Tell me Tuesday ♥ 11 Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie! Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt! Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik Toren van de Dageraad uit. Het zesde deel in de Troon van Glas serie! Deze boeken zijn echt gemaakt om je te verscheuren zeg!!! Hoewel ik eerst ontzettend opkeek tegen het volume van deel 4, 5 en 6 heb ik die 1895 bladzijden echt achter elkaar verslonden!

Wat kan Sarah J Maas toch fantastisch schrijven ♥

Ik ben nu, terwijl ik dit schrijf, Mijn versie van jou aan het lezen en het is al heel goed begonnen! Dit boek heb ik van de uitgeverij gekregen als recensie exemplaar en ik ben heel benieuwd wat mijn eindoordeel gaat zijn. Ik heb echt genoten van de andere boeken van Christina Lauren al waren die natuurlijk een tikkeltje anders.

Hierna ga ik voor Midnight Sun denk ik gezien die bijna in de bioscoop komt ♥ De trailer zag er al zo mooi uit en dus ben ik heel benieuwd of het boek, zoals bijna altijd, nog mooier zal zijn.

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties! ♥

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

4 reacties

 1. Celine schreef:

  Oeh! Ik vind dit soort rubrieken altijd zo leuk!
  Mijn Last is ‘Voor ik je loslaat’ van Marieke Nijkamp. Zo goed! Ik ben nu ook erg benieuwd geworden naar haar andere boek ’54 minuten’.
  Nu lees ik ‘De Vlammende Geest’ van Jonathan Stroud, het 4de deel in de Lockwood & Co serie. Ik ben nog maar net begonnen, maar vind het nu al weer leuk!
  Het boek dat ik daarna ga lezen is denk ik ‘De Bijzondere Kinderen van Mevrouw Peregrine’ van Ransom Riggs. Ik heb het nog nooit gelezen en denk dat daar de tijd nu wel voor is!
  Celine onlangs geplaatst…Wrap up maart 2018My Profile

 2. Do schreef:

  Leuk om te lezen weer! Ik lees momenteel A Gathering of Shadows van V.E. Schwab, hiervoor las ik Fataal Spel van Chinouk Thijssen uit <3 en ik wil als volgend boek het origineel van Mijn versie van jou (Autboygraphy) gaan lezen!
  Do onlangs geplaatst…The WordPress Mobile Apps Now Support Right-to-Left LanguagesMy Profile

 3. zwartraafje schreef:

  Al een geluk dat Sarah J.Maas er is om ons wat af te leiden wanneer we ons niet goed voelen. Zelf had ik buikgriep toen ik Rijk van Stormen las en jij had de afgelopen maand ook geen geluk op medisch vlak. Hopelijk wordt april een betere maand met minstens even geweldige boeken. Iedere keer dat ik de titel Midnight Sun lees denk ik meteen aan Edward’s perspectief op Twilight. Ie-de-re keer opnieuw.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Bloed en Beenderen – Tomi AdeyemiMy Profile

 4. Anne's plek schreef:

  Ik ben benieuwd naar de recensie van : “mijn versie van jou”. Dan kan ik (misschien) mijn to-read lijst weer uitbreiden, ookal puilt die echt heeeeel erg uit, oeps… In de zomer maar heel wat weglezen denk ik 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: