Tell me Tuesday ♥ 12 Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie! Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt! Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik niet alleen volgens plan Midnight Sun uit! Ik las ook Fataal Spel van Chinouk Thijssen uit. Ik had van haar al eerder Blindelings en Hij is van mij gelezen dus toen er een nieuwe thriller van haar verscheen was ik natuurlijk heel erg benieuwd! Mijn recensie volgt zo snel mogelijk. Ik was helaas niet zo enthousiast dus een recensie schrijven is dan altijd wat moeilijker!

Ik ben nu, terwijl ik dit schrijf, Hazels Pentakel aan het lezen en het is al heel goed begonnen! Ik hou van boeken over heksen en covens ♥

Hierna ga ik voor The Eye denk ik! Ik heb dit boek van de auteur gekregen helemaal vanuit Spanje ♥ Ik ben er heel erg benieuwd naar!

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties! ♥

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: