Tell me Tuesday

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik:

De Jacht (Briar U #1) van Elle Kennedy. Wat een heerlijk verhaal weer! Ik wou meteen door in het tweede deel en dat, zul je zo zien 😉 , deed ik dan ook!

Er wordt altijd gezegd dat tegenpolen elkaar aantrekken. Dat lijkt te kloppen, want ik snap echt niet waarom ik me anders zo aangetrokken voel tot Colin Fitzgerald. Hij is niet mijn type: hij zit onder de tattoos, en hij is gek op gamen en ijshockey. En hij denkt dat ik oppervlakkig ben. Maar dat is niet het enige wat tegen hem spreekt:
– Hij is heel goed bevriend met mijn broer.
– Zijn beste vriend is verliefd op me.
– En ik woon met hem in één huis.

Dat maakt op zich niet uit – ik heb genoeg aan mijn hoofd. En hij heeft heel duidelijk gemaakt dat hij me niet ziet zitten, ook al knettert het altijd tussen ons.
Mocht mijn sexy huisgenoot ooit van gedachten veranderen, dan weet hij me te vinden…

Wanneer ik dit typ lees ik:

Het geheim (Briar U #2) van Elle Kennedy. En ik vind hem serieus nog leuker dan het eerste deel!!!

Brenna Jensen weet één ding zeker: ze mag nooit, maar dan ook nooit, vallen voor Jake Connelly. Brenna’s vader is de coach van het ijshockeyteam van Briar en Jake speelt voor hun aartsrivaal. Hij is heel erg arrogant en bijdehand, maar ook woest aantrekkelijk.
Wanneer Brenna de hulp van Jake nodig heeft voor haar stage, slaat de vonk toch over. Maar Brenna weet dat het haar vader zou kwetsen als ze iets zou beginnen met zijn grootste rivaal. En dat de fans van het Briar-ijshockeyteam het zouden afkeuren als ze haar zouden zien met Jake. Als ze altijd in het geheim met Jake afspreekt, en níét verliefd op hem wordt, is er niets aan de hand. Toch?

Hierna ga ik lezen:

Onbegrensde liefde (Onbreekbaar #2) van Lisette Jonkman. Ik heb genoten van het eerste deel en ben zo benieuwd hoe het verder gaat!

Het zou bij scharrelen blijven. Vrienden met benefits. Dat hadden ze zich allebei voorgenomen, maar Ferdi en Abby moeten toegeven dat ze tot over hun oren verliefd op elkaar zijn. Ferdi zou dat het liefst van de daken schreeuwen, maar Abby wil het een beetje onder de pet houden. Toch wordt het in rap tempo serieuzer tussen hen.

En dan, net als Abby zich wil overgeven aan haar gevoel, breekt Ferdi haar hart en staat ze er op haar kwetsbaarste moment helemaal alleen voor…

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 comments

  1. Gisteren heb ik “Dit is ons verhaal” gelezen (mijn eerste officiele recensie boek van Best of YA!!!). Omdat ik vandaag niet al te veel leestijd heb, heb ik Gossip Girl deel 8 opgepakt vandaag. Daar ga ik altijd lekker snel doorheen en het is hersenloos vermaak. Voor morgen staat deel 2 van het creature court op het programma. Ik moet uiterlijk volgende week donderdag deel 2 en 3 gelezen hebben (recensie exemplaren), dus ik kan het echt niet langer meer uitstellen nu 😉

  2. Last: De Wrede Prins (DNF)
    Now: Arrowood, een detective. Speelt in dezelfde tijd als Sherlock Holmes (Arrowood heeft ook een hekel aan Holmes), maar dan in het arme deel van Londen.
    Next: ik twijfel tussen Het Feest, H@ck 2 en De Mitford Moorden 2… Maar het kan ook nog iets heel anders worden! De laatste stem bijvoorbeeld, of Iets te verbergen.

    Daarnaast ben ik ook in twee luisterboeken bezig, dus ik heb genoeg te lezen…

  3. Drie ontspannende boeken op rij voor jou. Zelf ben ik ook net in een ontspannend romantisch verhaal begonnen (The Lemon Sisters van Jill Shalvis). Hiervoor las ik Little Moments of Love van Catana Comics en als mijn huidge boek uit is begin ik hoogstwaarschijnlijk in Het mes van de sluipmoordenaar van Sarah J.Maas