Tell me Tuesday | Week 15

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst heb gelezen, wat ik nu aan het lezen ben en wat ik als volgende op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Deze week geen eigen fotootjes, energie is afwezig dus hopelijk volgende week weer een eigen plaatje!

Als laatste las ik:Ik pleit voor jou! van Marijke Vos

Een heerlijk boekje tussendoor! Mijn recensie zal later volgen op de blog!

De jonge, ambitieuze advocate Janna heeft er alles voor over om die felbegeerde promotie binnen te slepen, maar een uit de hand gelopen vrijdagmiddagborrel gooit roet in het eten. Ze drinkt nét even iets te veel, verliest Zeer Belangrijke Documenten over haar aanstaande zaak, en tot overmaat van ramp deponeert ze haar maaginhoud over de gaatjes schoenen van een onbekende man.

Janna krijgt nog één kans om indruk op haar baas te maken: de vechtscheiding tussen twee BN’ers waar heel Nederland van smult. Ze zet alles op alles om de rechtszaak voor haar Gooise cliënte en haar monsterlijke tweeling te winnen. Maar dan herkent ze de uitermate charmante advocaat van de tegenpartij: de man met de gaatjesschoenen…

Wanneer ik dit typ lees ik: Wallbanger (Cocktail #1) van Alice Clayton

Door kleine previews die Volt gaf in hun Instagram stories raakte ik toch wel heel nieuwsgierig naar dit boek. De eerste bladzijden lezen al heerlijk weg dus ik gok maar zo dat deze binnen no-time uit is.

Caroline is net verhuisd naar een supermooi appartement in San Francisco, waar ze woont met haar kat en een blinkend nieuwe keukenmachine. Ze is helemaal in haar nopjes, tot ze erachter komt dat de muren wel erg dun zijn en ze daarom alle spannende escapades van haar buurman kan horen. Ze hoort hem meerdere malen, en met een aantal verschillende luidruchtige dames.
Op een avond kan Caroline het niet meer aan: ze stormt haar huis uit en begint op zijn voordeur te bonken om te eisen dat hij ophoudt met die herrie. Wanneer de buurman opendoet, komt het tot een onvergetelijke confrontatie. De spanning tussen Caroline en haar buurman is om te snijden, maar je weet wat ze zeggen: beter een sexy buur dan een verre vriend.

Hierna ga ik lezen in: In een donker donker bos van Ruth Ware

Ik heb weer een Kobo Plus abonnement genomen omdat ik de laatste tijd toch aardig veel met de telefoon op bed lig en je dan ook luisterboeken kunt luisteren. Toen ik zat te bladeren door het aanbod kwam ik deze titel tegen en de synopsis klinkt goed!

Nora wordt, out of the blue, uitgenodigd voor het vrijgezellenfeest van Clare, die ze al tien jaar niet heeft gezien. Is dit een kans om geesten uit het verleden voorgoed te begraven? Ze besluit te gaan, maar wat hooguit een ongemakkelijk feestje zou moeten zijn, eindigt in moord. Nora komt bij in het ziekenhuis, maar ze weet niet meer wat er is gebeurd – of wat ze heeft gedaan…

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment

  1. Oew! Weer allemaal boeken waar ik gewoon nog nooit van gehoord heb! Leuk!

    Ik heb zondag (jaja!) als laatste “I’ll be home for Christmas” gelezen. Een korte novella die ik al een hele tijd geleden gewonnen had, maar die nog altijd ongelezen op de kast lag. Las als een trein en de chemie tussen de hoofdrolspelers was ongelooflijk goed voelbaar! Goed gelukte Novella dus!
    Op dit moment lees ik “Unwritten” Ik had er heel veel van verwacht en gehoopt, maar het boek pakt me gewoon ECHT niet. Nog even een uurtje worstelen en dan is hij uit.
    Ik weet nog niet wat ik daarna ga lezen, maar ik kreeg gisteren het tweede deel van A Familiar Curse binnen en dat boek zit vol met magische familiars en heeft een Kat die streeft naar wereldoverheersing, dus wellicht dat ik die lekker oppakt!