Tell me Tuesday ♥3

Tell me Tuesday is een nieuw topic hier in Wonderland! Kijk je mee naar mijn Last, Now,  Next?

16 reacties

 1. Do schreef:

  De cover van Show Stopper ziet er inderdaad erg mooi uit, ik ben erg benieuwd waar het over gaat. Ik heb inderdaad hetzelfde, na fantasy wil ik het liefst iets luchtigers lezen. Ik las pasgeleden Love, Hate & Other Filters uit en ben momenteel bezig in Forest of A Thousand Lanters. Ik weet nog niet wat ik hierna wil lezen, ik denk Frankenstein, Queens of Geek of toch Radio Silence, haha. Keuze’s….
  Do onlangs geplaatst…Boeken uit mijn kastMy Profile

 2. Annabel schreef:

  Ik lees nu The cruel prince en wow wat een tof boek! Maar ik herken het wel dat je soms even een ander genre tussendoor moet lezen. Ik heb dat ook.
  Annabel onlangs geplaatst…Recensie: Illuminea van Jay Kristoff en Amie KaufmanMy Profile

 3. Angelique Hoogwerf schreef:

  Last: Simon VS de verwachtingen van de rest van de wereld – Becky albertalli
  Now: cloaked in shadow – ben Alderson
  Next: idk… Heb een potje waar ik m’n volgende keuze uit haal

  En showstopper… Die voorkant! Oh my goodness

 4. Isabelle schreef:

  Mijn laatste was Gemina, vloog er doorheen! Besloot om daarna aan Invasion of the Tearling te beginnen maar ben er nog niet kveruit of dat een goede beslissing was. Zit er niet meteen lekker in en merk dat ik een hoop ben vergeten van het eerste boek, nog even doorzetten… ben ook weer begonnen aan het volgende Harry Potter luisterboek ❤️
  Isabelle onlangs geplaatst…TTT #11 | Books I Really Liked But Can’t Remember Much AboutMy Profile

 5. Jamie Lee Zonneveld schreef:

  Showstopper heeft echt een super mooie cover. Mijn last read was #Starstruck van Sariah Wilson, echt een super romantisch en mooi verhaal. Op dit moment lees ik Misadventures of the Night Shift van Lauren Rowe en mijn volgende word of Misadventures of a Super Hero van Angel Payne of Pure van Jennifer L. Armentrout

 6. Linda Kwakernaat schreef:

  De Slapende Prins slaapt wel wat langer haha (ik heb hem uit)
  Nu eerst 1300 bladzijden Sarah J Maas!!!

 7. Marcella schreef:

  Ik heb net ‘gebroken soep’ uit.
  Lees nu: the white rose
  .:. En Ehmm…. daarna weet ik het echt nog niet. Haha royals 2e deel?

 8. Sylvia schreef:

  Last Pijn van Mel Wallis de Vries
  Nu Winter (reread, fijn voor tijdens tentamens, toch kunnen lezen zonder dat je moet weten hoe het verder gaat want dat weet je al )
  Next een van de biebboeken die klaar liggen

 9. Laurie schreef:

  Last: Phobos3 en Pluk Een Roos
  Now: De Glazen Troon (yay) en De Magiër (voor een leesclub but mehhhhhhh in het kwadraat)
  Next: Vrees Me

 10. Ruth schreef:

  Beetje laat, maar toch:
  Laatst: Wil – Jeroen Olyslaegers
  Nu: Diep Werk – Cal Newton
  Volgend: ik ben in veel dingen tegelijk bezig, maar ik kijk heel erg uit naar het moment dat ik eindelijk het laatste deel van de boeken van Fitz en de Nar (Robin Hobb) kan beginnen.

 11. zwartraafje schreef:

  Ik las eergisteren Rijk van Stormen uit (Wauw!) en ben nu bezig in Gezonder met Viv. Een kookboek dat ik onverwachts kreeg toegestuurd. Wat ik hierna ga lezen weet ik nog niet. Alleen dat het een eigen boek zal zijn.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Aanwinsten Januari 2018My Profile

 12. I have Sleeping Giants and Waking Gods. I shouod be getting to them soon. ☺

  Dankjewel voor het meedoen met Tell Me Tuesday.
  La La in the Library onlangs geplaatst…WAITING 4 WEDNESDAY – February 2018My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: