.
    zwartraafje onlangs geplaatst…Foto-update #109My Profile