Tell me Tuesday ♥ 16 Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie! Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt! Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik Zeven perfecte dagen van Rosie Walsh uit. Ik kreeg een mailtje van de uitgever over dit boek met de vraag of ik het vooruit wou lezen. De synopsis maakte me erg nieuwsgierig en het was al even geleden dat ik een ‘gewone’ roman las dus accepteerde ik het aanbod. Toen het binnenkwam was ik zo nieuwsgierig dat ik besloot het meteen open te slaan en ik las het dus ook in een ruk uit! De recensie mag pas 5 juni online maar kom dan zeker even een kijkje nemen!

Ik ben nu dus nog bezig met het nieuwe deel van de Bieb Bende van Michael Reefs ♥ ik ben zo weg van deze serie! Ik ben heel benieuwd hoe de avonturen van deze vrienden verder gaan in de Toren van Enigma!

En dan hierna? Dat word denk ik Abbi Glines haar nieuwe boek! Het weekend heb ik een huis vol meiden voor een slaapfeestje! Van slapen komt dan weinig en dan is een Glines altijd fijn  😉

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties! ♥

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

  1. Ik las gisteravond Misadventures of a Backup Bride van Shayla Black. Vandaag ga ik beginnen in een ARC Bolt saga volume 1 van Angel Payne. De Bolt saga is voortgekomen uit Misadventures of a Super Hero en dat boek was geweldig. De volgende wordt een ARC van Beautiful Deception van Addison Moore.

  2. Zeven perfecte dagen klinkt goed, ik ben erg benieuwd naar je recensie. Ik las een aantal dagen geleden ‘Second Chance Summer’ van Morgan Matson uit, een emotioneel maar erg leuk en schattig boek. Momenteel lees ik ‘Strange the Dreamer’ van Laini Taylor en ik wil snel beginnen aan ‘The Collector of Worlds’ van Iliya Troyanov

  3. Het laatste boek dat ik las was De Edele van Taran Matharu. Momenteel ben ik bezig in Kijk niet terug van Nora Roberts en wat ik daarna ga lezen is nog niet zeker. Als ik mijn recensieboeken in volgorde lees is het Everless maar vandaag kwam Hof van Ijs en Sterren toe én ik heb ook nog zoveel leuke boeken in de kast staan. Dus die laatste is nog niet 100% zeker.
    zwartraafje onlangs geplaatst…De Edele – Taran MatharuMy Profile