Tell me Tuesday | Week 10

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst heb gelezen, wat ik nu aan het lezen ben en wat ik als volgende op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik: Woeker (The Overthrow #1) van Kenneth Oppel

Dit boek heeft me echt weten te verrassen, mijn recensie lees je zsm hier op de blog!

Het begint met een regenbui van dagen. En dan, uit het niets, komen er overal planten op.
Zwarte staken die ook nog eens erg snel groeien. Akkers, huizen en straten raken overwoekerd, overal op aarde. Giftige pollen worden door de lucht verspreid. Gigantische bloemen slokken hele mensen en dieren op.

Drie tieners met vreemde allergieën blijken immuun te zijn voor deze angstaanjagende planten. Wat is hun geheim? En kunnen zij de invasie stoppen, voordat het weer begint te regenen?

Wanneer ik dit typ lees ik: Spiegeleffect van Marleen Hartog

Meteen een goede start! Ik ben heel erg benieuwd hoe dit verhaal zich ontrafelt!

De relatie van Kim en Marius lijkt stabiel, toch is Kim zichzelf onderweg volledig kwijtgeraakt. Wanneer ze in de spiegel kijkt, ziet ze een vrouw die ze niet kent. In de hoop zichzelf terug te vinden, vlucht ze naar Thailand. Wat ze niet weet, is dat daar op dat moment een meedogenloze seriemoordenaar actief is. Lona draagt de last van een gruwelijk geheim. Om te overleven leidt ze een teruggetrokken bestaan. Wanneer ze het belangrijkste in haar leven dreigt te verliezen, wordt ze gedwongen de confrontatie aan te gaan met haar donkere kanten. Kan Lona voorkomen dat de verpletterende waarheid aan de oppervlakte komt? ‘Spiegeleffect grijpt je bij de strot en beneemt je trefzeker de adem. Ontsnappen is geen optie.’

Hierna ga ik lezen in: Lief meisje, kwaad bloed (A Good Girl’s Guide to Murder #2) van Holly Jackson

Het eerste deel vond ik echt geweldig dus ik ben heel erg benieuwd naar dit vervolg en de speurneus avonturen van Pip. Klikken voor de synopsis, in verband met spoilers is deze in blur.

Pip Fitz-Amobi is geen detective meer. Met de hulp van Ravi Singh bracht ze een true crime-podcast uit over de moord die ze vorig jaar samen oplosten. De podcast ging viral, maar toch beweert Pip dat haar opsporingsdagen achter haar liggen.
Die belofte moet ze doorbreken wanneer een kennis van Pip vermist raakt. Jamie Reynolds is verdwenen, maar de politie doetniets. En als zíj niet naar Jamie zoeken, doet Pip het wel. Tijdens de zoektocht onthult ze steeds meer duistere geheimen van haar stad… en deze keer luistert IEDEREEN via haar podcast mee. Maar zal ze Jamie vinden voor het te laat is.

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments

  1. Net uit (gisteravond): Shiny Broken Pieces. Nog geen idee wat het hierna wordt, hangt een beetje van de deadlines van de bieb af denk ik.

  2. Ik las Zeeën van liefde van Jill Shalvis en ben onlangs gestart in The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy omnibus met daarin de eerste drie boeken uit deze reeks. Daar ga ik nog wel even zoet mee zijn dus ik heb nog geen flauw idee wat ik hierna ga lezen.