Tell me Tuesday | Week 11

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst heb gelezen, wat ik nu aan het lezen ben en wat ik als volgende op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik: Spiegeleffect van Marleen Hartog

Deze recensie lees je pas op 10 mei, ik kan wel alvast verklappen dat het spannend was!

De relatie van Kim en Marius lijkt stabiel, toch is Kim zichzelf onderweg volledig kwijtgeraakt. Wanneer ze in de spiegel kijkt, ziet ze een vrouw die ze niet kent. In de hoop zichzelf terug te vinden, vlucht ze naar Thailand. Wat ze niet weet, is dat daar op dat moment een meedogenloze seriemoordenaar actief is.

Lona draagt de last van een gruwelijk geheim. Om te overleven leidt ze een teruggetrokken bestaan. Wanneer ze het belangrijkste in haar leven dreigt te verliezen, wordt ze gedwongen de confrontatie aan te gaan met haar donkere kanten. Kan Lona voorkomen dat de verpletterende waarheid aan de oppervlakte komt?

‘Spiegeleffect grijpt je bij de strot en beneemt je trefzeker de adem. Ontsnappen is geen optie.’

Wanneer ik dit typ lees ik:Lief meisje, kwaad bloed (A Good Girl’s Guide to Murder #2) van Holly Jackson

En die begint meteen weer lekker!

Pip Fitz-Amobi is geen detective meer. Met de hulp van Ravi Singh bracht ze een true crime-podcast uit over de moord die ze vorig jaar samen oplosten . De podcast ging viral, maar toch beweert Pip dat haar opsporingsdagen achter haar liggen.

Die belofte moet ze doorbreken wanneer een kennis van Pip vermist raakt. Jamie Reynolds is verdwenen, maar de politie doet niets. En als zíj niet naar Jamie zoeken, doet Pip het wel. Tijdens de zoektocht onthult ze steeds meer duistere geheimen van haar stad… en deze keer luistert IEDEREEN via haar podcast mee. Maar zal ze Jamie vinden voor het te laat is?

Hierna ga ik lezen in: Je hebt één nieuwe volger van Chinouk Thijssen

Vlogger Sterre vertrekt samen met drie andere influencers naar Turkije voor een promoreis.

Althans, dat denken ze.

Want tijdens hun verblijf in het Turkse dorpje Oba ontdekken ze gaandeweg dat er iets niet in de haak is. Buiten en binnen loopt iemand rond die hen in de gaten houdt, die elke beweging filmt en die dichterbij is dan ze vermoeden.

Sterre wil maar één ding: naar huis. Maar dat gaat zomaar niet. Niemand is veilig, tot aan de laatste seconde.

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments

  1. Oew! Lekker in een thrillermood zie ik!

    Ik heb vanochtend Peppermint uitgelezen, weer een heerlijk Silver Skates verhaal met 3 Vikings en Loki.
    Nu ben ik bezig met Mask of Mirrors voor onze buddy read. Het is een pil van 630 pagina’s en we lezen met 50 per dag, dus we zijn nu in de tweede week. We zijn er bijna! Hij begon wat traag, maar nu begint alles in elkaar te vallen en dat is wel echt tof.
    Daarnaast lees ik momenteel Shifter Fated, een supernatural hunter verhaal. Niet hoogstaand, maar het leest wel echt als een trein!
    Morgen ga ik vermoedelijk Amari en de Nachtwachters lezen, zodat ik er vrijdag een recensie van kan posten!

  2. Ik las na het (eindelijk) uitlezen van de eerste The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy omnibus een manga van manlief. The gods lie (ik weet de naam van de auteur niet meer uit het hoofd en heb momenteel Crazy Stupid Bromance klaarliggen in de hoop dat een licht verteerbaar leesvoer wat vlotter gaat weglezen.