Tell me Tuesday | Week 13 2022

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst heb gelezen, wat ik nu aan het lezen ben en wat ik als volgende op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Het is al een hele tijd geleden dat ik een Tell me Tuesday schreef! En dat komt allemaal door het handenbindertje van een nieuwe pup en een grote ziekenboeg hier in Wonderland!

Het lezen gaat daardoor ook traag tot amper maar gelukkig las ik weer wat uit en kan ik weer een Tell me Tuesday delen met jullie!

Als laatste las ik: Het geheime verbond (Zonnevangers #1) van Ida Michelsen Tufte

Tell me Tuesday | Week 13 2022

Via haar oma ontdekt Alma Freng dat ze een zonnevanger is. Zonnevangers zorgen ervoor de dat de draden van de tijd niet in de knoop raken. Sommigen van hen kunnen zelfs de tijd terugdraaien.De zonnevangers plannen een coup om dictator Grubel ten val te brengen. En daarbij hebben ze de hulp van Alma nodig. En daarom moet Alma niet alleen leren vliegen, maar ook zonnestralen vangen en de tijd beheersen. En dit alles in een paar weken tijd! Hoe houdt ze zich staande?
Een magisch verhaal over heldendom, wraak, ongebruikelijke vriendschappen en ongelooflijke krachten.

Mijn recensie komt zo snel mogelijk online, ik loop wat achter waar ik ontzettend van baal maar het is wat het is! Ik vind het ontzettend rottig want normaal staan recensies na maximaal 3 weken online en dat is nu even echt niet haalbaar 😔

Ik lees nu: De Nieuwe Wendy (De Lumin Kronieken #1) van Jami Leigh

Tell me Tuesday | Week 13 2022

Op Lumin leven nog maar weinig mensen met de Gave, ook wel Peters & Wendy’s genoemd.
Sarina is een Wendy. Misschien zelfs dé nieuwe Wendy die over Helidan zal regeren. Als Sarina wordt ontvoerd, komt ze plotseling voor een keuze te staan. Zal ze gehoorzaam haar rol vervullen of neemt ze haar eigen lot in handen?
Sula heeft er alles voor over om haar geliefde kapitein te redden van de dood. Ook als dat betekent dat ze achter een legende aan moet, waarvan niemand weet of het bestaat. Wanneer er een mogelijke oplossing op haar pad komt, wordt ze geconfronteerd met haar verleden.

Ik doe mee aan de blogtour van Jami en dus zit er een beetje tijddruk achter het lezen van dit boek! 17 april lees je hier wat ik vind van dit verhaal!

Hierna ga ik lezen in: Zo lief als de dood van Holly Jackson

Tell me Tuesday | Week 13 2022

Detective Pip Fitz-Amobi is inmiddels wel gewend aan online-doodsbedreigingen. Maar er is er een die haar niet loslaat, iemand die maar blijft vragen: wie zal je zoeken als jíj degene bent die verdwijnt? En de bedreigingen zijn niet alleen online, Pip heeft een stalker die weet waar ze woont. De politie weigert iets te doen en dan vindt Pip zelf een link tussen haar stalker en een lokale seriemoordenaar. De moordenaar zit al zes jaar in de gevangenis, maar Pip vermoedt dat de verkeerde man gepakt is… Dit langverwachte derde deel belooft net zo’n succes te worden als het prijswinnende Moordgids voor lieve meisjes, dat ook in Nederland wordt omarmd door jonge en oudere fans.

Ik ben zo benieuwd naar dit derde deel van de serie! Ik hoop echt dat ik snel weer meer tijd en concentratie heb zodat ik weer als vanouds boeken kan verslinden!

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Ow! Allemaal boeken die ook op mijn wishlist staan! Leuk!

    Ik heb vanochtend Much Ado About Murder van Steffanie Holmes uitgelezen en daarna de Graphic Novel van Cruella. Ik lees momenteel Drew LeClair Gets A Clue, een hele schattige middle grade. Ik denk dat mijn volgende read Storming Snow Falls gaat worden.

  2. Ik las gisteren De strijd om de magische wens van Chris Colfer uit en ben nu bezig in Mushoku Tensei van Fujikawa Yuka en Rifujin Na Magonote. Hierna ga ik waarschijnlijk Zoek het uit, Chloe Brown van Talia Hibbert lezen.