Tell me Tuesday | Week 18

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst heb gelezen, wat ik nu aan het lezen ben en wat ik als volgende op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik: De NEEhoorn van Marc-Uwe Kling en Astrid Henn

Helaas geen fotootje omdat dit boekje in de kast staat bij de neefjes! Ik kan je wel vertellen dat ik dit verrukkelijke boekje ook graag in mijn kast zou willen want ik heb er echt van genoten!

In het Heerlijke Hartenwoud wordt een kleine poezelige eenhoorn geboren. Hoewel iedereen hem ontzettend li-la-lief vindt en hem gesuikerd geluksgras voert, gedraagt hij zich helemaal niet als een eenhoorn. Hij zegt constant op alles NEE, dus noemt zijn familie hem de NEEhoorn.

Op een dag ontsnapt de NEEhoorn uit het Hartenwoud en ontmoet hij een wasbeer die niet wil luisteren, een hond die echt nergens van houdt en een prinses die het met niks eens is. Samen trekken ze eropuit. Want samen chagrijnig zijn, is veel leuker!

Wanneer ik dit typ lees ik:The Devouring Gray (The Devouring Gray #1) van Christine Lynn Herman

Het is al weer even geleden dat ik een Engels boek las dus ik ga, buiten mijn afgrijselijke leestempo op het moment, er niet zo heel snel doorheen. Maar ik doe het lekker rustig aan en probeer gewoon te genieten van elke letter die ik ‘binnenkrijg’ op het moment!

Branches and stones, daggers and bones,
They locked the Beast away.

After the death of her sister, seventeen-year-old Violet Saunders finds herself dragged to Four Paths, New York. Violet may be a newcomer, but she soon learns her mother isn’t: They belong to one of the revered founding families of the town, where stone bells hang above every doorway and danger lurks in the depths of the woods.

Justin Hawthorne’s bloodline has protected Four Paths for generations from the Gray—a lifeless dimension that imprisons a brutal monster. After Justin fails to inherit his family’s powers, his mother is determined to keep this humiliation a secret. But Justin can’t let go of the future he was promised and the town he swore to protect.

Ever since Harper Carlisle lost her hand to an accident that left her stranded in the Gray for days, she has vowed revenge on the person who abandoned her: Justin Hawthorne. There are ripples of dissent in Four Paths, and Harper seizes an opportunity to take down the Hawthornes and change her destiny-to what extent, even she doesn’t yet know.

The Gray is growing stronger every day, and its victims are piling up. When Violet accidentally unleashes the monster, all three must band together with the other Founders to unearth the dark truths behind their families’ abilities—before the Gray devours them all.

Hierna ga ik lezen in: Storm and Fury (The Harbinger #1) van Jennifer L. Armentrout

Nu ben ik al een stukje begonnen door in de avond het luisterboek af te spelen wanneer ik niet kan slapen maar ik val dan erg snel in slaap 🤣 door met de papieren versie dus anders lees ik hem nooit uit!

Trinity is de laatste van haar soort. Ze heeft een bijzondere gave en leeft al jaren op een geheime locatie, bewaakt door de wachters. Als de demonen ontdekken wat haar kracht is, zullen ze haar vermoorden. Als Trinity hoort dat er buiten iets leeft dat zowel demonen als wachters vermoordt, stort haar wereld in. Ze kan niet anders dan uit haar veilige omgeving vertrekken om zichzelf en haar familie te beschermen.

Storm and Fury is het eerste deel van de Harbinger-serie van Jennifer L. Armentrout, een spin-off van de eerder verschenen Dark Elements-serie.

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

 1. Het laatste boek dat ik uitlas was een non-fictie: De zin van het leven. Een samenvoeging van interviews met 40 heel verschillende mensen met heel verschillende achtergronden en heel verschillende leeftijden over de zin van het leven. Geweldig boek met heel veel wijsheden.
  Nu lees ik: Unsinkable van Lotte van den Noort, Vlucht van Charlotte Mcconaghy en Angstige mensen van Fredrik Backman.
  Als ik één van deze boeken uitheb ga ik denk ik verder met The rosé and the dagger van Renee Ahdieh.

 2. Oew! Ik ben heel benieuwd wat je van the Devouring Gray vindt! Ik heb deel twee hier liggen, maar het is wel echt een boek wat werkt of niet.
  Ik heb net vanochtend “Rebel Academy: Crave” uitgelezen. Deze auteur heeft een hele bijzondere schrijfstijl waardoor het plot echt verborgen gaat onder alle emoties en emotionele ontwikkeling en je moet ook echt je koppie erbij houden, maar ik vind het wel echt ongelooflijk tof!
  Ik ben momenteel bezig in “We played with fire”, de buddy read voor de Book Box Club. Het boek leest een beetje als een klassieker tot nu toe. Even wennen, maar ik ben benieuw waar het heen gaat.
  Ik twijfel nog een beetje waar ik vanavond na mijn werk in ga beginnen. Wellicht wordt het Unsinkable, maar dat kan altijd last minute nog veranderen, mij kennende!

 3. Ik heb eergisteren De schaduw van de Sha van Petra Doom uitgelezen en ga nu A Manga Lover’s Tokyo Guide lezen. Eentje van manlief die er leuk uitziet. Een reisgids in de vorm van een manga. Niet dat ik mezelf snel naar Tokyo zie reizen maar op deze manier kan ik toch een beetje de wereld verkennen van thuis uit. Ik zie trouwens nu pas dat je blog veranderd is. Helemaal anders maar toch leuk.