Tell me Tuesday

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik:

Midnight Sun (The Twilight Saga #1.5) van Stephenie Meyer. Oh wat was ik een Twihard! En wat was het heerlijk om weer even terug te gaan naar één van mijn favo vamp verhalen ♥

Het langverwachte nieuwe boek van Stephenie Meyer – Twilight is terug!

Toen Edward Cullen en Bella Swan elkaar ontmoetten in Twilight werd er een iconisch liefdesverhaal geboren. Maar tot nu toe hebben fans alleen Bella’s kant van het verhaal gelezen. Eindelijk kunnen lezers nu ook Edwards versie van het verhaal lezen. Dit onvergetelijke verhaal, verteld vanuit Edwards perspectief, krijgt een nieuwe en donkere twist. De ontmoeting met Bella is de meest zenuwslopende en intrigerende gebeurtenis die hij in zijn jaren als vampier heeft meegemaakt. Hoe meer fascinerende details we leren over Edwards verleden en de complexiteit van zijn gedachten, hoe meer we begrijpen waarom dit de meest bepalende strijd van zijn leven is. Hoe kan hij zijn hart volgen als dit betekent dat hij Bella in gevaar kan brengen?

In Midnight Sun neemt Stephenie Meyer ons mee terug naar een wereld die miljoenen lezers heeft geboeid, en nog altijd boeit, en brengt ons een nieuwe epische roman over de verwoestende gevolgen van onsterfelijke liefde.

Twilight – Midnight Sun€ 22,99

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Wanneer ik dit typ lees ik:

Moordgids voor lieve meisjes (A Good Girl’s Guide to Murder #1) van Holly Jackson. Ik hou van de opmaak in dit boek.

ZAAK GESLOTEN

Iedereen in Little Kilton kent het verhaal: de knappe en populaire eindexamenscholiere Andie Bell werd door haar vriendje Sal Singh vermoord, waarna hij zelfmoord pleegde.

Zelfs vijf jaar later ziet Pippa Fitz-Amobi nog de impact die de zaak op het dorp heeft gehad. Pip heeft zich altijd afgevraagd wat er nu precies is gebeurd. Wanneer ze de zaak kiest als onderwerp voor haar profielwerkstuk, komen er al snel geheimen boven die iemand liever verborgen had willen houden. Het lijkt wel alsof diegene haar tegenwerkt – zou de echte moordenaar nog leven?

Moordgids voor lieve meisjes€ 15,00

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Hierna ga ik lezen:

Black Friday van Maren Stoffels! Het seizoen voor griezelige boekjes treed weer aan en gelukkig zijn er wat nederlandse auteurs die in deze tijd zulk soort boekjes itbrengen! Ik las van Maren eerder al Escape Room, Fright Night en Room Service en ik ben heel erg benieuwd naar dit nieuwe verhaal!

Na deze ontgroening hoor ik er eindelijk bij. Ik moet dit overleven, dat moet gewoon. Ik wil hierbij, ik moét hierbij.

Ris en Megan doen mee aan de ontgroening van een studentenvereniging. Wie volhoudt, heeft vrienden voor het leven. De ouderejaars bedenken wrede, ronduit gevaarlijke opdrachten. Het hoogtepunt is de laatste dag van de ontgroening, de zogenaamde Black Friday. Een dag die gitzwart zal eindigen…

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

  1. Ik heb gisteravond “Tempted by Hell” gelezen. Die was geweldig, maar ik dat de serie klaar was…bleek dit ding een cliffhanger te hebben!
    Op dit moment lees ik “Tot onze wegen scheiden” en ik vind het heel mooi!
    Ik heb deze week nog 1 review boek dat gelezen moet worden, dus kans dat ik daar morgen mee begin “Wraith Captive” en daarna…er zijn zoveel boeken waar ik zin in heb!