Tell me Tuesday ♥ 13 Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie! Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt! Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik niet alleen volgens plan The Eye uit! Ik las ook Nooit meer, Op het spel en Het appartement uit. Hoezo ik ben in een heerlijke leesflow? Ik heb deze maand al 8 boeken gelezen! Mijn recensies vind je natuurlijk binnenkort allemaal hier!


Ik ben nu, terwijl ik dit schrijf, Allesbehalve Oke aan het lezen en ik vond de eerste bladzijden echt al heerlijk! De auteur heeft wel een beetje mijn type humor dus ik ben heel benieuwd wat ik uiteindelijk van dit boek ga vinden!

Hierna ga ik voor De laatste magiër! Dit recensieboek lonkt naar me want ik ben wel in de mood voor wat magie!

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties! ♥

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

4 reacties

  1. Jamie Lee Zonneveld schreef:

    Mijn last was een ARC van Lost in the Shadows van Tracie Douglas. Een geweldig derde boek in de Lost series. Ik ga nu beginnen aan een ARC van Damage van Jennifer Vester. Is de laatste ARC die ik heb liggen die van een schrijfster komt. Het boek komt 24 april uit dus lijkt me een goed moment om hem te beginnen. Next, ik heb nog geen idee. Ik denk Misadventures with my Roommate.

  2. Do schreef:

    Allesbehalve Oké vond ik echt een geweldig boek!! Ik las onlangs Mrs. Dalloway van Virginia Woolf uit en ik lees momenteel State of Sorrow van Melinda Salisbury. Hierna wil It Ends With Us of The Novice (De Nieuweling) gaan lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: