Tell me Tuesday ♥ 8 | Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie! Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt! Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik de beide boeken van Sebastien de Castell uit net zoals ik in mijn vorige post aangaf! Vogelvrij kreeg ik omdat ik meedoe aan de blog tour van Schaduwzwart maar het eerste deel nog niet had gelezen, ik had dus twee boeken te lezen binnen een korte tijd!Ik vond ze beide gelukkig ontzettend tof en had ze dus ook beide redelijk vlot uit!

Ik lees nu Royal Passion van Geneva Lee. Na fantasy boeken moet ik altijd even switchen en ik was hier zo benieuwd naar! Gezien ik in het begin bij nieuwe series zoals deze altijd wat huiverig ben kocht ik het e-book maar ik kan je zeggen dat ik na het lezen van de eerste hoofdstukken al wel om ben en deze boeken zeker in de kast wil hebben staan!

Hierna wil ik deel 4 van de ToG serie gaan lezen omdat ik van de uitgever als verassing deel 5 en 6 heb gekregen. Voel ik toch een beetje druk om door te lezen 🙂 maar ik moet zeggen dat ik huiverig word als ik ze zie liggen die drie dikzakjes op mijn tbr! Zoals jullie in mijn vorige post al konden lezen is het bijna mijn rust weekendje weg dus ik kijk er ontzettend naar uit om deze dan mee te nemen!

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties! ♥

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 comments

  1. Het vorige boek dat ik las was Verraad van J.D.Robb en momenteel ligt An enchantment of ravens naast me klaar tegen dat ik mijn blogfeed-achterstand heb bijgelezen. Hopelijk lukt het lezen binnenkort weer wat vaker want deze maand lijkt het weer wat minder vlot te gaan.
    zwartraafje onlangs geplaatst…Elke dag lezen …My Profile

    1. Ik ben nu ook bezig met mijn reacties bij te werken en ik hoop dat je leesflow weer wat aangewakkerd is! Bij mij ging het aan het einde van maart flink omhoog waardoor ik toch nog 10 boeken heb gelezen waaronder deel 4, 5 en 6 van de Troon van Glas! Ik hoop dat jij ook weer lekker in je leesvelleke zit!

  2. Ik heb net Hard van Leen Dendievel uit, een speciaal boek wel. Nu ben ik bezig in De Vier van Scott Galloway voor de Leesclub van Bol.com. Daarna lees ik wat kinderboeken die ik gekregen heb! Ik weet mezelf wel bezig te houden :).
    Katrien onlangs geplaatst…As we speak #16My Profile