Tell me Tuesday | Last, Now and Next

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik Horen, zien, zwijgen van J.D. Barker en die vond ik echt goed! Weer een heerlijke thriller! Mijn recensie lees je vrijdag ♥

Al ruim vijf jaar terroriseert een moordenaar de inwoners van Chicago. Zijn modus operandi is altijd dezelfde: hij straft zondaars door hun kinderen te ontvoeren. De volgende dag ontvangen de ouders een pakketje met daarin een oor. De dag daarna volgen de ogen. Ten slotte de tong. Wanneer op het lichaam van een verkeersslachtoffer een -pakketje met een afgesneden oor word gevonden, weet -detective Sam Porter twee dingen: 1) Dit is de moordenaar die hij zoekt, 2) hij heeft 72 uur om het laatste slachtoffer te vinden, de vijftienjarige Emory, voor zij aan uitdroging overlijdt. Op het lichaam van de moordenaar wordt ook een dagboek aangetroffen dat Emorys locatie prijsgeeft. Maar iets blijft aan Porter knagen. Was de aanrijding wel een ongeluk? En is de overleden man inderdaad de seriemoordenaar, of loopt de echte killer nog vrij rond?

Wanneer ik dit typ ben ik net begonnen aan De waarheid van Colleen Hoover

De spannende NA-thriller ‘De waarheid’ van Colleen Hoover gaat over schrijfster Lowen. Ze kan nauwelijks rondkomen, tot ze de kans van haar leven krijgt: ze mag de populaire boekenserie van Verity Crawford voltooien, die door een auto-ongeluk zelf niet meer kan schrijven. Als Lowen door Verity’s aantekeningen gaat, ontdekt ze een ongepubliceerde autobiografie die verborgen had moeten blijven. Ze besluit om het verhaal verborgen te houden, ook voor Verity’s man Jeremy. Maar dan krijgt ze gevoelens voor Jeremy. Hoelang kan Lowen de waarheid voor zich houden?

Hierna ga ik Begin Again (Again #1) van Mona Kasten lezen. Ik ben heel erg benieuwd nadat ik een quote las van Anna Todd.

Hij bepaalt de regels. Zij breekt ze allemaal.

Nieuwe naam, nieuw kapsel, nieuwe stad. Haar toelating tot Woodshill University is voor Allie Harper de perfecte manier om opnieuw te beginnen. Het enige wat nog ontbreekt is een plek om te wonen. Na een moeizame kamer jacht trekt ze in bij bad boy Kaden White. Hij mag dan erg sexy zijn, met zijn tatoeages en nonchalante houding, hij is ook een arrogante eikel.

Kaden stelt gelijk huisregels op: niet praten over vrouwenproblemen, absolute stilte als hij iemand mee naar huis neemt en fysiek contact is uitgesloten. Eerst vindt Allie dit makkelijk zat, maar de twee groeien geleidelijk dichter naar elkaar toe – en uiteindelijk weet Allie niet langer of ze zich aan Kadens regels kan houden.

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 comments

 1. Zo leuk om de boeken te zien die jij leest! Boeken die ik nooit op zou pakken, maar wel tof!
  Ik heb gisteren Unbound Magic gelezen, een ARC die voor donderdag uit moest. Vanochtend ben ik begonnen aan Tough Luck, deel 3 van de Hard Rock Roots serie. Ik ga vanavond beginnen in de volgende Book Box Club buddy read en daarvoor gaan we de Good Hawk lezen. En ergens deze week ga ik eindelijk Sinister Wizardry lezen en Succubus Dreams (die komt als het goed is morgen binnen). Wat ik precies wanneer en hoe ga lezen, dan zien we wel weer 😛

 2. Ik lees nu Begin Again tot dusver echt super vermakelijk! Vraagt ook om door te lezen, echter gaan we “opeens” verhuizen en dus ben ik ook druk met opruimen en inpakken. Hierna wil ik even een échte thriller. Zo eentje die je wakker houdt. Nog tips?

 3. Leuk artikel!

  Mijn laatste boek was Verkeerd spoor van Arie de Ruiter.
  Op dit moment ben ik bezig in Ruiters van de nacht van Mathias Maho. Tussendoor ben ik met een kort verhaal bezig om te controleren en corrigeren van Arie de Ruiter.
  Mijn volgende boek wordt In een land hier heel dichtbij van Marijke F. Jansen voor een blogtour.

  Groetjes Yvonne.

 4. Last – ik las net twee boeken uit, eentje in audio (het eerste deel van le secret de Ji – Pierre Grimbert). Franse fantasy, vond ik wel de moeite. De tweede staat klaar, maar ik ben al aan het balen dat ze maar twee van de vier boeken in audio hebben. De laatste twee zal ik dus zo moeten lezen. Het andere was een e-book, De Boekbinder – Bridget Collins. Dat heb ik echt in één ruk uitgelezen. Halverwege had ik ongeveer door hoe het zat, maar dan nog was het heel mooi gedaan. Vind ik wel een aanrader.
  Now – ik heb dus het vervolg van de fantasy klaarstaan voor in der auto en ben nu in een boek van Isabel Allende bezig. Al heel lang geleden dat ik wat van haar las, het is “De winter voorbij” geworden. Ik heb wat met Chili en zij steekt altijd zo veel vaderland in haar boeken, wat ik wel prettig vind. Ik heb gezien dat er een paar van haar boeken in Kobo Plus staan, dus ik zit wel goed voor een tijdje.
  Next – ik ben aan het twijfelen. Van mezelf mag ik er maar eentje per maand van Bart Moeyaert lezen, dus die moet nog even wachten. Maar toen ik die ging halen, heb ik meteen ook “de boekhandel van Teheran” meegenomen, puur omdat het naar mij leek te roepen. Dat heb ik soms met boeken, dus ik ben benieuwd 🙂

 5. Ik las gisteren Heks & Jager uit en heb hier nu Rainy day friends van Jill Shalvis naast me liggen. Maar vooraleer ik daarin begin toch eerst maar even die blogfeedachterstand bijlezen.