Tell me Tuesday ♥3

Tell me Tuesday is een nieuw topic hier in Wonderland! Kijk je mee naar mijn Last, Now,  Next?

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 comments

 1. De cover van Show Stopper ziet er inderdaad erg mooi uit, ik ben erg benieuwd waar het over gaat. Ik heb inderdaad hetzelfde, na fantasy wil ik het liefst iets luchtigers lezen. Ik las pasgeleden Love, Hate & Other Filters uit en ben momenteel bezig in Forest of A Thousand Lanters. Ik weet nog niet wat ik hierna wil lezen, ik denk Frankenstein, Queens of Geek of toch Radio Silence, haha. Keuze’s….
  Do onlangs geplaatst…Boeken uit mijn kastMy Profile

 2. Last: Simon VS de verwachtingen van de rest van de wereld – Becky albertalli
  Now: cloaked in shadow – ben Alderson
  Next: idk… Heb een potje waar ik m’n volgende keuze uit haal

  En showstopper… Die voorkant! Oh my goodness

 3. Mijn laatste was Gemina, vloog er doorheen! Besloot om daarna aan Invasion of the Tearling te beginnen maar ben er nog niet kveruit of dat een goede beslissing was. Zit er niet meteen lekker in en merk dat ik een hoop ben vergeten van het eerste boek, nog even doorzetten… ben ook weer begonnen aan het volgende Harry Potter luisterboek ❤️
  Isabelle onlangs geplaatst…TTT #11 | Books I Really Liked But Can’t Remember Much AboutMy Profile

 4. Showstopper heeft echt een super mooie cover. Mijn last read was #Starstruck van Sariah Wilson, echt een super romantisch en mooi verhaal. Op dit moment lees ik Misadventures of the Night Shift van Lauren Rowe en mijn volgende word of Misadventures of a Super Hero van Angel Payne of Pure van Jennifer L. Armentrout

 5. Ik heb net ‘gebroken soep’ uit.
  Lees nu: the white rose
  .:. En Ehmm…. daarna weet ik het echt nog niet. Haha royals 2e deel?

 6. Last Pijn van Mel Wallis de Vries
  Nu Winter (reread, fijn voor tijdens tentamens, toch kunnen lezen zonder dat je moet weten hoe het verder gaat want dat weet je al )
  Next een van de biebboeken die klaar liggen

 7. Beetje laat, maar toch:
  Laatst: Wil – Jeroen Olyslaegers
  Nu: Diep Werk – Cal Newton
  Volgend: ik ben in veel dingen tegelijk bezig, maar ik kijk heel erg uit naar het moment dat ik eindelijk het laatste deel van de boeken van Fitz en de Nar (Robin Hobb) kan beginnen.