Tell me Tuesday ♥ 14 Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie! Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt! Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik Een bijna definitieve lijst van nachtmerries van Krystal Sutherland uit! Een heel apart boek met een heel speciale hoofdpersoon. De recensie hiervan verschijnt binnenkort hier in Wonderland!

Ik ben nu bezig in De laatste Magiër, dit boek gaat me een beetje langzaam af en ik twijfel een beetje waar dat precies aan ligt! Of het aan mij ligt en hoe druk ik op het moment ben of dat het boek me gewoon niet pakt? Ik ga hem wel uitlezen en hoop dat hij me toch ergens opeens vastgrijpt!


Hierna wil ik denk ik Fandom gaan lezen! Ik ben hier heel benieuwd naar….. maar de nieuwste Armentrout loert ook naar me…. moeilijke keuzes dus! Gezien ik nu nog in Disney ben lees ik niet heel veel…. dus ik heb nog even denktijd!

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties! ♥

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 comments

  1. Ik heb net ‘The Fart Fairy’ van Billy Hinman gelezen. Een heel mooi geïllustreerd kinderboekje op rijm.
    Ik kijk ook wel uit om het boek ‘De kracht van hoop’ door Bleri Lleshi te lezen, het komt eind mei (denk ik) uit.

  2. Ik ben de laatste tijd vooral mijn blogfeed aan het bijlezen (proberen alleszins) en ik heb een aantal strips en graphic novels én fanfictie gelezen. Me echt op een boek focussen lijkt immers moeilijker te gaan. De laatste keer had ik een luchtige roman gekozen als afwisseling nadat ik vrijveel fantasyboeken had gelezen én ik geraakte er maar niet doorheen. Uiteindelijk deed ik er een week over. Waarschijnlijk lees ik vandaag nog Sjakie en de chocoladefabriek. In Londen ga ik vermoedelijk hoofdzakelijk op mijn ereader lezen en wanneer ik terug thuis kom liggen er nog Everless, De Edele (Taran Matharu) en Kijk niet terug (Nora Roberts) op me te wachten qua recensieboeken. (Oh, misschien ligt het aan de instellingen van mijn laptop maar ik krijg de laatste tijd jouw afbeeldingen niet te zien)
    zwartraafje onlangs geplaatst…De Nieuweling – Taran MatharuMy Profile

    1. Nee ik had een probleem met één van mijn plug-ins bleek! Gelukkig heb ik eindelijk het probleem gevonden! Baalde al flink dat steeds mijn foto’s niet werden getoond! Hier gaat deze maand het lezen echt een stuk minder lekker! Londen is je goed aan het bevallen dus ik ben benieuwd naar je verhalen op de blog wanneer je terug bent!