Tell me Tuesday ♥ 5

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie! Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt! Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik In het diepe van Estelle Maskame.

Vorig jaar las ik van haar de DIMILY trilogie en daar was ik niet helemaal positief over. Ik merkte vooral hoe jong Estelle zelf is en vond haar vrouwelijk hoofdpersonage een ontzettend irritant meisje.

Mijn recensie van deel drie eindigde ik dus ook met de volgende woorden:

Ik denk niet dat ik snel nog een boek van Estelle Meskame zal oppakken. Wellicht als ze 25+ is en nog iets schrijft dat ik dan iets zal lezen om te kijken of zijzelf volwassen is geworden en personages neer kan zetten die me niet het bloed onder de nagels vandaan halen met hun verwende onzinnige gedrag.

Ik heb me dus niet aan mijn voornemen gehouden en kocht haar nieuwe boek.

Je zult in mijn recensie gaan lezen wat ik precies van haar nieuwe boek vind… #spoileralert 2 sterrenhoedjes 

Op het moment dat ik dit bericht tik lees ik Voor ik je loslaat van Marieke Nijkamp! Eerder las ik haar boek 54 minuten en dat vond ik hoewel schokkend op het moment dat ik het las wel ontzettend goed. Hopelijk gaat haar nieuwe boek me net zo bevallen. Ik zie heel verschillende meningen dus ik ben benieuwd!

Tell me Tuesday

Ik heb een nieuw boek van Marlies Slegers gekocht, Verdrinken, en daar ben ik heel benieuwd naar!

Haar vorige boeken vond ik erg goed en zouden bij elke middelbare scholier op de verplichte leeslijst moeten staan!

Ik heb dus vrij hoge verwachtingen en jullie zullen hier vanzelf lezen of Marlies die waar kan maken!

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties! ♥

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

 

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 comments

 1. Ik las als laatste aan ARC van Good Luck Charm van Kellie McAllen. Erg leuk boek.
  Nu lees ik The Dating Debate van Chris Cannon. Deze kwam ik tegen op Netgalley en sprak me gelijk aan. Ondanks dat heeft toch even geduurd voor ik hem ben gaan lezen.
  Hierna ga ik Olympian Challenger van Astrid Arditi lezen denk ik.

 2. Leuk om te lezen weer! Ik ben erg benieuwd naar zowel je recensie van In het diepe als Voordat ik je loslaat, over dat laatste boek hoor ik namelijk ook wisselende verhalen. Ik heb vanochtend Frankenstein van Mary Shelley uitgelezen en ik ben net begonnen met het herlezen van The Hate U Give van Angie Thomas. Hierna wil ik graag Madame Bovary lezen, of iets anders, haha.
  Do onlangs geplaatst…Radio Silence – Alice OsemanMy Profile

 3. Ik las eergisteren Animal Magnetism van Jill Shalvis en ben gisteren gestart in Soulless van Gail Carriger. Dit boek wil ik al een hele poos lezen en vermits ik genres probeer af te wisselen kwam dit heel mooi uit na het luchtige romantische én grappige boek dat ik eerder las. Hier na lees ik waarschijnlijk een boek van Nora Roberts. Opnieuw omwille van die afwisseling.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Soft pages, warm pages, little book of fur …My Profile