Tell me Tuesday

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik:

Onvergetelijk (Dearest #2) van Lex Martin, mijn recensie van dit boek lees je asap hier op de blog!

Wanneer Dani Hart en Jax Avery elkaar tegen het lijf lopen in een club, voelen ze zich onmiddellijk tot elkaar aangetrokken. De knappe, populaire voetballer Jax staat dan wel bekend als een onverbeterlijke player, toch is Dani verbijsterd als Jax haar bij een volgende ontmoeting niet eens herkent. Ze besluit hem daarom voortaan te ontlopen. Dat blijkt alleen een stuk lastiger dan ze had gedacht als ze erachter komt dat hij de broer is van haar nieuwe huisgenootje…

Wanneer ik dit typ lees ik:

Midnight Sun (The Twilight Saga #1.5) van Stephenie Meyer. Oh wat was ik een Twihard! En wat is het heerlijk om weer even terug te gaan naar één van mijn favo vamp verhalen ♥

Het langverwachte nieuwe boek van Stephenie Meyer – Twilight is terug!

Toen Edward Cullen en Bella Swan elkaar ontmoetten in Twilight werd er een iconisch liefdesverhaal geboren. Maar tot nu toe hebben fans alleen Bella’s kant van het verhaal gelezen. Eindelijk kunnen lezers nu ook Edwards versie van het verhaal lezen. Dit onvergetelijke verhaal, verteld vanuit Edwards perspectief, krijgt een nieuwe en donkere twist. De ontmoeting met Bella is de meest zenuwslopende en intrigerende gebeurtenis die hij in zijn jaren als vampier heeft meegemaakt. Hoe meer fascinerende details we leren over Edwards verleden en de complexiteit van zijn gedachten, hoe meer we begrijpen waarom dit de meest bepalende strijd van zijn leven is. Hoe kan hij zijn hart volgen als dit betekent dat hij Bella in gevaar kan brengen?

In Midnight Sun neemt Stephenie Meyer ons mee terug naar een wereld die miljoenen lezers heeft geboeid, en nog altijd boeit, en brengt ons een nieuwe epische roman over de verwoestende gevolgen van onsterfelijke liefde.

Hierna ga ik lezen:

Moordgids voor lieve meisjes (A Good Girl’s Guide to Murder #1) van Holly Jackson. Ik ben zo benieuwd naar dit boek! De opmaak ziet er al geweldig uit!

ZAAK GESLOTEN

Iedereen in Little Kilton kent het verhaal: de knappe en populaire eindexamenscholiere Andie Bell werd door haar vriendje Sal Singh vermoord, waarna hij zelfmoord pleegde.

Zelfs vijf jaar later ziet Pippa Fitz-Amobi nog de impact die de zaak op het dorp heeft gehad. Pip heeft zich altijd afgevraagd wat er nu precies is gebeurd. Wanneer ze de zaak kiest als onderwerp voor haar profielwerkstuk, komen er al snel geheimen boven die iemand liever verborgen had willen houden. Het lijkt wel alsof diegene haar tegenwerkt – zou de echte moordenaar nog leven?

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

  1. Midnight sun heb ik hier ook nog liggen haha. Wat een baksteen van een boek he? Ik heb als laatste Red, white and royal blue uitgelezen die vond ik echt fantastsich.
    Ik lees nu Fable van Adrienne Young en die is ook zo mooi! En op mijn e-reader Well this sucks een grappige vampire romance en hij is tot nu toe echt heel leuk! Hierna ga ik waarschijnlijk Ninth house van Leigh Bardugo lezen.

  2. Oew! Midnight sun vond ik geweldig! En die moordgids wil ik ook graag lezen!
    Ik heb net vanochtend in bed twee boeken uitgelezen. Deceived by Hell en Reign. Allebei zijn ARC’s en relatief kort, maar met name die laatste was een deel 3 en echt heel goed. Ik denk dat ik zo ga beginnen aan A study in Charlotte (Charlotte Holmes 1), want daar heb ik gewoon zin in en dan kan ik hopelijk daarna mijn favoriete jeugdboek “gele trui tegen wil en dank” nog een keer herlezen!

  3. Het enige boek dat ik tot nu toe las (ja, september is duidelijk een verschrikkelijke leesmaand voor me) is Het mes van de sluipmoordenaar (SJM). Ondertussen heb ik één hoofdstuk gelezen in List en Leugens van Leigh Bardugo en ik heb nog geen flauw idee wat ik hierna ga lezen. Laat staan wanneer ik aan een volgende boek ga kunnen beginnen.