Tell me Tuesday | Week 19

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst heb gelezen, wat ik nu aan het lezen ben en wat ik als volgende op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik: Storm and Fury (The Harbinger #1) van Jennifer L. Armentrout

Zo veel genieten!!!! Mijn recensie verschijnt asap hier in Wonderland!

Trinity is de laatste van haar soort. Ze heeft een bijzondere gave en leeft al jaren op een geheime locatie, bewaakt door de wachters. Als de demonen ontdekken wat haar kracht is, zullen ze haar vermoorden. Als Trinity hoort dat er buiten iets leeft dat zowel demonen als wachters vermoordt, stort haar wereld in. Ze kan niet anders dan uit haar veilige omgeving vertrekken om zichzelf en haar familie te beschermen.

Storm and Fury is het eerste deel van de Harbinger-serie van Jennifer L. Armentrout, een spin-off van de eerder verschenen Dark Elements-serie.

Wanneer ik dit typ lees ik: Rage and Ruin (The Harbinger #2) van Jennifer L. Armentrout

Er was geen andere keuze, ik moest echt meteen door in het vervolg!

Geheimen en verboden verlangens hebben spannende gevolgen… Je leest het in Jennifer L. Armentrouts Rage and Ruin, het tweede deel in de Harbinger-serie.

Rage and Ruin is het tweede deel van de spannende fantasy-serie Harbinger van Jennifer L. Armentrout. Trinity moet alles op alles zetten om de Harbinger te vinden, een wezen dat wachters en demonen zonder reden vermoord. Ondertussen ontstaan er gevoelens tussen Trinity en Zayne, maar als zij erachter komen dat ze niet samen kunnen zijn, probeert Trinity haar gevoelens voor Zayne te vergeten. Als de spanning oploopt merken ze pas hoe erg ze elkaar eigenlijk nodig hebben. Zal het hen samen lukken om hun krachten te bundelen en de kwade, duistere krachten van de Harbinger te verslaan?

Hierna ga ik lezen in: De erfenis van Darius (De Bieb-bende, #10) van Michael Reefs

Ik las al eerdere delen uit deze serie en ik ben zo benieuwd hoe het spannende verhaal verder gaat!

De eindstrijd is begonnen

Midden in de nacht wordt Melanie badend in het zweet wakker. Een onheilspellend visioen staat op het punt uit te komen. De vondst van een verborgen kamer op zolder luidt het begin in van de zoektocht naar de Goddelijke Wapens. Hiermee zou de Bieb-bende de vrede in Zuidbaai voorgoed terug kunnen brengen. Maar de wapens zijn verborgen in de verste uithoeken van de aarde en gekoppeld aan Meesterproeven. Zonder de benodigde vaardigheden zullen de wapens voor altijd verloren gaan.

Een nieuwe belager maakt het de Bieb-bende haast onmogelijk hun doel te bereiken. Deze geduchte tegenstander eist datgene op wat hem lang geleden door de goden beloofd is: de schat van de heuvel. Slaagt de Bieb-bende erin hem op tijd te stoppen?

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Wat een leuke boeken! Helemaal anders dan je vorige update, volgens mij!
    Ik heb vanochtend eerst Dead Wolf Walking uitgelezen. Dit was echt een ongelooflijk vermakelijk verhaal over een meisje dat veranderd wordt in een weerwolf en er dan achter komt dat ze met een reden uitgekozen is…verslavend en spannend!
    Ik ben nu bezig in de Blossom Books versie van Dantes Hel. Ik vind het tot nu toe erg vermakelijk, zeker met alle voetnoten! Wel lastige materie hoor. Maar daarom lees ik ook de Blossom Books editie.
    Ik verwacht daarna Hou Me Niet Vast op te pakken. Een YA thriller die wel wat vergelijkingen heeft met 13 reasons, dus ik ben benieuwd…