Tell me Tuesday ♥ 15 Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie! Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt! Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik Fandom uit van Anna Day, een heel tof boek over een groepje cosplayers die terecht komen in hun favoriete boekverfilming. En dat is geen fluffy boek! Mijn recensie vind je binnenkort hier op de blog!

Ik ga als jij dit leest beginnen aan een heerlijk nieuw deel van de Bieb Bende van Michael Reefs ♥ ik ben zo weg van deze serie! Ik ben heel benieuwd hoe de avonturen van deze vrienden verder gaan in de Toren van Enigma!

Hierna word het even moeilijker kiezen! Ik heb een aantal recensie boeken liggen, de nieuwe Abbi Glines, het vervolg op Carve the Mark en Het Dodenhuis.

Ik weet dat ik Abbi Glines zo uit heb en wil die eigenlijk bewaren voor volgende week. Dan heb ik een huis vol meiden voor een slaapfeestje! Van slapen komt dan weinig en dan is een Glines altijd fijn  😉 The Fates Divide kreeg ik als verrassing opgestuurd en ik was niet helemaal fan van Carve the Mark en heeft daardoor het kortste strootje getrokken!

Ik ga hierna voor Het Dodenhuis van Sarah Pinborough! Ik vond 13 Minuten erg tof dus ben benieuwd of ik dit boek net zo goed ga vinden!


Maak mijn dag goed, ik hou van reacties! ♥

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 comments

  1. Het laatste boek dat ik las, was Wij Leugenaars van E. Lockhart die ik helaas niet zo leuk vond…
    Gisteren ben ik begonnen in de Bliksemdief van Rick Riordan, omdat ik nog geen Rick Riordan boek heb gelezen en dat wilde ik wel graag.
    Het volgende boek dat ik ga lezen, is waarschijnlijk de Elite van Kiera Cass, die had ik namelijk aan de kant gelegd voor Percy.
    Celine onlangs geplaatst…Recensie: The Bunker Diary – Kevin BrooksMy Profile

  2. Ik heb gisteren the Royals van Rachel Hawkins uitgelezen. Wat een heerlijk boek. Nu ben ik Brave Enough van Kati Gardner aan het lezen en daarna ga ik of verder in Misadventures of a Backup Bride of beginnen aan mijn ARC van Mastered van Angel Payne.

  3. mijn last was Dread nation een zombie boek dat echt super goed was. Mijn now is Beyond a darkened shore ik ben echt helemaal weg van boeken met Noorse mythologie er in op dit moment en mijn next….tja dat weet ik niet zeker maar ik denk de nieuwe van Sarina Bowen daar heb ik een ARC van gekregen. Of ik ga voor het boek Big bones.