Tell me Tuesday

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik: Onvindbaar, Kathy Tailor

Mijn recensie hiervan lees je aanstaande maandag hier op de blog!

Wat is er gebeurd met het meisje dat spoorloos verdween?

Freya begint het nieuwe schooljaar op een kostschool in de bossen. Haar moeder is een halfjaar geleden overleden en haar vader verwerkt zijn verdriet door zich volledig op zijn baan te storten. Hij heeft dan ook besloten dat Freya beter af is op een kostschool.
Al na een paar dagen verdwijnt haar klasgenoot Maria. De meesten zoeken er niets achter, het zal wel aandachttrekkerij zijn. Maar Freya heeft het gevoel dat er iets niet klopt. Samen met haar nieuwe vriendin Terri gaat ze op onderzoek uit. Wat kan er gebeurd zijn? Weet Maria’s ex-vriend meer? En waarom had ze contact met een drugsdealer?
Freya raakt steeds dieper verwikkeld in de intriges en geheimen rond de verdwijning van Maria. Niet iedereen is even blij met haar bemoeienis. Gelukkig heeft ze de knappe Leo nog, alleen jammer dat hij haar docent is…

Wanneer ik dit typ lees ik: SET (Romance Scores, #2), Marijke Vos, May Harper, Liz Hartevelt

Een bundel met 3 verhalen van 3 verschillende auteurs. Dit eBook lees ik voor de blogtour van Tinteling Romance, deze kwam heel vlot tussendoor en mijn recensie lees je dus overmorgen al!

**In a split second is de wedstrijd bepaald…

Free Falling – Marijke Vos**

Hersenloze kleerkasten die niks met woorden kunnen oplossen. Dat is wat Tess vindt van de mannen die MMA beoefenen in de sportschool waar haar zus haar tegen wil en dank mee naartoe sleept. Totdat ze de geheimzinnige Kai ontmoet, die vastberaden is haar het tegendeel te laten zien. En voelen.

Balcontrole – Liz Hartevelt

Hartlyns passie is voetbal en daar heeft ze ook alles voor over. Voor dingen als de liefde heeft ze absoluut geen tijd. En dan ontmoet ze Bram, een jongen die een hattrick niet kan onderscheiden van een corner en een taakstraf uitvoert bij haar voetbalclub. Is hij de jongen die raak schiet en haar hart weet te raken?

Rebound – May Harper

Rivka zit totaal niet te wachten op haar lastige broertje Chaim, die haar en haar team komt bezoeken in Houston. Zeker niet nu ze een nieuwe coach heeft en ze vastbesloten is door zijn defence heen te breken. Als de coach onverhoopt bij Chaim op de kamer komt, denkt ze dat dit haar winnende worp is. Maar ze mist, en de rebound verandert het spel voorgoed.

Hierna ga ik verder lezen in: Kwetsbaar verliefd, Lianne Reijntjes

Ik doe mee met de blogtour van haar debuut en deze recensie kunnen jullie eind van de maand verwachten!

De gedreven, hardwerkende Gia gaat de hele zomer naar Barcelona en trekt in het vakantiehuis van haar vader. Een hele zomer vol zon, cocktails en knappe Spaanse scharrels, dat ziet ze wel zitten! Ze is niet uit op een serieuze relatie. Tot ze de intelligente en Nederlandse student Alex ontmoet, die twee jaar in Barcelona heeft gewoond en bijna afstudeert. Al gauw probeert Gia al die gevoelens van zich af te zetten, want ze valt normaal gesproken toch niet op oer-Hollandse jongens? Al helemaal niet op jongens die jonger zijn dan zij…⁠

⁠Ondertussen wordt ze geconfronteerd met verschillende gebeurtenissen uit haar verleden, waardoor haar relatie met Alex en de band met haar vader onder druk komen te staan. Zal ze zich uiteindelijk toch kunnen openstellen voor de liefde, die ze al lang niet meer heeft gevoeld?⁠

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 comments

 1. Oew…weer allemaal boeken die bij mij niet op de radar stonden!

  Gisteren heb ik Eternal Curse gelezen, een vampierenboek een beetje vergelijkbaar met Twilight en the Vampire Diaries (maar dan zonder stalkerige Edward) waar ik echt heel aangenaam door verrast was!
  Vandaag lees ik de Korf, voor de blogtour. Het is tot nu toe niet echt mijn boek…
  Morgen ga ik sowieso Beastly Bones lezen, maar ik hoop eigenlijk ook nog toe te komen aan Heaven’s Most Wanted, we’re gonna wait and see 😉

  1. Jammer is dat wanneer je een boek leest voor een blogtour en het is niet helemaal je ding of je bent niet helemaal positief he. Ik zit zelf ook met een recensie van een blogtour in mijn maag maar ja ik ben nu eenmaal altijd erg eerlijk.

   1. Ik ben altijd eerlijk. Ik probeer het wel altijd netjes te verwoorden en bij mezelf te houden. Dat heb ik met mijn recensie van dit boek ook gedaan. Er is voor elke lezer een boek en voor elk boek een lezer. Een goed geschreven negatieve recensie kan het boek alsnog verkopen aan iemand die het boek wellicht wel leuk vindt. Dat probeer ik altijd wel in mijn achterhoofd te houden.
    Annette onlangs geplaatst…Blogtour: De Korf – Ahmet ChakioglouMy Profile

 2. Ik heb gisteren Horrid uitgelezen die was heel tof! Begin vandaag aan The hollow places en op mijn ereader aan Lord of London Town. Daarna ga ik denk ik And the trees crept in lezen

 3. Ik heb net ‘De legende van de vuurberg uit’, ga vandaag of morgen beginnen in ‘De sterrengever’ wat ik wel zo toepasselijk vond omdat ik deze maand in een sterrenkubus ga overnachten 🙂 Mijn volgende boek weet ik echter nog niet, ik had een hele tbr en die is hiermee klaar.. Tenzij ik dan ‘Het verzet van de Koningin’ al binnen heb van Rebecca Ross!