Tell me Tuesday ♥4

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie! Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt! Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Wanneer ik dit verhaaltje tik heb ik net Wachten op de ware uitgelezen.

 

 

Dit is het tweede deel in de Yoga Girl serie van Audrey Carlan. Zoals misschien sommige van jullie weten was ik echt verslaafd aan de eerste serie van haar genaamd Calendar Girl! Mijn quotes prijken op de cover van deze boeken als ook op de website, ontzettend tof!

Helaas maakt deze tweede serie me ontzettend in de war. In mijn recensie van het eerste deel, Lessen in de liefde, word waarschijnlijk duidelijk waarom. Het tweede deel was wel een tikkeltje beter, mijn recensie hiervan verschijnt binnenkort hier in Wonderland

 

Ik ben op het moment bezig in Slapende Prins! Wat een prachtige cover hebben deze boeken toch hé!

De vergiftigd gave vond ik een heel tof boek maar het tempo vond ik niet heel hoog liggen. In de Slapende prins begon het wel meteen spannend dus ik ben heel benieuwd wat mijn eindoordeel over dit boek gaat zijn!

Hierna twijfel ik een beetje! Ik heb de nieuwe Marieke Nijkamp naast me liggen maar ik heb ook als verassing van Boekerij deel 5 in de Troon van Glas serie van Sarah J Maas gekregen en wil die dus eigenlijk zo snel mogelijk lezen. Alleen moet ik daar deel 4 ook nog van lezen en na zo veel fantasy en mijn stomme leesdip zien deze twee dikzakken er wat huiveringwekkend uit! Ik moet dus even kijken wat ik ga doen…. Ik heb namelijk ook nog twee thrillers liggen en een stel heerlijke young adults…. en ik moet vaak tussen fantasy even switchen met iets anders om mijn brein te resetten!

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties! ♥

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 comments

  1. De nieuwe Marieke Nijkamp heb ik net uit en mijn recensie verschijnt of morgen of donderdag. Ik vond hem wat matig. Ik lees nu Als Ik Blijf van Gayle Forman en ik hoop vandaag Everless te pakken te krijgen, want dan ga ik daar natuurlijk meteen in beginnen. Anders lees ik eerst even snel Het Meisje In Het Ijs.

  2. Ik herken het wel dat je het af en toe nodig hebt om je brein te resetten. Zelf lees ik ook graag een contrasterend genre tussendoor als palette cleanser. Ik las als laatste ‘Level up’ van Cathy Yardly, een erg fijne, nerdy NA. Nu been ik bezig in meerdere boeken waaronder ‘The gentleman’s guide to vice and virtue’ van Mackenzie Lee en als ik daarmee klaar ben wil ik ‘Verleiding’ van Erin Watt of ‘Nemesis’ van Anna Banks gaan lezen. Dat hangt af van mijn stemming.
    joanydvv onlangs geplaatst…App uitgelicht; Readiculous op AminoMy Profile

  3. Leuke post weer. Ik vind de cover van De slapende prins ook echt mooi. Ik ben erg benieuwd naar die serie (?)! Zelf las ik een aantal dagen geleden Heidi uit, een van mijn favoriete kinderverhalen van vroeger. Momenteel lees ik Uprooted, tot nu toe vind ik het boek erg leuk en uniek, maar het leest wel wat langzaam weg. Ik wil hierna graag Frankenstein van Mary Shelley gaan lezen, ook wil ik snel The Hate U Give herlezen.
    Do onlangs geplaatst…Queens of Geek – Jen WildeMy Profile

  4. Je moet je niet laten afschrikken door het volume van Rijk van Stormen hoor. Ik heb het boek gelezen toen ik ziek in de zetel lag. Normaal kan ik me dan maar amper concentreren maar ik heb het boek eigenlijk veel sneller uitgelezen dan ik had verwacht. Het vorige boek dat ik las was De Graces van Laure Eve, momenteel ben ik de laatste bladzijden van Hunted (Meagan Spooner) aan het lezen en dan ga ik hoogstwaarschijnlijk eerst even iets helemaal anders lezen. Een romantische thriller van Krentz of Roberts of een humoristisch en romantisch verhaal van Jill Shalvis.
    zwartraafje onlangs geplaatst…Foto-update #113My Profile