Tell me Tuesday | Week 1 2022

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst heb gelezen, wat ik nu aan het lezen ben en wat ik als volgende op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik: Grace and Glory (The Harbinger #3) van Jennifer L. Armentrout

Mijn recensie zullen jullie asap hier op de blog lezen!

Trinity heeft de strijd en haar beschermer verloren. Zelfs met demonen én wachters aan haar kant is het niet zeker dat ze de Harbinger kan verslaan. Lucifer terugbrengen op aarde om mee te vechten is een héél slecht idee, maar ze hebben geen keus: hij is de enige die machtig genoeg is. Naarmate Trinity en Zayne een gevaarlijk bondgenootschap aangaan en Lucifer de hel laat losbarsten op aarde, dreigt de Apocalyps. Of ze nu winnen of verliezen, één ding is zeker: niets zal ooit nog hetzelfde zijn.

Grace and Glory is het derde deel van de verslavende Harbinger-serie van Jennifer L. Armentrout. Eerder verschenen Storm and Fury en Rage and Ruin.

Wanneer ik dit typ lees ik: De Insiders van Jessica Goodman

Zover als ik ben, en dat is nog niet heel ver want lezen gaat moeizaam op het moment, vind ik het wel al heel spannend!

Het leven lacht Jill en haar rijke vrienden toe, maar niet alles is wat het lijkt. Drie jaar geleden werd haar beste vriendin vermoord. Kan Jill de waarheid nog achterhalen?

De insiders is een spannende jeugdthriller voor fans van Gossip Girl en de Netflix-serie Elite.

Het leven aan de Goudkust in Long Island lacht Jill en haar vrienden toe. Ze zijn de Players, een eliteclub op hun prestigieuze school. Players hebben de coolste feestjes, de hoogste cijfers en de beste toekomstperspectieven.
Maar niet alles is wat het lijkt. Drie jaar geleden is Jills beste vriendin Shaila vermoord; Shaila’s vriend Graham bekende. Nu krijgt Jill plotseling berichtjes waar in staat dat Graham onschuldig is. Zet ze haar droomtoekomst op het spel om de waarheid te achterhalen?

Hierna ga ik (verder) lezen in: Preppy 3: Hij zal je vernietigen (King #7) van T.M. Frazier

In mijn kerstswap kreeg ik de twee heerlijke boeken op de foto waardoor ik eindelijk verder kan met de geweldige King serie!

De vlinderdas is TERUG! Dre was gewoon een mooie vreemdeling toen Preppy haar de eerste keer redde. Nu moet hij haar weer redden, maar ze is niet langer een of andere vreemde; ze is familie en hij heeft geen idee tegen wie of wat hij het opneemt. Wat hij wel weet is dat zijn familie weer bij elkaar brengen de enige aanvaardbare uitkomst is. Preppy’s to-dolijst? RED FAMILIE. ZOEK WRAAK. Hij leeft… en hij is op zoek naar BLOED.

Preppy 3, hij zal je vernietigen is het derde boek en de afsluiting van het verhaal van Preppy en Dre. Het is ook het zevende boek in de King-serie, de serie die je begint met de boeken KING & TYRANT.

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. O! Ik vond de Insiders erg tof! Uiteindelijk niet omdat het zo retespannend was, maar wel emotioneel heel erg sterk! Ik ben benieuwd wat jij er van vind!

    Ik heb vanochtend Wild Wolves uitgelezen, een emotioneel goed geschreven reverse harem over weerwolven op een eiland. Maar, ik had dat eiland dus op een bepaald moment wel gezien. Ik doe het heel slecht met “limited spaces”.
    Op dit moment lees ik Midknight, het tweede deel in een fantasy reverse harem serie van Ann Denton. Haar verhalen en plots zijn nooit mega ingewikkeld, maar het leest echt als een trein en ik vind haar personages altijd zo leuk!
    Afhankelijk van wanneer deze uit gaat, ga ik morgen beginnen met Rattled of lees ik eerst nog een ander boek tussen en staat Rattled, een sci-fi sprookjeshertelling (ik weet even niet meer welk sprookje) voor donderdag op de planning.