Tell me Tuesday ♥ 5

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie! Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt! Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik In het diepe van Estelle Maskame.

Vorig jaar las ik van haar de DIMILY trilogie en daar was ik niet helemaal positief over. Ik merkte vooral hoe jong Estelle zelf is en vond haar vrouwelijk hoofdpersonage een ontzettend irritant meisje.

Mijn recensie van deel drie eindigde ik dus ook met de volgende woorden:

Ik denk niet dat ik snel nog een boek van Estelle Meskame zal oppakken. Wellicht als ze 25+ is en nog iets schrijft dat ik dan iets zal lezen om te kijken of zijzelf volwassen is geworden en personages neer kan zetten die me niet het bloed onder de nagels vandaan halen met hun verwende onzinnige gedrag.

Ik heb me dus niet aan mijn voornemen gehouden en kocht haar nieuwe boek.

Je zult in mijn recensie gaan lezen wat ik precies van haar nieuwe boek vind… #spoileralert 2 sterrenhoedjes 

Op het moment dat ik dit bericht tik lees ik Voor ik je loslaat van Marieke Nijkamp! Eerder las ik haar boek 54 minuten en dat vond ik hoewel schokkend op het moment dat ik het las wel ontzettend goed. Hopelijk gaat haar nieuwe boek me net zo bevallen. Ik zie heel verschillende meningen dus ik ben benieuwd!

Tell me Tuesday

Ik heb een nieuw boek van Marlies Slegers gekocht, Verdrinken, en daar ben ik heel benieuwd naar!

Haar vorige boeken vond ik erg goed en zouden bij elke middelbare scholier op de verplichte leeslijst moeten staan!

Ik heb dus vrij hoge verwachtingen en jullie zullen hier vanzelf lezen of Marlies die waar kan maken!

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties! ♥

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

 

11 reacties

 1. Jamie Lee Zonneveld schreef:

  Ik las als laatste aan ARC van Good Luck Charm van Kellie McAllen. Erg leuk boek.
  Nu lees ik The Dating Debate van Chris Cannon. Deze kwam ik tegen op Netgalley en sprak me gelijk aan. Ondanks dat heeft toch even geduurd voor ik hem ben gaan lezen.
  Hierna ga ik Olympian Challenger van Astrid Arditi lezen denk ik.

 2. Annabel schreef:

  Morgen verschijnt die van mij. Maar ik lees op dit moment Daughter of the pirate king en ik vind hem fantastisch!
  Annabel onlangs geplaatst…TTT tuesday: : Love Freebie (Romances, swoons, OTPs, kisses, sexy scenes, etc.)My Profile

 3. Annemieke schreef:

  In de Diepe heeft zulke mooie kleuren op de cover. Ik lees (nog steeds) Reign of the Fallen en ik ben ook begonnen aan The Museum of Extraordinary Things. Maar ik word ook afgeleid door de Olympische spelen haha
  Annemieke onlangs geplaatst…TTT #128 – Best Fantasy Books to Read for Valentine’s Day ♥My Profile

 4. Thanks for TMTing!
  La La in the Library onlangs geplaatst…TELL ME TUESDAY #184 – TOP TENMy Profile

 5. Do schreef:

  Leuk om te lezen weer! Ik ben erg benieuwd naar zowel je recensie van In het diepe als Voordat ik je loslaat, over dat laatste boek hoor ik namelijk ook wisselende verhalen. Ik heb vanochtend Frankenstein van Mary Shelley uitgelezen en ik ben net begonnen met het herlezen van The Hate U Give van Angie Thomas. Hierna wil ik graag Madame Bovary lezen, of iets anders, haha.
  Do onlangs geplaatst…Radio Silence – Alice OsemanMy Profile

 6. Katrien schreef:

  Ik heb afgelopen weekend ‘Digital Detox’ van Florence Pérès uitgelezen, ik ben nu bezig aan deel I van De Kleine Odessa van Peter Van Olmen en daarna ga ik voor Warcross van Marie Lu! Het worden nog mooie leesdagen!
  Katrien onlangs geplaatst…Hoe staat het met mijn goede voornemens?My Profile

 7. zwartraafje schreef:

  Ik las eergisteren Animal Magnetism van Jill Shalvis en ben gisteren gestart in Soulless van Gail Carriger. Dit boek wil ik al een hele poos lezen en vermits ik genres probeer af te wisselen kwam dit heel mooi uit na het luchtige romantische én grappige boek dat ik eerder las. Hier na lees ik waarschijnlijk een boek van Nora Roberts. Opnieuw omwille van die afwisseling.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Soft pages, warm pages, little book of fur …My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: