Tell me Tuesday ♥ 5

7 reacties

 1. Jamie Lee Zonneveld schreef:

  Ik las als laatste aan ARC van Good Luck Charm van Kellie McAllen. Erg leuk boek.
  Nu lees ik The Dating Debate van Chris Cannon. Deze kwam ik tegen op Netgalley en sprak me gelijk aan. Ondanks dat heeft toch even geduurd voor ik hem ben gaan lezen.
  Hierna ga ik Olympian Challenger van Astrid Arditi lezen denk ik.

 2. Annabel schreef:

  Morgen verschijnt die van mij. Maar ik lees op dit moment Daughter of the pirate king en ik vind hem fantastisch!
  Annabel onlangs geplaatst…TTT tuesday: : Love Freebie (Romances, swoons, OTPs, kisses, sexy scenes, etc.)My Profile

 3. Annemieke schreef:

  In de Diepe heeft zulke mooie kleuren op de cover. Ik lees (nog steeds) Reign of the Fallen en ik ben ook begonnen aan The Museum of Extraordinary Things. Maar ik word ook afgeleid door de Olympische spelen haha
  Annemieke onlangs geplaatst…TTT #128 – Best Fantasy Books to Read for Valentine’s Day ♥My Profile

 4. Thanks for TMTing!
  La La in the Library onlangs geplaatst…TELL ME TUESDAY #184 – TOP TENMy Profile

 5. Do schreef:

  Leuk om te lezen weer! Ik ben erg benieuwd naar zowel je recensie van In het diepe als Voordat ik je loslaat, over dat laatste boek hoor ik namelijk ook wisselende verhalen. Ik heb vanochtend Frankenstein van Mary Shelley uitgelezen en ik ben net begonnen met het herlezen van The Hate U Give van Angie Thomas. Hierna wil ik graag Madame Bovary lezen, of iets anders, haha.
  Do onlangs geplaatst…Radio Silence – Alice OsemanMy Profile

 6. Katrien schreef:

  Ik heb afgelopen weekend ‘Digital Detox’ van Florence Pérès uitgelezen, ik ben nu bezig aan deel I van De Kleine Odessa van Peter Van Olmen en daarna ga ik voor Warcross van Marie Lu! Het worden nog mooie leesdagen!
  Katrien onlangs geplaatst…Hoe staat het met mijn goede voornemens?My Profile

 7. zwartraafje schreef:

  Ik las eergisteren Animal Magnetism van Jill Shalvis en ben gisteren gestart in Soulless van Gail Carriger. Dit boek wil ik al een hele poos lezen en vermits ik genres probeer af te wisselen kwam dit heel mooi uit na het luchtige romantische én grappige boek dat ik eerder las. Hier na lees ik waarschijnlijk een boek van Nora Roberts. Opnieuw omwille van die afwisseling.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Soft pages, warm pages, little book of fur …My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: