Tell me Tuesday

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik:

Rood, Wit & Koningsblauw van Casey McQuiston uit. Mijn recensie kun je 18 juli lezen hier in Wonderland!

Een tipje van de sluier; van mij mag deze LGBTQ romcom meteen door naar het grote scherm!

Wat gebeurt er als de presidentszoon valt voor de prins? Je leest het in ‘Rood, wit en koningsblauw’ van Casey McQuiston.

Deze heerlijke romcom gaat over Alex, zoon van de Amerikaanse president, en Henry, Britse prins. Meteen zodra zijn moeder wordt verkozen tot president, wordt Alex Claremont-Diaz gebombardeerd tot Amerikaanse royalty: hij is knap, charismatisch en nog intelligent ook. Het publiek vreet hem op. Een probleempje: Alex ligt in de clinch met een echte prins, Henry, aan de andere kant van de grote plas. En als de tabloids daar lucht van krijgen, worden Alex en Henry gedwongen om te doen alsof ze het goed hebben gemaakt. Maar wat begint als een nep vriendschap, groeit uit tot iets diepers en veel gevaarlijkers. Kan liefde de wereld redden? Ook als die liefde er anders uitziet dan verwacht?

Wanneer ik dit typ lees ik:

Plankenkoorts van Tamara Haagmans! Nou ja, hij ligt nu naast me en ik ga er dus aan beginnen 🙂 even snel deze post afmaken en dan heerlijk een potje thee, een reep chocola en een feelgood!

Mara werkt bij het familiebedrijf van haar opa en oma: een winkel met tweedehands boeken, bladmuziek en theaterstukken. Op een dag komen er ineens tientallen mensen achter elkaar de winkel binnen. Ze halen alles overhoop en lijken op zoek te zijn naar iets, maar wat? Wat ligt er in het winkeltje van Mara’s opa en oma?

Dan komt er een knappe man de winkel binnenlopen… Hij heet Lucas, en Mara denkt dat hij ook de winkel komt slopen. Maar niets is minder waar. Wie is hij, en waarom is hij uit het niets zo geïnteresseerd in Mara?

Hierna ga ik lezen:

Helden van de Nacht (De Bieb-bende, #9) van Michael Reefs. Ik heb wel even zin om weer een spannend jeugdboek te lezen en ben heel benieuwd hoe het verhaal verder gaat!

In een eeuwigdurende nacht staan zes helden op.

Dat waar de Bieb-bende al sinds het begin van hun avontuur bang voor is, is eindelijk gebeurd: George Hill heeft een manier gevonden om de missende eigenschappen bij elkaar te krijgen. Terwijl de kinderen vanuit het rijk der doden wanhopig een weg terug naar de aarde proberen te vinden, verliezen ze alles waar ze zo hard voor hebben gevochten. En dan doet de Eeuwige Nacht zijn intrede. De gevaarlijke Nyxen, afkomstig van de Kwade Machten, overvallen Zuidbaai en ontvoeren kinderen. Vrienden worden vijanden en alle bewoners zijn in rep en roer. Het einde is dichterbij dan ooit. Is de Bieb-bende nog sterk genoeg om zich hieruit te redden?

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments

  1. Ow! Rood, wit en koningsblauw! Daar ben ik ook heel benieuwd naar!

    Ik heb gisteren “Heart of Thorns” gelezen. Ik ben bezig eindelijk mijn Fairyloot boeken ook eens echt te lezen en het schiet best lekker op zo! Deze vond ik persoonlijk wel echt leuk.
    Vanochtend ben ik begonnen met “A Star Pilot’s Hero”, deel 2 in een sci-fi reverse harem die hilarisch, spannend en romantisch tegelijk is. Daarnaast zijn we “Burn” aan het buddy readen, maar ik weet nog niet wat ik van dat boek ga vinden.
    Morgen ga ik weer een Fairyloot oppakken, denk ik, maar ik weet nog niet welke. Wellicht Incendiary? Of misschien toch het dikke Skyward? Wordt vervolg 😛

  2. Dating for Geeks – Extended Edition was het vorige boek dat ik las. Momenteel ben ik bezig in The Book Jumper van Mechtild Glaser en ik heb nog geen flauw idee wat ik hierna uit de kast ga halen. Al vermoed ik wel dat ik nu weer even voor een Nederlandstalig boek ga kiezen.