Tell me Tuesday ♥ 9 Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie! Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt! Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Oepsie poepsie! Ik had verteld dat ik na het uitlezen van Royal Passion zou beginnen aan Glazen troon 4 – Koningin van de schaduw maar er kwamen toch even wat e-books tussendoor! Ik heb namelijk een hele week plat gelegen met een buikgriep en voelde me nog te beroerd om een zwaar boek als dat vast te houden! Me ziek voelend met mijn ogen dicht kon ik me heerlijk laten voorlezen door de app! Dit bracht ook nog een heel awkward moment met zich mee maar daar lees je vrijdag meer over!

Mijn Last boeken waren dus het e-book Knopen en kant van Penelope Sky meteen gevolgd door Flirten met de baas van Natasha Madison! De recensies van deze boeken vind je binnenkort hier in Wonderland!

  

Dan ben ik terwijl ik dit aan het tikken ben heerlijk een weekendje weg en dat betekent dat Koningin van de schaduw met me mee is en dat dus mijn nu aan het lezen boek is!

Ik hoop dat ik deze uitgelezen krijg want dan kan ik door met de vervolgdelen die ik van de uitgever opgestuurd kreeg!

Ik voel me zo schuldig dat ik ze nog niet las maar hoor van veel bloggers dat ze zich bij boeken die ze niet aangevraagd hebben geen tijdsdruk laten opleggen…. Daar hou ik me nu maar een beetje aan vast! Dus mijn Next zijn waarschijnlijk deel 5 en 6 van de Glazen Troon serie!

 

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties! ♥

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

9 reacties

 1. Do schreef:

  Aw, hopelijk voel je je snel iets beter! Ik ben benieuwd naar je recensies over Knopen van Kant en Flirten met de baas. Ik heb gisteren Salt to the Sea uitgelezen, echt een super goed en hartverscheurend verhaal. Nu ben ik bezig in The Outsiders (S.E. Hinton), ik weet nog niet wat ik hierna ga lezen, maar ik hoop binnenkort te beginnen in the Touching Juliette serie!
  Do onlangs geplaatst…Children of Blood and Bone – Tomi AdeyemiMy Profile

 2. Tamara S schreef:

  Mijn laatste was Let it snow van John Green. Momemteel herlees ik de Ijzeren prinses van Cassandra Clare en ik heb nog geen idee wat mijn volgende boek gaat worden.
  Tamara S onlangs geplaatst…Mijn nieuwe Netflix favorietenMy Profile

 3. Bianca schreef:

  Ik ben nu bezig met Kies voor mij van Jennifer L. Armentrout, omdat ik zin had in een New Adult. Ik las van de week Ontwakende Goden uit, een boek dat ik nog beter vond dan het eerste deel Slapende reuzen. Ik weet nog niet wat ik hierna ga lezen, maar er liggen nog twee recensieboeken te wachten dus ik denk dat ik daar maar eens aan ga beginnen.
  Bianca onlangs geplaatst…Recensie|Onbereikbaar (Flight & Glory #2) – Rebecca YarrosMy Profile

 4. Beautiful photos!

  Thanks for TMTing.
  La La in the Library onlangs geplaatst…TELL ME TUESDAY #189My Profile

 5. zwartraafje schreef:

  Het blijft maar doorgaan hé meid. Ik wilde je deze week eigenlijk een berichtje sturen maar het is er niet meer van gekomen. Hopelijk brengt april beterschap met zich mee én krijg je dan na drie maanden medische pech, negen maanden pret voorgeschoteld. Is zien … het laatste boek dat ik las was Kus onder de sterren van Jill Shalvis (ik had even iets super luchtig nodig). Wanneer ik mijn blogfeed heb bijgelezen hoop ik in Bloed en Beenderen te beginnen en daarna ga ik eerst weer even een eigen boek lezen vooraleer ik aan Schaduwzwart begin.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Foto-update #116My Profile

  • Het gaat nu de goede kant op! Mond bijna genezen en verder ook nergens last van! Laten we het afkloppen! De lente gaat volgens de weerberichten ook zijn intocht doen dus dan word ik alweer wat vrolijker als de temperatuur met twee cijfers word gemeten. Schaduwzwart is wel erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: