Tell me Tuesday | Week 21

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst heb gelezen, wat ik nu aan het lezen ben en wat ik als volgende op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik: Opgepast! van Jennefer Mellink

Dit nieuwe boek van Jennefer heeft niet heel veel bladzijden en mijn mini recensie zal je zsm online vinden!

Benthe houdt van winkelen en stappen met haar vriendinnen. Om dat allemaal te kunnen betalen past ze regelmatig op kinderen en werkt ze elke zaterdag bij de snackbar. Tijdens een avondje uit leert Benthe een knappe jongen kennen. Ze komt er al gauw achter dat hij niet zo leuk is als ze dacht. Hij vertoont stalkerig gedrag. Ook Benthes ex-vriendje Olaf laat haar maar niet met rust. En wie is die dronkenlap die stennis schopt in de snackbar?
Als Benthe op een avond na haar werk via een bospad naar huis loopt, voelt ze zich niet veilig. Ze wil iemand bellen, maar haar ouders zijn op vakantie en haar broer en beste vriendin nemen hun telefoon niet op. Dan voelt ze opeens een ijskoude hand op haar mond…

Wanneer ik dit typ lees ik: Ademloos (Dirty Little Secrets, #1)van Anja Feliers

De cover is hetgeen wat me in combinatie van de tekst ‘Dirty Little Secrets’ ontzettend aantrok! Of de inhoud net zo aantrekkelijk is kan ik nog niet zeggen maar dat lees je snel genoeg hier op de blog!

Louise is een gepassioneerde lifestylejournaliste die volop geniet van haar leven als happy single. Na een wilde nacht ontdekt Louise dat Tyler Moore contact met haar zoekt. Tyler, de man met wie ze tien jaar geleden een vurige affaire had, maar die plots uit haar leven verdween. Jarenlang zocht Louise tevergeefs naar hem. Tot nu. Want Tyler Moore is terug… en Louise is hun prikkelende fantasieën van toen niet vergeten. Haar honger naar hem is nog steeds niet gestild. Opnieuw valt ze als een blok voor hem, maar is dit wel een spel dat ze durft te spelen? Ademloos is het eerste deel in de Dirty Little Secrets-trilogie. Vanaf de eerste bladzijde word je meegesleurd in het stomende liefdesleven van een jonge vrouw die in haar zoektocht naar het ultieme genot meer grenzen overschrijdt dan ze ooit voor mogelijk had gehouden. Anja Feliers is al jaren een van de meest succesvolle thrillerauteurs in Vlaanderen. Haar spannende boeken rond personages Kathleen Verlinden en Caro Westerhof vielen al meermaals in de prijzen. In deze nieuwe reeks gooit ze het over een heel andere boeg en spelen liefde en verlangen de hoofdrol.

Hierna ga ik lezen in: Onverschrokken (Flight & Glory #5) van Rebecca Yarros

Ik weet dat ik zei dat ik in De erfenis van Darius zou gaan lezen maar heb ik me ooit echt aan tbr gehouden? Daarnaast is Darius een dikzak van een boek en op het moment gaat dat een beetje zwaar! Maar hij ligt zeker als een van de volgende op de stapel!

Met Onverschrokken, het vijfde deel van de Flight & Glory-serie, brengt Yarros haar sterke en populaire serie tot een prachtig, hartverwarmend slot.

Twee jaar nadat de man van wie ze hield is gedood in Afghanistan, probeert Morgan haar leven weer bij elkaar te rapen. Haar strandhuis in de Outer Banks is toe aan renovatie en dat project is de perfecte afleiding. Maar ook haar nieuwe knappe buurman eist haar aandacht op… Als alleenstaande vader en reddingspiloot Jackson zijn buurvrouw Morgan ontmoet, is er meteen een klik, maar Morgan heeft een hoge muur om zich heen gebouwd. Kan Jackson daar doorheen breken?

Onverschrokken van Rebecca Yarros is het hartverwarmende vijfde deel en het slot van de populaire Flight & Glory-serie. Eerder verschenen Onverminderd, Onbereikbaar, Onverwacht en Onweerstaanbaar. 

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

  1. Oew allemaal voor mij hele onbekende boeken leuk!
    Last: Ik heb gisteren Queen of Midnight uitgelezen, deel 3 van een Fae serie. Het einde was wat langzaam en ik had iets meer actie verwacht, maar al met al vond ik het wel een bevredigend slot.
    Now: Op dit moment lees ik the Princess Purge en ik vind het tot nu toe erg vermakelijk! Leuk concept, heel veel drama en ik vind Briar tot nu toe een tof karakter.
    Next: Mijn volgende boek wordt Castle of Refuge, een christelijke hertelling van een sprookje (ik heb eigenlijk niet eens gekeken welke, maar ik heb het eerste deel in deze serie gelezen en was nu ook benieuwd naar de rest).

  2. Het laatste boek dat ik uitlas was Love Potion van Cindy Paul (dat had ik vorige maand gewonnen bij Emmy) en nu ben ik bijna door Bookish and the Beast van Ashley Poston heen. Ik heb nog geen flauw idee wat ik hier na ga lezen. Wie weet word ik wel weer nog meer afgeleid door fantfictie vermits ik dat momenteel vlotter kan lezen dan boeken. Ik probeer deze maand bij te houden hoeveel bladzijden ik lees aan fanfics en ik denk dat ik achterom ga vallen wanneer ik het totale aantal bereken.