Tell me Tuesday ♥ 6 Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie! Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt! Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

lastAls laatste las ik niet zoals ik verwacht had vorige keer het nieuwe boek van Marlies Slegers!

Nee, ik kreeg een verrassing in de brievenbus namelijk Niets om het lijf van Kaat de Kock.

Ik had dit boek al in de catalogus gezien en het sprak me door het thema erg aan!

Het is namelijk een verhaal over eetstoornissen, zelfmutilatie en homoseksualiteit.

Mijn recensie ga je zeer snel online vinden ik kan wel verklappen dat ik het 4 sterrenhoedjes gaf. 

Op het moment dat ik dit bericht tik ligt Wish you were here van Evelien de Vlieger klaar om zo mee naar bed te gaan.

Een avontuurlijk verhaal vol troostrijke humor. Met in de bijrollen: God, een geleende auto en de Italiaanse Elvis Presley. 

Dat klinkt toch best leuk? Al is de cover een beetje zielig? Toch ben ik erg benieuwd naar dit boek! Ik kreeg het van een lieve bookbabe en ik verwacht het binnen no-time uit te hebben! Het is geen dikzakje dus je leest waarschijnlijk zeer binnenkort wat ik er precies van vond!

Hierna wil ik echt de nieuwe Marlies Slegers, Verdrinken, gaan lezen!

Ik hoop dat ik de twee bovenstaande boeken deze week nog kan uitlezen!

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties! ♥

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 comments

 1. Ik zit in een YA Contemporary leesbui en na The Problem with Forever, If There’s no Tomorrow en Library Kiss heb ik mijn kast doorzocht en besloten Anna and the French Kiss te lezen. Mijn current read is Lola and the Boy Next Door en mijn next Isla and the Happily Ever After. Stephanie Perkins’ schrijfstijl bevalt me wel.

  1. Zieke kindjes werken inderdaad niet mee! Hier is nu de kleine beter maar mama voelt zichzelf op het moment helemaal niet lekker! Helaas geen tijd om lekker onder de dekens te kruipen met een boek! Ik kijk uit naar het weekend en hoop daar ook lekker het lezen weer flink op te pakken!

 2. Last: judas van Astrid holleeder.
  Now: warrior cats deel 1 (mijn vriend vind deze boeken geweldig, dus nu ik ziek dus zit moet ik die van hem lezeb haha. Tot nu toe bevalt hij prima)
  Next: hmmm nog niet helemaal zeker. Misschien spiegel??

  Leuk lijstje heb jij! Wil die ook wel lezen 🙂 (nog meer op mijn lijstje haha)

 3. Wish You Were Here klinkt eigenlijk best leuk inderdaad, ik ben benieuwd naar je recensie. Ik las pas geleden Warcross uit en ik ben momenteel Madame Bovary aan het lezen. Wat ik hierna wil lezen weet ik niet, ik hoop snel verder te kunnen gaan in The Raven Cycle!
  Do onlangs geplaatst…The Color Purple – Alice WalkerMy Profile