Tell me Tuesday ♥2

Tell me Tuesday is een nieuw topic hier in Wonderland! Kijk je mee naar mijn Last, Now,  Next?Wat is dit voor een topic denk je misschien? Ik leg het eventjes kort uit!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie! Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt! Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste wanneer ik dit tik las ik Hartslag van Gail McHugh en ik was er echt totaal weg van! Ik schreef er al een recensie over die je hier kunt lezen! In het kort samengevat: “Van hartkloppingen en hartstilstanden tot een gebroken hart! Hartslag heeft het allemaal!” 

Ik zit echt in een meest tragische leesdip! Echt te afschuwelijk gewoon ik heb sinds half december echt een dip der dips door de drukte! Ik hoop snel weer in wat rustiger vaarwater te komen zodat ik eindelijk lekker rustig kan verder lezen in Slapende Reuzen! Zoals je ziet in mijn zijbalk prijkt de prachtige cover nog in mijn Dit lees ik nu widget! Ziet er prachtig uit hé die cover!

Hierna twijfel ik heel erg tussen drie boeken! Ik heb de laatste Rebecca Yarros, een Abbi Glines en een nieuwe Marieke Nijkamp die me alle drie zitten aan te kijken!

Ik denk dat het hierna sowieso even tijd word voor een Yarros ♥

Jouw beurt!

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties! ♥

Vertel me wat jij aan het lezen bent en waarom je besloot om dat boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 comments

  1. Leuke blogpost weer! Leesdips zijn inderdaad verschrikkelijk 🙁 Ik las gisteren Geekerella uit, echt een hele leuke hertelling van Cinderella. Momenteel lees ik vier boeken, waaronder twee studiegerelateerde boeken, Charlie and the Chocolate Factory & Harry Potter #5. Als volgende boek zou ik eindelijk willen beginnen in Our Dark Duet van Victoria Schwab of Uprooted!
    Do onlangs geplaatst…The Raven Boys – Maggie StiefvaterMy Profile