Tell me Tuesday ♥2

Tell me Tuesday is een nieuw topic hier in Wonderland! Kijk je mee naar mijn Last, Now,  Next?Wat is dit voor een topic denk je misschien? Ik leg het eventjes kort uit!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie! Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt! Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste wanneer ik dit tik las ik Hartslag van Gail McHugh en ik was er echt totaal weg van! Ik schreef er al een recensie over die je hier kunt lezen! In het kort samengevat: “Van hartkloppingen en hartstilstanden tot een gebroken hart! Hartslag heeft het allemaal!” 

Ik zit echt in een meest tragische leesdip! Echt te afschuwelijk gewoon ik heb sinds half december echt een dip der dips door de drukte! Ik hoop snel weer in wat rustiger vaarwater te komen zodat ik eindelijk lekker rustig kan verder lezen in Slapende Reuzen! Zoals je ziet in mijn zijbalk prijkt de prachtige cover nog in mijn Dit lees ik nu widget! Ziet er prachtig uit hé die cover!

Hierna twijfel ik heel erg tussen drie boeken! Ik heb de laatste Rebecca Yarros, een Abbi Glines en een nieuwe Marieke Nijkamp die me alle drie zitten aan te kijken!

Ik denk dat het hierna sowieso even tijd word voor een Yarros ♥

Jouw beurt!

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties! ♥

Vertel me wat jij aan het lezen bent en waarom je besloot om dat boek te lezen!

14 reacties

 1. Annabel schreef:

  Ik heb pas Illuminea gelezen, lees nu het laatste deel van Flight and glory en hierna weet ik nog niet helemaal zeker war ik ga lezen….heb de keuze uit meerdere boeken haha.
  Annabel onlangs geplaatst…Monthly Monday: Book Shelfie #1My Profile

 2. Laurie schreef:

  Last: Begentien Keer Katherine van John Green en Achter Gesloten Deuren van B.A. Paris (DNF)
  Now: Sterrenstof van Krystal Sutherland en Pluk Een Roos van M. J. Arlidge
  Next: ik heb het ebook als eerste uit (Sterrenstof) en dan begin ik denk ik aan De Nieuweling van Taran Matharu.
  Laurie onlangs geplaatst…Het thrillergenre en ik: we gaan niet altijd samenMy Profile

 3. Do schreef:

  Leuke blogpost weer! Leesdips zijn inderdaad verschrikkelijk 🙁 Ik las gisteren Geekerella uit, echt een hele leuke hertelling van Cinderella. Momenteel lees ik vier boeken, waaronder twee studiegerelateerde boeken, Charlie and the Chocolate Factory & Harry Potter #5. Als volgende boek zou ik eindelijk willen beginnen in Our Dark Duet van Victoria Schwab of Uprooted!
  Do onlangs geplaatst…The Raven Boys – Maggie StiefvaterMy Profile

 4. Katrien schreef:

  Ik las de afgelopen dagen vooral wat magazines gelezen die al een tijd waren blijven liggen. Daarna staat de bullet journal handleiding van Kelly Deriemaeker op de planning!
  Katrien onlangs geplaatst…Start 2 Run #16, wat een topteam!My Profile

 5. Nicky schreef:

  Ik ben nu Harry Potter aan het herlezen en ben inmiddels al bij deel 4. De vuurbeker. Het blijft altijd leuk!

 6. zwartraafje schreef:

  Ik heb net Eens gegeven van Charlotte de Monchy gelezen. Een boek dat ik mag recenseren voor Boekerij. Het volgende boek waar ik nog maar net in begonnen ben is Wintersong van S.Jae Jones
  zwartraafje onlangs geplaatst…Tikkertje! Maar dan met boeken 2.0My Profile

 7. Dankjewel voor het meedoen met Tell Me Tuesday.
  La La in the Library onlangs geplaatst…WAITING 4 WEDNESDAY – February 2018My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: