Tell me Tuesday ♥ 7

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie! Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt! Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

lastAls laatste las ik Leeuwenhart van Alexandra Penrhyn Lowe uit! Maar daarvoor ook het nieuwe boek van Marlies Slegers!

Ik heb me dus gehouden aan mijn vorige Tell me tuesday!

Leeuwenhart kreeg ik van de uitgever net als alle voorgaande delen. Dit is het laatste deel en mijn recensie vind je, naar verwachting, volgende week in Wonderland!

Op het moment dat ik dit bericht tik liggen er 4 recensie boeken voor me!

Ik ontving geheel als verrassing deel 6 van Sarah J Maas haar Troon van Glas serie. Zoals je misschien gezien hebt in mijn book haul van januari kreeg ik eind die maand deel 5 als verassing binnen!

Ik moet deel 4 nog lezen 🙈 dus ik voel maar een beetje druk nu! Wil het dat ik ook nog eens te druk voor woorden ben op het moment maar het komt goed!

Naast deze drie dikkerdjes ligt Vogelvrij voor me klaar en het e-book van Schaduwzwart! Gezien ik gevraagd ben voor de blogtour van dit boek begin ik dus met deze boeken ♥ 

Na de boeken van Sebastien wil ik dus de TOG boeken gaan lezen! Gelukkig ga ik binnenkort een weekendje weg en is het enige wat ik daar ga doen, in het luxe huisje dat ik huurde, is in de grote jacuzzi liggen en lezen en in de sauna zitten en lezen!

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties! ♥

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 comments

 1. Ik heb net ‘Zo haal je meer uit je brein’ van The Compernolle uit. Ik ga nu beginnen in Warcross van Marie Lu en daarna ga ik waarschijnlijk voor Hard van Leen Dendievel. Maar dat laatste kan ook iets anders van m’n leeslijst worden :).
  Katrien onlangs geplaatst…Mijn favoriete geurMy Profile

 2. Oeh! Ik ben erg benieuwd naar Leeuwenhart, hoewel ik nog bij het tweede deel ben, haha.
  Mijn last is ‘Honderd uur nacht’ van Anna Woltz, die erg leuk was. Momenteel ben ik bezig in ‘Gewicht van Water’ van Sarah Crossan. Dit boek is geschreven in versvorm, dus die verwacht ik snel uit te hebben. Hierna wil ‘De Eliminatie’ van Daniëlle Bakhuis lezen, daar ben ik ook erg benieuwd naar.
  Ik vind deze rubriek echt erg leuk!

 3. Dit vind ik echt een van de leukste blogposts! Ik heb Throne of Glass nog nooit gelezen, maar door al het enthousiasme ben ik toch wel benieuwd geworden. Ik vond Vogelvrij echt een leuk boek, ik ben erg benieuwd hoe het verhaal verder gaat in Schaduwzwart. Ik las gisteren The Dream Thieves (het tweede deel in The Raven Cycle) uit, ik ben nu eindelijk begonnen in The Hunger Games en ik hoop hierna Everless te gaan lezen!
  Do onlangs geplaatst…Must read classic: Frankenstein – Mary ShelleyMy Profile