Tell me Tuesday | Eva Linden

Een twist variatie op de normale Tell me Tuesday deze ‘Weerwolven van Waraine’ week! Lees vooral verder om er achter te komen wat deze twist is!

Normaal is dit een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Deze ronde verdraai ik de boel een beetje!

Je ziet nu namelijk een Last, Now and Next in weerwolven variant van Eva Linden!

Het eerste boek over Weerwolven dat ik las was:

Ik ben even in mijn boekenkast gaan kijken want ik heb al mijn kinderboeken nog, maar tussen de kinderboeken kon ik geen enkel boek over Weerwolven vinden!

Misschien omdat ik als kind heel erg bang was voor monsters (en nu stiekem nog steeds)? Volgens mij moeten het dan de ‘Harry Potter’-boeken van J.K. Rowling geweest zijn die me voor het eerst hebben laten kennismaken met Weerwolven, al was er in die boeken maar een klein rolletje weggelegd voor de Weerwolf. Ik ben nog steeds gek op de boeken van ‘Harry Potter’, zij lieten mij als achtjarig meisje binnenstappen in de wereld van fantasy en daar zal ik altijd dankbaar om zijn.

Ik denk dat ieder van ons wel gek is op Harry Potter ♥ en dat dat voor vele van ons de introductie was tot fantasy!

Het meest recente boek over Weerwolven dat ik las was:

Momenteel ben ik voor de tiende keer of zo (ik ben de tel kwijtgeraakt) ‘The Vampire Diaries’-serie aan het herlezen, een van mijn favoriete boekenreeksen voor in de herfst.

Een van de personages in dat boek is een Weerwolf, maar het leukste personage vind ik Damon Salvatore, de knappe Italiaanse vampier die hoofdpersonage Elena probeert te veroveren. In de tv-serie wordt Damon vertolkt door Ian Somerhalder, die ik al kende uit mijn favoriete tv-serie ‘Lost’. Ik ben iemand die meestal twee of drie boeken tegelijkertijd leest en toevallig ben ik momenteel ook bezig in ‘Abdij van de Nacht’ van Ellis van Zeill, waar Weerwolven ook een grote rol spelen! De cover van dit boek vind ik erg mysterieus en ook het verhaal zelf weet ik te smaken.

Ahum, welke weerwolf in TVD? Ik heb namelijk volgens mij ook enkel Damon bekeken 😉

Een boek over Weerwolven dat op mijn nog te lezen lijst staat is:

Mijn eerste ‘bookcrush’ was Weerwolf Jacob uit de ‘Twilight’-boeken. Hij mag wel eens langskomen bij mij thuis, haha! Als tiener was ik bijgevolg verslingerd aan ‘Twilight’ en daarom staat het nieuwe ‘Midnight Sun’ van Stephenie Meyer op mijn NTL-lijst. Ik hoop wel dat de Weerwolvengemeenschap vertegenwoordigt zal worden in dit boek, want ik heb begrepen dat het vooral over Edward gaat. De cover van dit boek bezorgt me een beetje een ongemakkelijk gevoel, ik kan moeilijk uitleggen waarom maar ik krijg er de kriebels van!

Ik begrijp je helemaal met de cover van Midnight Sun, het ziet er vies uit haha!

Maak onze dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me alles over de door jou gelezen weerwolf boeken!

En Eva!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments

  1. het eerste boek over weerwolven dat ik las, heb ik ongetwijfeld gelezen toen ik nog een kind was. Ik zou niet durven zeggen wat het was. Wellicht een boek van Paul van Loon? Zou me niet verbazen! Ik kan het niet met zekerheid zeggen!
    Het meest recente weerwolfboek dat ik las was Hindsight’s a Witch, daar zit overigens maar 1 weerwolf in en ik vond de serie niet zo ongelooflijk leuk, maar het was vorige week, dus ja. Het laatste leuke boek met een weerwolf erin was de serie Jackaby! Charlie is misschien wel mijn favoriete weerwolf ooit! (Al vond ik Claire de Lune ook echt een geweldige weerwolf duologie!)
    Een boek met weerwolven dat nog op mijn TBR staat: Er komt zaterdag een Lupine Novella uit, en Lupine en haar mannen zijn allemaal wolfshifters, dus die ga ik sowieso lezen! En het boek Rotkäppchen und der Hipster-Wolf staat hier ook al even in de kast! Het is Duits en het is al even geleden dat ik dat gelezen heb, maar dit concept klinkt zo leuk!
    Annette onlangs geplaatst…Serie Recensie: JackabyMy Profile