Tell me Tuesday | Week 16

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst heb gelezen, wat ik nu aan het lezen ben en wat ik als volgende op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Deze week geen eigen fotootjes, energie is afwezig dus hopelijk volgende week weer een eigen plaatje!

Als laatste las ik: Wallbanger (Cocktail #1) van Alice Clayton

Heerlijk van genoten en de recensie lees je hier binnenkort!

Caroline is net verhuisd naar een supermooi appartement in San Francisco, waar ze woont met haar kat en een blinkend nieuwe keukenmachine. Ze is helemaal in haar nopjes, tot ze erachter komt dat de muren wel erg dun zijn en ze daarom alle spannende escapades van haar buurman kan horen. Ze hoort hem meerdere malen, en met een aantal verschillende luidruchtige dames.

Op een avond kan Caroline het niet meer aan: ze stormt haar huis uit en begint op zijn voordeur te bonken om te eisen dat hij ophoudt met die herrie. Wanneer de buurman opendoet, komt het tot een onvergetelijke confrontatie. De spanning tussen Caroline en haar buurman is om te snijden, maar je weet wat ze zeggen: beter een sexy buur dan een verre vriend.

Wanneer ik dit typ lees ik: Alex M. en de Boeken van de Nacht van J.A. White

Dit is echt een jeugdboek waar je meteen in verzonken raakt, zo ontzettend leuk! Mijn recensie zul je binnenkort op de blog vinden!

ALEX M. is een buitenbeentje op school. Hij schrijft griezelverhalen en noemt ze zijn ‘Boeken van de Nacht’.

Midden in de nacht hoort Alex zijn favoriete griezelfilm in een flat op de vierde verdieping. Hij aarzelt niet en klopt aan. Eenmaal over de drempel, wordt hij opgeslokt door de magische flat. Zullen zijn Boeken van de Nacht hem redden?
EEN MAGISCH GRIEZELVERHAAL VOOR KINDEREN VANAF 9 JAAR…
DURF JIJ HET AAN?

Hierna ga ik lezen in: Op gevoel (Onbreekbaar #3)van Lisette Jonkman

De eerste twee delen las ik alweer eventjes geleden maar ik ben ontzettend benieuwd hoe deze trilogie eindigt!

Op gevoel is deel 3 van de romantische serie Onbreekbaar van Lisette Jonkman. Supersnel geschreven, grappig en hot!

Abby en Ferdi are history. Hij stort zich op zijn studie en de verenigingsmeiden; zij verhuist naar de andere kant van de wereld om Victoria’s Secret-model te worden. Ferdi heeft steeds meer het gevoel dat zijn leven een slecht toneelstuk is; het verenigingsleven is niet wat hij had gehoopt en hij heeft elke dag spijt van wat hij Abby heeft aangedaan.Abby’s dagen bestaan uit sporten, fotoshoots, catwalkshows en eetschema’s. En ook in toenemende mate uit alcohol en drugs. Eenmaal terug in Nederland is ze vastbesloten om Ferdi uit de weg te gaan, en daarbij loopt ze onbewust recht in de armen van haar ex Tom. Ferdi en zij, dat is een droom uit het verleden. Maar daar denkt Ferdi anders over…

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Ooo! Dat jeugdboek ziet er echt heel gaaf uit! Die gaat op de wishlist!
    Ik heb gisteren “Mistress of all Evil” uitgelezen. Die vond ik gelukkig weer wat leuker dat het boek over Ursula, hopelijk is de rest meer van dit!
    Ik ben nu bezig in “All our hidden talents” (dit is een buddy read, dus die is pas over een week uit) en “Stinging Nettle” een Joss Stirling boek over de Fae. Vooral die laatste vind ik heel erg leuk. Bijna uit!
    Ik vermoed dat mijn volgende boek A Familiar Curse gaat worden, aangezien daar een deadline aan vast hangt voor de recensie. Maar ik heb er wel heel erg veel zin in! Satan de kat wil wereldheerschappij terwijl hij zijn baasje aan het koppelen is aan de drakenshifter next door. Ik bedoel, altijd leuk, toch?

  2. Alex M en de boeken van de nacht heeft echt een heel toffe cover. Mijn vorige boek is al meer dan een week geleden (het tweede deel uit de Pages & Co serie van Anna James) en ik ben nog steeds niet an het volgende boek toegekomen. Zeggen dat het lezen nog niet echt vlotter wil lukken is dus een understatement.